bunun tepesine çıkmadım yav.1 haftadır uğraşıyom. :(
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
22 saat oynayıp 1000 puan almıştım bu oyundan. Anladımki banlıyken skor kasmanın manası yokmuş.
Oyunun oynama süresi ne kadar bayadır oynuyorum bir bitmedi oyun daha ata binemedim , şu bilmece tarzı yerler gerçekten uğraştırıyor ama zevkli oyun fakat çok zaman istiyor
oyun gerçekten uzun, tadını çıkararak oyna...ata az kalmış olması gerekiyor...
darksiders ta jaileri adlı yarattıgı gectikten kırmızı tası patlatlamk için kullanılan 5 adet mesale var ama ne yaptımsa kırmızı tası patlatmayı basaramadım. o bölümün videosunu izleyip öyle de denedim ama olmuyor. o bölümün nasıl gecileceğini bilen varsa ve yarımcı olursa cok sevinirim 2 saatten beri sadece oraya ugrasıyorum ama olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: seybur88
bunun tepesine çıkmadım yav.1 haftadır uğraşıyom. :(
Bende bu bölümü daha dün bitirdim
O yerdeki sarı cam görünümlü yerlere delik aç, robotu deliğe doğru yürüt sana topuz fırlatmasını bekle, topuzu fırlattıgında belli bir süre sabit kalıyor robot, ardından açtıgın delikten gir ama robotu yanına çektiğin delikten çıkman lazım, delik seni yukarı fırlatıyor robotun tepesine yumuşak bir iniş yapıp zevkle B ye bas
Son zamanlarda oynadigim en guzel oyunlardan biri grafikler hakkinda pek yorum yapamicam ancak konusu beni benden aldi atmosferi desen yine o sekil.. 2. si mutlaka gelicektir. Sabirsizlikla simdiden bekliyorum.
İlk bölümlerde zoraki oynuyordum oyunu silahları upgrade edip şovalyeninde atını alınca coştu oyun tam anlamıyla. Sword level 3e geldiğinden beri en babası 3 darbede kavuşuyor hakkın rahmetine, vurduğum yerde gül bitiyor Hold
Bulmacalar aman aman zor değil, hani bulmacalar beni sıkar oynayamam diye önyargılı olanlar mutlaka deneyin oyunu. Yolunuzu kaybetmemek için haritayı kullanın ve herzaman sarı noktaya gidin. Ninja gaiden, conan, viking ve hepinizin bildiği üzere gow havası var oyunda. Bu tarz oyunlarda hikaye ve atmosfer iş yapar takılmayın fazla grafiklere. Gerçekten kaliteli ve oynanması gereken bir oyun. Sindire sindire oynuyorum umarım hemen bitmez
Sürükleyici ve heyecan verici bir oyun (darksiders)
Beğenmedim.Dante's İnferna'dan sonra sarmadı
quote:
Orijinalden alıntı: ABUX
Beğenmedim.Dante's İnferna'dan sonra sarmadı
devam et oyuna şans ver. dante gibi sığ basit ve düşmanları az değil. aslında şimdi düşünüyorum zamanında hak vermiyordum puanları veren sitelere de dante gerçekten çok çok sığ bi oyun.hak ediyor bence aldığı düşük puanları. çeşitlilik çok az. sanki iyi bir oyunun başarısız bir patch i gibi.
darksiders a ne kadar bulmacaları yönünden laf etsem de sinir olup yarım bıraksam da gerçekten dolu dolu bir oyun. şöyle söyliyim oynadın mı bilmiyorum ama yapı itibariyle soul reaver a çok benziyor. onu sevdiysen bunu hayli hayli seversin.
beyler ben boss olan örümcekteki mavi bombalara cıkıyorum ama bombayla ne yapcagımı bılemedım
arkadaşlar ben şu free azrael bölümünde takıldım bean leri serbest bırak diyor boss u gectikten sonra ışık huzmesi cıktı onu en bastakı azrael in oraya getirdim bean lerden biri serbest kaldı ama diğreleri duruyo galiba bi yerde hata yaptık çünkü ışık huzmesi de gitti çözüm bilen var mı buna yoksa aynı bölümü tekrar oynayabileceğimiz bir yol var mı ben bulamadım çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: swanky20 beyler ben boss olan örümcekteki mavi bombalara cıkıyorum ama bombayla ne yapcagımı bılemedım
Mavi bombaya ciktigin gibi orumcegin tavanda oldugu yere hedef al (zincirle) oraya git gerisi kolay :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme