Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imaginary

quote:

Orijinalden alıntı: Albatros

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

Orijinalden alıntı: Albatros

Hazır yakalamışım alttan 2. resimdeki bölümü nasıl geçiyoruz.temizlemediğim ağaç araba karga kalmadı.

hocam o bölümde 500 tane ruh toplaman lazım. canavar öldürdükçe çıkan beyaz şeyler varya. veya beyaz sandıktan kırınca çıkanlar. tüm haritayı gez çok rahat tamamlarsın

2-3 defa 500 topladım, çıkış buzlu kapı olan yermi?yoksa kalenin içindenmi?

Dostum o buzlu dediğin yerin orada metro girişi gibi bi yer var. Oraya in. Suya dal. Suyun altında borazan gibi bir şey var. Onu al. Menünde gözükecek. Menüye gir ve aktif et o borazanı. Sonra geri git. Satıcı hayaletin önünde durduğu kilise gibi bir yapı var ve onun önünde taş bir blok var. O bloğa doğru borazanı çalarsan kapı açılır ve devam edersin.

Teşkür ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

Darksiders X360-PS3

Darksiders X360-PS3

Tam indiriyim şu oyunu diyorum. Bu adamı görünce hevesim kaçıyor. Wowdan fırlamış gibi nasıl bir tip bu böyle rengarenk. Dantenin demosundaki karizmadan sonra hiç açmadı beni karakter ve silahı.

• oyunda dün gece yine sabahladım. Arkadaşlar her oyun sever POP:WW ' yi oynamıştır ve onun bulmacalarının tadına bakmıştır. Bu oyunda da çok güzel bulmacalar var. Ciddi anlamda sizi yoran ^^ Oyuna inanılmaz güzellik katmış bu bulmacalar.
  • Dün GoW3 demoyu oynadım ve kesinlikle GoW3 daha iyi bir oyun ama bu Darksiders'ın güzelliğini bozmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

Darksiders X360-PS3

Darksiders X360-PS3

Tam indiriyim şu oyunu diyorum. Bu adamı görünce hevesim kaçıyor. Wowdan fırlamış gibi nasıl bir tip bu böyle rengarenk. Dantenin demosundaki karizmadan sonra hiç açmadı beni karakter ve silahı.

Oyna, oyna güzel oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

arkadaşlar size bişey danışacağm , ben şimdi 3 oyundan 1 seçim yapmak zorundayım , bayonetta , darksiders veya Dante's Inferno . bu 3 oyunu oynama fırsatı bulan kişi ; sizce hangisini seçmeliyim .

kesinlikle dantes inferno derim ama darksiders da güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Oyun mühtiş aşmış gitmiş arkadaşlar...3-4 dk dır oynuyorum menüleri bile Gow u komaya sokacak cinsten...bi ara gow 3 demosunu açıp bakayım dedim açmamla kapamam bir oldu yani bu oyunu oynadıktan sonra gow çok yavan geldi tiksindim açıkçası...

Bu arada ben xbox 360 versiyonu için söylüyorum bunları yanlış anlaşılmasın...Ps3 versiyonu çok kötü oyunun kırıklarla dolu ilkokul karnemde bile o kadar kırık yoktu...Kesinlikle her oyunda olduğu gibi yine Xbox 360 versiyonu tercih edilmeli yoksa kendi nefsinize yazık edersiniz benden söylemesi

ben boşa demedim GOW a çakar diye
  • Anca çakmak çakar Darksiders GoW'a
  • kim kime cakar cakmağını bilmemde bu oyun bitmesin yaaa hemencik
  • Ben Azrailli serbest bıraktığımız kısmın 3. heykelinde takıldım yukarıya çıkıp geçmem lazım ama holdeki inip çıkan taşların arasından bir türlü geçemedim, yardım eden olursa sevinirim.
     Darksiders X360-PS3

Darksiders X360-PS3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperozlu -- 7 Ocak 2010; 23:25:42 >
  • Azrael'in olduğu mekana git. Orada bi yerde bi de duvarda takılı içinden geçebileceğin dairesel şeyden var. İkisine de delik aç ama R2 tuşuna iyice basılı tut ve öyle delik aç. Sonra duvardaki delikten geçince yerdekinden çıkıp yukarıya çıkacaksın. Oranın yukarından çıkabileceğin bir kat var. Sonra devam et, ben de bayağı takılmıştım orada sonra şans eseri yukarıdaki o alanı gördüm de ne yapmam gerektiğini buldum.
  • İyide benim fotolar zaten onu hemen geçince ben o aşağıdan yukarı uçmayı yaptım, ama sonra bir kapı açıp odaya giriyorsun sonra solda bir geçit var karşıda da aşağı yukarı hareket eden sütunlar ben orayı bir türlü geçemedim, ve kafayı yedim.
  • Pardon resimlere pek dikkat etmemiştim. İlk olarak yukarıdaki ilk resimdeki çemberde delik aç. Sonra aşağı yukarı inen mekanizmalardan karşıdaki aşağıya inince yine o delik açacağın çember olacak onda da 2.deliğini aç..İlk açtığın delik üzerinden takip et. 2.açtığın delik ya aşağıya inerken ya yukarı çıkarken karşısındaki mekanizmada yine çember olacağını göreceksin. 1.açtığın delik üzerinden o çemberde delik aç. Sonra uygun zamanda ilk açtığın delikten geç sonra devam et. Eğer aşağıya falan düşüyorsan yanlış zamanlama da delikten geçiyorsun demektir.
  • En az 2 saat ulaştım ama beceremedim, o delikten geçmeden bi delikten bi deliğe geçit açılabiliniyormu, geçmeden orda deliği görünce açacam yani. Tekrar deniyorum.
  • Cevap için teşekkür ederim geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Cevap için teşekkür ederim geçtim.

Rica ederim. Birkaç kez daha bu tip delik üzerinden delik açma gibi şey çıkacak karşına hazır ol.
  • arkadaşlar bende bir yerde takıldım sorumu sorayım. Tren garı gibi biryerdeyim. en alt bölüm su altındaydı. O bölümdeki suyu boşalltım. Şimdi aşağıda 2 tane vagon ve bir tane haraket eden platform var. Tam olarak ne yapmam lazım anlayamadım. Şu an iş yerindeyim resim ekleyemiyorum.
  • Tren vagonunu ittirerek tam karşısındaki kapalı alana götür. Başka bir kapalı alanda da kasası olacak onu da hareket eden platformu kullanarak vagonun arkasına getir. Sonra önce kasaya oradan da vagonun üstüne zıplayarak yukarı çık. Vagonu tam karşısına götürmen gerekiyor diye hatırlıyorum ama orası değilse de diğer kapalı alanları dene. Ama aynı şekilde (içeride vagon arkasında kasası) götürmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 8 Ocak 2010; 16:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Tren vagonunu ittirerek tam karşısındaki kapalı alana götür. Başka bir kapalı alanda da kasası olacak onu da hareket eden platformu kullanarak vagonun arkasına getir. Sonra önce kasaya oradan da vagonun üstüne zıplayarak yukarı çık. Vagonu tam karşısına götürmen gerekiyor diye hatırlıyorum ama orası değilse de diğer kapalı alanları dene. Ama aynı şekilde (içeride vagon arkasında kasası) götürmelisin.

şimdi hocam platform 2 yere haraket ediyor ya. 1. yerden yukarı zıplamayı başardım. çıktığımda başladığım yere döndüm. diğerinden mi zıplamam lazım acaba ?
  • Evet. Oradaki 4 yerden 3ünden yukarı zıplayabiliyorsun ama ikisi önceki yerler birisi yeni yer. O yeni yeri bulman gerek.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.