Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SolidEye007

Dogush815 ;

Böyle bir hatunu.. pardon oyunu kaçırma sakın. 1 aydır oynuyorum oyunu, Devil May Cry'dan sonra 2. bir efsane yaratmışlar resmen.

Darksiders X360-PS3

ben mesajı aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Pek hatırlayamadım bölümü ama şöyle söyleyeyim.. Bumerang varsa eğer o şeyi düşür sonra üzerine zıpla heykelin asılı kalıyorsa yukarıdaki yaratık onu aldığında yükseleceksin böylece karşıya zıplayabilirsin. Bunun yanı sıra zıplama tuşuna basıp arkasından bir daha zıplama tuşuna basılı tutunca kanatlanıyor eleman o şekilde geçemiyor musun karşıya?

ucamıyorsun ama gectim şimdi baika bir olay vermış cözdüm teşekürler

Tamam o zaman sevindim.. Rica ederim yardımcı olamadım.. Oyunun başlarındasın sanırım resimden çıkardığım bu.. Etrafını çok iyi incele bütün nesneleri.. Çözüm öyle bir yerden çıkıyor ki sinir oluyor insan.. İleri de birçok bu tip şeyler çıkacak karşına.. Az önce baktım oynama sürem 21 saat 42 dakikaymış.. Sırf bu tip olaylar yüzünden.. 1 Ocak'ta başladım 2 saat önce falan anca bitti.. Rüyama girdi oyun oradan oraya atlıyordum uyandığım da oyuna bir ton küfür ettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluet

@:Sephiroth:

Kobayashi yeni bir resident evil oyunu yapmaya basladi sonra bu oyunun adini DMC koydu

Hocam adını değiştirebilir ama bu fark yapmaz ki sonuçta bu DMC ve Re aynı tür oyunlar değiller. Sence Dmc ve Re oyunlarının oynanış olarak kamera açıları dışında hiç ortak noktası var mı ?

Resident Evil serisi Alone in the Dark serisinden esinlenerek ortaya çıktı zaten Mikami'de bunu kabul etmişti hatta ikisinin resimleri karşılaştırılmıştı mekanlar aynı denilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: bluet

@:Sephiroth:

Kobayashi yeni bir resident evil oyunu yapmaya basladi sonra bu oyunun adini DMC koydu

Hocam adını değiştirebilir ama bu fark yapmaz ki sonuçta bu DMC ve Re aynı tür oyunlar değiller. Sence Dmc ve Re oyunlarının oynanış olarak kamera açıları dışında hiç ortak noktası var mı ?

Resident Evil serisi Alone in the Dark serisinden esinlenerek ortaya çıktı zaten Mikami'de bunu kabul etmişti hatta ikisinin resimleri karşılaştırılmıştı mekanlar aynı denilebilir.

quote:

Ayrica DMC de Resident Evil dan cakilmistir ama arada ne kadar fark var degil mi?

hocam ben aksini iddia etmedim zaten onceden yukarida yazdigim gibi.Oyunlar birbirlerinden esinlenebilirler ama arada ne fark var degil mi?DMC de GOW cakmasi o zaman demis arkadas bende ona istinaden yazdim zaten

• Dün 3 saat kadar oynadım yaklaşık. Grafikler çöpten hallice.
    Buna rağmen fps düşmeleri var bolca. Tearing abartmış. Ekran kimi zaman paramparça olacak neredeyse.
    Sıradan bir H&S oyunu. Farklı türde pek çok oyunun harmanı.
    Gayet eğlenceli. Ama bana kalırsa 9+ puanlar çok fazla abartı. Yine de bu yoklukta gidiyor.
    Sürpriz oldu denilebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

Dogush815 ;

Böyle bir hatunu.. pardon oyunu kaçırma sakın. 1 aydır oynuyorum oyunu, Devil May Cry'dan sonra 2. bir efsane yaratmışlar resmen.

Darksiders X360-PS3

Düşeceli 1 ay mı oldu ilginç

• oyunu oynamaya başlayalı baya oldu bence çok iyi.grafik konusuna gelirsek yine benim açımdan çokda kötü değil hiç rahatsız olmadım bu konuda açıkçası.sezka44 arkadaşım gösterdiğin yeri geçtim orda birde boss savaşı var etrafı araştır kendin çöz o kadar zor değil...
    kısacası oyun güzel alın oynayın bence...
  • Oyun dün itibari ile bitti ve tadı damağımızda kaldı diyebilirim. Oyunun sonu beklediğim gibi olmadı açıkçası. Farklı bir son hazırlamışlar. Spoiler olmasın diye ayrıntıya girmiyorum. Son bölümlerdeki bulmacaları hazırlayan yapımcıların kulağını çınlattım bol bol. Oyunda takılan arkadaşlara yardımcı olabiliriz her zaman ama takıldıkları yerlerin resimlerini de eklerlerse daha güzel olur.
  • valla yorumları okuyorum tamam zevkler renkler değişir de oyuna çop diyenlerde cidden abartmış,oyun god of war çakması olsa ne olacak olmasa ne olacak madem gow seviyorsunuz bunuda oynayın benzeye bilir yani her oyun yeni bir tarz yeni bir tür getirecek diye birşey yok .ben pazar günüden beri oynuyorum ve ilerledikce oyun dahada güzelleşiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Oyun mühtiş aşmış gitmiş arkadaşlar...3-4 dk dır oynuyorum menüleri bile Gow u komaya sokacak cinsten...bi ara gow 3 demosunu açıp bakayım dedim açmamla kapamam bir oldu yani bu oyunu oynadıktan sonra gow çok yavan geldi tiksindim açıkçası...

Bu arada ben xbox 360 versiyonu için söylüyorum bunları yanlış anlaşılmasın...Ps3 versiyonu çok kötü oyunun kırıklarla dolu ilkokul karnemde bile o kadar kırık yoktu...Kesinlikle her oyunda olduğu gibi yine Xbox 360 versiyonu tercih edilmeli yoksa kendi nefsinize yazık edersiniz benden söylemesi

kopardin kırık mırık beni yaa
  • Bayonetta, 3 aralık gibi çıkmıştı malum olarak..

DarkSiders elime ulaştı sonunda. 1,2 saat sonra detayları yazarım arkadaşlar, tabii resimde koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 6 Ocak 2010; 15:26:28 >
  • oyun baya hit yaptı sağol
  • Bende dün akşam oyunu 2-3 saat oynama fırsatı buldum , görüşlerimi aktarayım

Grafik
    Grafik hakkında ki yorumlarım herkezinkine benziyecek ama gerçektende güzel değil . Tamamen ortada kalan grafikler. Kaplamalar orta derece , ışıklar ve gölgeler fena değildi , gözüme hoş gelen bir tek onlar. Yoğun savaş anlarında veya dümdüz boş yolda yürürken bile FPS düşüşleriyle karşılaşcaksınız . Bazen can sıkıcı oluyor ama oyunun akışına bir etkisi yok elbetteki. Sonuç olarak ortalama bir grafiklere sahip

Ses
    Oyunda en çok beğendiğim özellik sesleri. Menü seslerinden tutunda , kılıcınızı savurduğunuzda çıkan sese kadar aşırı tatmin edici :)

Oynanabilirlik
    Oyun inanılmaz rahat bir oynanabilirliğe sahip. Kamera açıları , combolar , tuş kombinasyonları vs hiç birinde zorlanmazsınız. Oyunda harika bir geliştirme sistemi mevcut. Brütal Legend ' da olduğu gibi topladığımız ruhlar ile silah , saldırı veya extra özellik alıp dilediğimizi kullanıyoruz. Silahımıza ekstra özellikler ekleyebiliyoruz. Onun dışında silahınızla öldürdüğünüz düşman sayısına göre , silahınız level atlıyor. Bir nevi exp alıyor ^^ . Aynı olay skiller içinde geçerli. Skillerinizi geliştirebiliyor , level atlatabilyiorsunuz. Oyunda en çok hoşuma gidende bu upgrade sistemi oldu

Genel
    Oyunun grafikleri vasat ama emin olun oyunu oynarken grafikler pek te umrunuzda olucak değil. Oynanabilirlik ve sesler zaten sizi direk içine çekicek. Oyunun tek eksi yönüde burada işte grafikler. Kendi fikrime göre eğer xbox fw li kullanıcısysanız oyunu kesinlikle oynayın , eğer orjinal kullanıcıysanız ve Hack-n-Slash hayranı iseniz kesinlikle alın nasıl olsa oyunu bitirdikten sonra takaslar veya satarsınız.

• DarkSiders'ı çok merak ediyordum ve sonunda oyunu oynama fırsatını buldum bugün. İlk bölüme başlar başlamaz, kendinizi kaos'un içinde buluyorsunuz. Günümüzde Newyork şehrinde geçen oyun, eski çağdan kalma bir sürü yaratık ile yok olmaya başlıyor. Açıkcası oyunun karakterlerini WarCraft oyununa benzettim, çok benzemese de aklıma WarCraft oyunundaki karakter modelleri geldi bir anda. Tür olarak bildiğimiz önüne geleni parçala oyunu olmuş, ama bölüm içinde zaman zaman aksiyon sahneleri tavan yapıyor diyebilirim. Bu tarz sahneler oyunun eğlencesini ve merakını 2,3 katına çıkartmış.

Grafiksel olarak, NextGen'in nimetlerini pek kullanamayan bir oyun olmuş DarkSiders. Çok kötü grafikleri yok ama örnek vermem gerekirse, Prototype oyunundaki gibi ortalama grafikler mevcut. Daha doğrusu yapımcı çevreye özenmekten çok, karakter modellemeleri üzerinde durmuş. Aslında oyunu oynarken grafiklere hiç dikkat etmedim diyebilirim, oyundaki atmosfer sizi resmen içine çekiyor ve hırslı bir şekilde düşmanlarınızla mücadele içine giriyorsunuz. Oyunun en hoşuma giden tarafı, Boss savaşları oldu kesinlikle. Özellikle dev bosların çıktığı zamanlar da, LT tuşu ile sinematik bir açıdan oyunu oynamaya başlıyorsunuz, aslında düşmanınızın hamlelerini bu açı ile kitlenerek takip ediyorsunuz. Bölümler içersin de normal boss'lar hariç, minik türde bosslar'da mevcut. Hatta 2.bölümde mavi bir dev gelmişti ve ona harika bir bitirici vuruş yapmıştım. Oldukça keyifliydi.

Müzik olarak oyunun atmosferine uygun kalitede seçimler yapılmış. Hareketli anlarda müzikler bir anda yükselişe geçiyor ve sizi gaza getiriyor diyebilirim. Durgun anlarda ise yok olmaya hazır şehirde ki çığlıkları ve patlamaları duyuyorsunuz. Hee bir de, oyun da OpenWorld özelliği mevcut. Fazla olmasa da, harita üzerinde serbestçe gezip, Orb toplaya biliyorsunuz. Kısaca DarkSiders istediğim kalitede bir oyun olmuş. Türe hakim olan ve merak eden herkes'e tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Resim isteyenler vardı, ben de bir kaç resim çektim ;

Darksiders X360-PS3
     Darksiders X360-PS3
     Darksiders X360-PS3
     Darksiders X360-PS3
     Darksiders X360-PS3
     Darksiders X360-PS3
     Darksiders X360-PS3
     Darksiders X360-PS3
     Darksiders X360-PS3

• Hazır yakalamışım alttan 2. resimdeki bölümü nasıl geçiyoruz.temizlemediğim ağaç araba karga kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros

Hazır yakalamışım alttan 2. resimdeki bölümü nasıl geçiyoruz.temizlemediğim ağaç araba karga kalmadı.

hocam o bölümde 500 tane ruh toplaman lazım. canavar öldürdükçe çıkan beyaz şeyler varya. veya beyaz sandıktan kırınca çıkanlar. tüm haritayı gez çok rahat tamamlarsın
  • 2010 daha ilk haftadan anladığım kadarıyla zevkli ve biraz grafik eksikliği haricinde çok kaliteli bir yaım ile başlamış bakalım Dante's Inferno ve Castlevania daha iyi yapımlar olacaklardır Darksiders'ın notları 9.5 falandı ama yorumlara bakınca IGN 7.8 düşük lamış,eksikleri de varmış ancak 8.5-9.0 arası herhalde ortak görüş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 7 Ocak 2010; 19:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

quote:

Orijinalden alıntı: hurry_up

quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

arkadaşlar size bişey danışacağm , ben şimdi 3 oyundan 1 seçim yapmak zorundayım , bayonetta , darksiders veya Dante's Inferno . bu 3 oyunu oynama fırsatı bulan kişi ; sizce hangisini seçmeliyim .

Dogush Cevabı burdan cıkar
    Bayonetta combo türevi şeyler seviyorsan alabilirsin
    Darksiders da bosslar zorluyor tekrar tekrar adamın canını sıkıyor
    Dante's İnfernonun keşke demosu daha uzun olsaydı.

Bayonetta alacam galiba ign puanıda 9.5 almış ,darksides ada biraz kafam takıldı ama ,baksana yorumlara gow a çakar makar diolar

Bayonetta kısa sürüyor onu da söylemekte yarar var. Gow darksiders kıyaslaması da aldı başını gidiyor.Bana sorarsan gow derim çekilirim aradan:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

Hazır yakalamışım alttan 2. resimdeki bölümü nasıl geçiyoruz.temizlemediğim ağaç araba karga kalmadı.

hocam o bölümde 500 tane ruh toplaman lazım. canavar öldürdükçe çıkan beyaz şeyler varya. veya beyaz sandıktan kırınca çıkanlar. tüm haritayı gez çok rahat tamamlarsın

2-3 defa 500 topladım, çıkış buzlu kapı olan yermi?yoksa kalenin içindenmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

2-3 defa 500 topladım, çıkış buzlu kapı olan yermi?yoksa kalenin içindenmi?

Dostum o buzlu dediğin yerin orada metro girişi gibi bi yer var. Oraya in. Suya dal. Suyun altında borazan gibi bir şey var. Onu al. Menünde gözükecek. Menüye gir ve aktif et o borazanı. Sonra geri git. Satıcı hayaletin önünde durduğu kilise gibi bir yapı var ve onun önünde taş bir blok var. O bloğa doğru borazanı çalarsan kapı açılır ve devam edersin.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.