Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluet

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: bluet

oyunu az once oynadim her oyundan biraz calip ortaya karisik bir cakma yapmislar.

Acikcasi benim icin çöp bir oyun 10 dakika dayanamadim sonra bitirdim kendime yaptigim iskenceyi.

Ayrica metacritic puani 89 suanda neden bu kadar puan almis hic anlamadim.

nerede oynadın oyunu ?

Oyunda tearing bol. Teknik olarak puan kırılır, oyun olarak ise gayet başarılı...Her oyunada GOW taklidi denmesi ayrı konu..GOW da DMC taklidimi oluyor ? Her oyunun olayı farklı...DMC de demonlar, GOW da yunan mitolojisi, Dante de edebi bir eser baz alınmış, bu oyundada bol puzzlelı bir oynanış...Sonuçta hepsi temelde hack'n slash...Yıllardır olan bir tür...

Ben sadece GOW cakmasi mi dedim?Her oyundan almislar birseyler iste.PS3 bolumunde oyunla ilgili yorumlarimida yazdim oradan okuyabilirsiniz cok merak ediyorsaniz.Oyunun tek begendigim yani rahat kontroller,ara videolar ve sesler cok kaliteli,skill yapisi onun disinda bes para etmez en azindan benim icin isteyen alir oynar ama benim zamanim yok buna.Ayrica DMC de Resident Evil dan cakilmistir ama arada ne kadar fark var degil mi?

Hocam DMC nasıl Resident Evil'dan çakılmış. Resident Evil 4 öncesi Survival Horror Re 4'den sonrası ise TPS/Action. DMC ise ilk oyunundan beri saf Hack&slash ikisi çok farklı türler. Dmc hack&slash türüdür yani Ninja Gaiden, Gow gibi oyunların bulunduğu sınıftadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 5 Ocak 2010; 20:58:36 >

• @:Sephiroth:

Kobayashi yeni bir resident evil oyunu yapmaya basladi sonra bu oyunun adini DMC koydu
  • Selamlar, saygılar...

Oyunu bir buçuk saat kadar oynadım gerçekten çok eğlenceli olmuş, aksiyon hissi adventure kısmına biraz ağır basıyor ama özellikle boss savaşları çok sardı beni karakterin eski güçlerini kazandıkça daha da bir öldürücü olması da ayrı bir zevk katıyor oyuna...

Sesler harika, müzikler ve karakter seslendirmeleri tam anlamıyla film tadında olmuş....

Grafikler ise ne çok iyi ne de çok kötü işte lecturer farkıyla çekilmiş birkaç SS

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Selamlar, saygılar...

Oyunu bir buçuk saat kadar oynadım gerçekten çok eğlenceli olmuş, aksiyon hissi adventure kısmına biraz ağır basıyor ama özellikle boss savaşları çok sardı beni karakterin eski güçlerini kazandıkça daha da bir öldürücü olması da ayrı bir zevk katıyor oyuna...

Sesler harika, müzikler ve karakter seslendirmeleri tam anlamıyla film tadında olmuş....

Grafikler ise ne çok iyi ne de çok kötü işte lecturer farkıyla çekilmiş birkaç SS

özlemişiz hocam vallaha ya resimlerini ^^ bu arada oyunu bugün çektim , akşam deniycem bakalım

• arkadaşlar size bişey danışacağm , ben şimdi 3 oyundan 1 seçim yapmak zorundayım , bayonetta , darksiders veya Dante's Inferno . bu 3 oyunu oynama fırsatı bulan kişi ; sizce hangisini seçmeliyim .
  • Oyun gayet güzel.Kesinlikle 10 dk. oynayıp çöp denilecek bir oyun değil.Oyunun asıl olayı zaten ilerledikçe görülüyor.Yeni kombolar yeni silahlar gerçekten kaliteli bir yapım olduğunu açııkca gösteriyor..
  • Pazar gününden beri soluksuzca oynuyorum. Çok büyük keyif alıyorum açıkçası.
    Ancak tek kusur var oda FPS durumu.
    Oyunda ilerledikçe görevler ve BOSS'lar güçleşiyor...
  • arkadaşlar ben bir yerde takıldım oynayıpta yardım edecek birisi olursa sevinirim şato yada kilise gibi bir yerdeyim bu ateş topları falan var atıp sallanan yaratıkları durduruyor üst kata cıkınca bitane sallanan yaratık var ağzında heykelin yarısı var karşıya atlamak lazım ordan nasıl geccez tam anlatamadımsa resim ekleyeyim
  • Resim eklersen iyi olur.. Etrafta ateş topu falan varsa at yaratığa patlayınca heykeli bırakır.. Ateş topu patlamıyorsa yine at etrafta ateşli bir şeyler vardır bumerang ile ikisini birden seçip vur.. Tabi bunları tahminen söylüyorum.. Resim görürsem belki hatırlarım.. Belki diğer arkadaşlar hatırlar da yardımcı olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Resim eklersen iyi olur.. Etrafta ateş topu falan varsa at yaratığa patlayınca heykeli bırakır.. Ateş topu patlamıyorsa yine at etrafta ateşli bir şeyler vardır bumerang ile ikisini birden seçip vur.. Tabi bunları tahminen söylüyorum.. Resim görürsem belki hatırlarım.. Belki diğer arkadaşlar hatırlar da yardımcı olabilir..

ateş topu yok taşınmıyorda oraya hemen patlıyo yerden bişeylermi atıyoruz acaba yerdede bişey yok olmadı resim ekleyeyim
  • Oyun mühtiş aşmış gitmiş arkadaşlar...3-4 dk dır oynuyorum menüleri bile Gow u komaya sokacak cinsten...bi ara gow 3 demosunu açıp bakayım dedim açmamla kapamam bir oldu yani bu oyunu oynadıktan sonra gow çok yavan geldi tiksindim açıkçası...

Bu arada ben xbox 360 versiyonu için söylüyorum bunları yanlış anlaşılmasın...Ps3 versiyonu çok kötü oyunun kırıklarla dolu ilkokul karnemde bile o kadar kırık yoktu...Kesinlikle her oyunda olduğu gibi yine Xbox 360 versiyonu tercih edilmeli yoksa kendi nefsinize yazık edersiniz benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

Resim eklersen iyi olur.. Etrafta ateş topu falan varsa at yaratığa patlayınca heykeli bırakır.. Ateş topu patlamıyorsa yine at etrafta ateşli bir şeyler vardır bumerang ile ikisini birden seçip vur.. Tabi bunları tahminen söylüyorum.. Resim görürsem belki hatırlarım.. Belki diğer arkadaşlar hatırlar da yardımcı olabilir..

ateş topu yok taşınmıyorda oraya hemen patlıyo yerden bişeylermi atıyoruz acaba yerdede bişey yok olmadı resim ekleyeyim

Resim ekle hocam şöyle etrafı o heykel yiyici yaratığı falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

arkadaşlar size bişey danışacağm , ben şimdi 3 oyundan 1 seçim yapmak zorundayım , bayonetta , darksiders veya Dante's Inferno . bu 3 oyunu oynama fırsatı bulan kişi ; sizce hangisini seçmeliyim .

Dogush Cevabı burdan cıkar
    Bayonetta combo türevi şeyler seviyorsan alabilirsin
    Darksiders da bosslar zorluyor tekrar tekrar adamın canını sıkıyor
    Dante's İnfernonun keşke demosu daha uzun olsaydı.

• bu alttan

bu da üst taraftan karşıya gecmek lazımda takıldım
  • IGN ---> 7.8 (Good)
    IGN UK ---> 8.9 (Great)
    IGN AUSTRALIA ---> 9.0 (Outstanding)

Gamespot henüz review yayınlamadı ancak 68 kişinin oyuna verdikleri User Score ortalaması 9.3.
  • Pek hatırlayamadım bölümü ama şöyle söyleyeyim.. Bumerang varsa eğer o şeyi düşür sonra üzerine zıpla heykelin asılı kalıyorsa yukarıdaki yaratık onu aldığında yükseleceksin böylece karşıya zıplayabilirsin. Bunun yanı sıra zıplama tuşuna basıp arkasından bir daha zıplama tuşuna basılı tutunca kanatlanıyor eleman o şekilde geçemiyor musun karşıya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurry_up

quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

arkadaşlar size bişey danışacağm , ben şimdi 3 oyundan 1 seçim yapmak zorundayım , bayonetta , darksiders veya Dante's Inferno . bu 3 oyunu oynama fırsatı bulan kişi ; sizce hangisini seçmeliyim .

Dogush Cevabı burdan cıkar
    Bayonetta combo türevi şeyler seviyorsan alabilirsin
    Darksiders da bosslar zorluyor tekrar tekrar adamın canını sıkıyor
    Dante's İnfernonun keşke demosu daha uzun olsaydı.

Bayonetta alacam galiba ign puanıda 9.5 almış ,darksides ada biraz kafam takıldı ama ,baksana yorumlara gow a çakar makar diolar

• Dogush815 ;

Böyle bir hatunu.. pardon oyunu kaçırma sakın. 1 aydır oynuyorum oyunu, Devil May Cry'dan sonra 2. bir efsane yaratmışlar resmen.

• quote:

Pek hatırlayamadım bölümü ama şöyle söyleyeyim.. Bumerang varsa eğer o şeyi düşür sonra üzerine zıpla heykelin asılı kalıyorsa yukarıdaki yaratık onu aldığında yükseleceksin böylece karşıya zıplayabilirsin. Bunun yanı sıra zıplama tuşuna basıp arkasından bir daha zıplama tuşuna basılı tutunca kanatlanıyor eleman o şekilde geçemiyor musun karşıya?

ucamıyorsun ama gectim şimdi baika bir olay vermış cözdüm teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.