Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spike3001

castlevania, dantes inferno, derken birde darksiders çıktı. gow-3 bu oyunların yanında zurnanın son deliği olur. david jaffe bile yok god of war projesinde. kratosun amcası, ninesi, halası, ebesi falan olacakmış ilerki bölümlerde

• konu ne hale geldi cakan cakana :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Ocak 2010; 4:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike3001

castlevania, dantes inferno, derken birde darksiders çıktı. gow-3 bu oyunların yanında zurnanın son deliği olur. david jaffe bile yok god of war projesinde. kratosun amcası, ninesi, halası, ebesi falan olacakmış ilerki bölümlerde

Bu oyunların gow 3 yanında zurnanın son deliği olmasıda muhtemel, daha sadece demosu çıkmış gow için bu kadar kesin yorum yapmamak lazım, ilk 2 oyun klasiktir 3. sünün demosunu bile oynamadım ama gow 1 ve 2 yi playstation cafeden ps2 kiralayıp sabahlara kadar oynadığımı bilirim. Darksiders da kombo kıtlığı haricinde süper oyun aynı tadı aldım, hatta konu olarak supernatural i çağrıştırdı bende daha bi ilgileniyorum o yüzden. Daha öncede söylediğim gibi darksiders gow a güzel bir alternatiftir, ama gow killer olamaz, saydığın oyunlar arasında o mertebeye ulaşabilecek tek oyun castlevania dır, onuda inşallah batırmazlar.

• Yav arkadaşlar ne oluyor burda, Kim Kim'e çakıyor anlamadım dantes inferno mu gow a , yoksa darksiders mi dantes inferno 'a , yoksa hepsimi Gow a çakıyor anlamadım
  • kimse kimseye çakmıyor. ne yani biri birine çaktı diye çakılanı oynamayacakmıyız. hepsi de güzel oyunlar vallahi. darksiders da gördüğüm tek eksik galiba fps durumları. hikayesi grafikleri falan bence çok orjinal çok güzel. keza dante de öyle. neyin derdini yapıyorsunuz anlamadım ki.
  • arkadaşlar oyunu dün Atik'den aldım ,
    gece 1 saate yakın oynadım,
    ilk başta değişik gelsede yarım saat sonra oyun monoton havaya giriyor,
    gerçi ben daha başlardayım belki diğer levellerde bu durum düzelir,
    oynanış olarak son derece pratik bir kahramanımız var kontroller son derece rahat açıkcası ben bu tarz oyunlarda ,
    kamera problemi çok sık yaşardım ama bu oyunda böyle bir problem yok,
    grafikler pirince of persia tadında kimilerinin hoşuna gider kimileride hiç sevmeyebilir ,
    ama çevere etkileşimi oyunda fazlasıyla var guerilla gibi olmasada bir çok mekan araba ,direk vb... yerle bir edebiliyoruz,
    bence oyunun asıl vurucu noktası gow vari yaratıklar ve tiplemelerle günümüz zamanında savaşıyor olmamaız,
    bu oyuna ayrı bir renk ve tarz kazandırmış düşüncesindeyim,
    oyun kesinlikle iyi ama şahsi fikrim 90 civarı not almasıda biraz abartı olmuş,
    bu yoklukta bu tarz oyunları sevenler için kaçırılmayacak bir yapım olmuş,
    'dantes inferno ' ile bir kıyaslama illede olacaksa demosunu sadece oynamama rağmen 'dantes inferno ' bir gömlek daha üstün gibi,
    ama dediğim gibi oyunun başındayım ve 'dantes inferno ' tam sürümü henüz çıkmadı,
    tavsiyem bu tarz oyunlar çok sık art arda çıkmıyor değerini bilip yumulalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 3 Ocak 2010; 11:38:47 >

• Çok çelişkili bir oyun oldu bu..Çakmak gazı gibi oldu muhabbetler,doldurdukça veriyorlar ateşi.
  • arkadaşlar oyun stygian diye bir bölüm var hani şu kumun altından kurt çıkıyor. bu bölümü geçen var ise nasıl geçtiğini bana ayrıntılı olarak anlatabilirmi? pm atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Yav arkadaşlar ne oluyor burda, Kim Kim'e çakıyor anlamadım dantes inferno mu gow a , yoksa darksiders mi dantes inferno 'a , yoksa hepsimi Gow a çakıyor anlamadım

Hepsi gözleri sürmeli, kel Kratosa çakıyor.

• Kratos'a çakmayalım God Of War'ı koruyalım ! Kampanyamız başlamıştır Müracaat : 0509341*****
  • arkadaşlar oyunda stygian diye bir bölüm var hani şu kumun altından kurt çıkıyor. bu bölümü geçen var ise nasıl geçtiğini bana ayrıntılı olarak anlatabilirmi? pm atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Yav arkadaşlar ne oluyor burda, Kim Kim'e çakıyor anlamadım dantes inferno mu gow a , yoksa darksiders mi dantes inferno 'a , yoksa hepsimi Gow a çakıyor anlamadım

uşak hepsine

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost<3

Kratos'a çakmayalım God Of War'ı koruyalım ! Kampanyamız başlamıştır Müracaat : 0509341*****

Kratos'a çakmak haa
  • arkadaşlar çakacam şimdi tartıştığınız konuya yahu üç yaşında çocuklar gibisiniz. bırakın artık bu tartışmaları oyunu beğenirseniz oynayın beğenmiyorsanız konuları kirletmek için uğraşmayın. ikidir aynı soruyu soruyorum cevap yazılacağına o buna çakmış şu şuna çakmış yeter be kaç yaşındasınız siz büyüyün artık biraz vallaha sinir stres ve hükümetin yeni yapmış olduğu zamlarla doluyum birde sizi çekemem ya konuyla ilgili oyundan konuşun yada gidin chat falan yapın yeter vallaha ya
  • arkadaslar oyun bence guzel fakat merak ettigim konu v-sync olayı sizinde canınızı sıkıyormu yoksa dvdden oynadgım icinmi ekranda yatay cizgiler olusuyor hızlı hareketlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

oyunu az once oynadim her oyundan biraz calip ortaya karisik bir cakma yapmislar.

Acikcasi benim icin çöp bir oyun 10 dakika dayanamadim sonra bitirdim kendime yaptigim iskenceyi.

Ayrica metacritic puani 89 suanda neden bu kadar puan almis hic anlamadim.

nerede oynadın oyunu ?

Oyunda tearing bol. Teknik olarak puan kırılır, oyun olarak ise gayet başarılı...Her oyunada GOW taklidi denmesi ayrı konu..GOW da DMC taklidimi oluyor ? Her oyunun olayı farklı...DMC de demonlar, GOW da yunan mitolojisi, Dante de edebi bir eser baz alınmış, bu oyundada bol puzzlelı bir oynanış...Sonuçta hepsi temelde hack'n slash...Yıllardır olan bir tür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 4 Ocak 2010; 11:56:38 >
  • Hocam,Büyük yılanın yanında atın ile koşarak,ağzındaki demir muhafazaya sağlı sollu kılıça vur, taki kırılana kadar.
    Sonrasında, çığlık falan atıp sana 3-4 tane küçük boy kurtlardan gönderecek.
    Onları öldürmekle uğraşma ölmüyorlar çünkü,sürekli kaç belli bir süre sonra kayboluyorlar.
    Sonrasında, Büyük kurdun ağzı arkanda kalacak şekilde atınla koşarken, ağzındaki tuhaf küçük dil benzeri şeye tabancan ile saydır.
    Belli bir süre sonra ölüyor,Eğer vaktinde öldüremezsen,o gönderdiği küçük kurtları bir iki kez daha gönderebilir.
    Aynı Yöntemi kullanarak öldüreceksin...

Ha Küçük kurtlardan kaçarken, ve Büyük kurdun önünde koşarken RB hızlandırmaya basmayı unutma...

Selamlar
    Heinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: bluet

oyunu az once oynadim her oyundan biraz calip ortaya karisik bir cakma yapmislar.

Acikcasi benim icin çöp bir oyun 10 dakika dayanamadim sonra bitirdim kendime yaptigim iskenceyi.

Ayrica metacritic puani 89 suanda neden bu kadar puan almis hic anlamadim.

nerede oynadın oyunu ?

Oyunda tearing bol. Teknik olarak puan kırılır, oyun olarak ise gayet başarılı...Her oyunada GOW taklidi denmesi ayrı konu..GOW da DMC taklidimi oluyor ? Her oyunun olayı farklı...DMC de demonlar, GOW da yunan mitolojisi, Dante de edebi bir eser baz alınmış, bu oyundada bol puzzlelı bir oynanış...Sonuçta hepsi temelde hack'n slash...Yıllardır olan bir tür...

Bir de bitirdim diyor hem 10 dk dayananmamış hem de bitirmiş hey Allahım...

• Gow u çok fena tokatlayacak bi oyun olmuş...Helal olsun adamlara oyun mükemmel...Gow çöptür artık bu saatten sonra

Son söz Halo 3 hepsini tokatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereneren -- 4 Ocak 2010; 12:48:23 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.