Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Noldu dostum kendi yorumumu yaptım.Aşk-ı memnunun oyunu sanki gow.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

biraz @sailsofcharon arkadaşımız gibi yorumlar yazın gow3 ile kıyaslayıp durmayın , biraz daha yorum okuyup indirmeyi düşünüyorum

Sen bakma başkasına,eğer türü seviyorsan kaçırma indir, oynamaya başla, bazıları gow a laf edildiği için kendisine yediremeyip saydırmış sanki gow u kendileri yapıyorlarmış gibi.

Dediğim gibi bana göre gow a güzel bir alternatif olmuş,ps3 ü olmayıpda gow3 oynayamayan ya da oyunun çıkmasını bekleyip türe bayılan adamlar için birebir,illada gow demenin alemi yok, bazılarının dediği gibi grafiklerde çöp değil benim hoşuma gitti, aksiyonun dozuda güzel o yüzden kaçırma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

biraz @sailsofcharon arkadaşımız gibi yorumlar yazın gow3 ile kıyaslayıp durmayın , biraz daha yorum okuyup indirmeyi düşünüyorum

Sen bakma başkasına,eğer türü seviyorsan kaçırma indir, oynamaya başla, bazıları gow a laf edildiği için kendisine yediremeyip saydırmış sanki gow u kendileri yapıyorlarmış gibi.

Dediğim gibi bana göre gow a güzel bir alternatif olmuş,ps3 ü olmayıpda gow3 oynayamayan ya da oyunun çıkmasını bekleyip türe bayılan adamlar için birebir,illada gow demenin alemi yok, bazılarının dediği gibi grafiklerde çöp değil benim hoşuma gitti, aksiyonun dozuda güzel o yüzden kaçırma bence.

+ 2010.

• Bu oyun gerçekten etkileyici olmuş. Belki grafiklerinden biraz kaybeder ama. Oynanışı yarı freedom oynanıs stili, upgrade sistemi açıkcası benim çok hoşuma gitti. God of war ile bu oyunu karşılaştırmakta bence yanlış. God of war da iyi bir oyun Darksiders da iyi bir oyun. God of war3 demosunda biraz çizgisel gidiş var ama adamlar oyle bir atmosfer olusturuyorlar efektlerin o kadar uzerinde duruyolarki bu eksiğini kapatıyor oyun. Bu oyunda god of wardan aldıgım zevki aldım gerçekten.
  • Arkadaş bir kerede şu xbox oyunları'nın tanıtım safyalarında oyun karşılaştırıcı aşırı ps3 yanlılısı arkadaşlar salça olmasa hayretler içersinde kalıcam bir imkan olsada bu arkadaşlara sınırlandırma getirilse xbox sayfasına girmeseler....hala anlam veremedim adam'da xbox 360 olmadığı halde xbox bölümünden eksik olmuyor....hayret birşey aynen bu bahsettiklerimi yapan arkadaşlara kocam bir çakıyorum....
  • 4 atlıdan biriyiz bi bakıoz kıyamet kopmuş bizim haberimiz yok..dalıoz meleklere de şeytanlara da kralını tanımıoz (supernatural die bi dizi var konu aynı:)) neyse kim var bunun arkasında dioz ve diğer 3 atlıyı bulmaya çalışıoz konu bu....gowdan daha zayıf bi konusu var cinematic yok denecek kdr az konuyu anlatan..ama oynanış aynı ben beğendim...çok güzel değil ama güzel bi oyun
  • bu tür oyunları seven biri olarak ve yorumumun başına ''bence'' ekleyerek oyun hakkında fikirlerimi söylemek istiyorum...

tarzı sevenler için bile hit sayılacak bir oyun değil..dün yorumlardan az gaza gelip hemen yazıp oynadım..eğlenceli oyun..muhtemelen sonuna kadar oynar bitiririm..ama gow ile aynı tarzda olmasına rağmen ikisini kıyaslamak gow a haksızlık olur..gow dan esinlenerek oynanabilir bir oyun yapmışlar..grafikler arcade oyunlar gibi cıvıl cıvıl,rengarenk..ama güzel değil...kombolar vasat oyunlardaki kadar..artısı yok..hikaye güzel...bırakın gow bitti artık demeyi,bu oyunlar sayesinde insan gow u daha çok özlüyor diyebiliriz...
  • gow3 ile bu şaheseri kıyaslayan var mı ki hala?gow yanında atari oyunu resmen.
  • İyi ki bi GOW var.Tamam güzel oyundur.İlk 2 oyununu ve üçüncünün demosunu da oynadım.Neden oyunlar GOW la kıyaslanıyor onu anlamış değilim.Oyunu oynayıp zevk alalım.Her konuda tartışma var.Ve bu tartışmaları çıkaranlar genelde hep aynı insanlar.Onlar konuşsun her yerde biz susalım bari.Aksi bir yorum geldiği zaman saygı duymamız gereken yerde insanların ne akıl özürlülüğünü, ne de gerizekalılığını bırakıyoruz.Oyun zevk meselesidir ve göreceli bir kavramdır.GOW dan haz almayan insanlarda olabilir saygı duymak gerek.
  • ben aslında olayi söyle düşünüyorum xbox 360 böyle bir oyun bence yoktu, ve de olmasi iyide oldu GOW severler mutlaka var ama bölye bir oyun olunca neden GOW taklidi yakıştırmasını yapiyorsunuz ki bu türdeki oyunlar mutlaka olacak ve bence türünün en güzeli olmuş, oyunu oynarken zevk alıyorum sizde aliyorsanız, sorun yok

DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 2 Ocak 2010; 22:07:01 >
  • Konu uçmuş sıfırlasak kilometreyi
  • oyunu az once oynadim her oyundan biraz calip ortaya karisik bir cakma yapmislar.

Acikcasi benim icin çöp bir oyun 10 dakika dayanamadim sonra bitirdim kendime yaptigim iskenceyi.

Ayrica metacritic puani 89 suanda neden bu kadar puan almis hic anlamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps4

Sayın SONY_55 lütfen tartışma uzamasın yav harbiden kırılıyoruz nereden yazdım bu arada god of warın demosunu oynadım rezelat varmı bir diyeceğin
    birde şunu Allah aşkına artık anlayın xbox"sun zamanını anlatmak isterim bu alette bende vardı sırf oyun firmaları destek vermedi diye küçümsendi hor görüldü ve sony Ps2"yi çıka getirdi Allah var çok oyuna imza attı ama kesinlikle xbox"sun grafiklerini veremedi şunu anlatmak isterim ps2 konsolu oyundan kazandı yoksa satandart bir grafik işlemci ve neyüdü belli olmayan bir işlemci ile ps2"si tavan yaptı eeee gün geldi çattı Ms on numara bir makina gönderdi insanlara ve süper donanımlar ekledi yeni konsoluna Sony durmadı yeni konsolunu çıkardı ama şunu artık iyi bilin xbox"su ps2"alt etti ama bu yeni çıkan konsolda çekim çekim çekiyor (ps3) helal olsun ms"ye savaşı bırakmadı ve ps3"ü darmaduman etti herşey işkemci ile bitmiyor bu savaşı siz nederseniz diyin kardeşim xbox 360 almıştır kazanmıştır.. bu konsol savaşını ne oldu yeni makinasını yapmaya hazırlanıyor.. sony savaşı yenilgiyi oda kabul etti Kim nederse desin xbox 360"dır kardeşim sırf kopya oyun diye değil Ms"yide tutmuyorum 3 kırmızı hariç başka hiç bir sorunu olmayan bu makinayı kimse rezil edemicek alt edemicek hertarafa yazıyorum. xbox böle şöle diyenler oluyor bir süre sonra benimle tartışmaktan yoruluyorlar sende aynısı olma:) Metin kardeşimede buradan hakeret edecek adamın harbiden çok güzel tartışırım bırakırım işmi gücümü devamlı buraya bişey yazarım. demem oki sizler kabullenemiyorsunuz gow bitmiştir.. ha gene sölüyorum gow bitmiştir benimde ps3"üm var bütün güncel oyunlarını oynadım grafiğe çok takan bir insanım samsung 7 serisi kullanıyorum ve 2 makinayıda ilmek ilmek test ediyorum boşuna uraşma sony senin bu konuştuklarınla gowu düzeltimicek neyse onu yollucak anlayan anladı neyse fazla uzadı ama hiç çekinmem yazarım

bana kalırsa çok ama çok erken verilmiş bi kararla bu yazıları yazmışsın her ne kadar GOW ı beğenmesende (sadece sen ) keşke biraz daha mantıklı bakıp da karar verseydin

not: oyunu ilk defa bugün oynama fırsatı buldum 15-20 dakika filan oynadım ilk ve ikinci boss u geçtim kapatmak zorunda kaldım bana göre çok sıradan kılıcını salla gitsin gibi bi oyun geldi (sadece boss dövüşlerinde biraz taktik yapıyorsun sağa sola kaçıyorsun o kadar ) belkide bana öyle geldi ama benim gibi düşünen çok olur diye zannediyorum
    not: bu oyun gow ın tırnağı bile olamazzzzz

• Yaşasın Darksiders; Yaşasın Action-Adventure!!
  • Oyun gerçekten çok başarılı olmuş. yaklaşık 1 saattir soluksuz oynuyorum. Herkesin fikrine saygım var ama gerçektende GOW'a çok benzemiş.
  • Ne derdiniz var takın oynayın işte mis gibi oyun Dante's İnfernoya da Gow çakması diyorsunuz şimdi bu oyuna da dadandınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DragonFly.

Ne derdiniz var takın oynayın işte mis gibi oyun Dante's İnfernoya da Gow çakması diyorsunuz şimdi bu oyuna da dadandınız

Gözünü seveyim en güzel sen dedin :)) milletin işi gücü bu çakma bu çukma yok gow olmus yok böyle olmuş polimiiiiiiiiikkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 2 Ocak 2010; 23:20:15 >
  • GOW a çakar bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmenn06

GOW a çakar bu oyun

• castlevania, dantes inferno, derken birde darksiders çıktı. gow-3 bu oyunların yanında zurnanın son deliği olur. david jaffe bile yok god of war projesinde. kratosun amcası, ninesi, halası, ebesi falan olacakmış ilerki bölümlerde
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.