Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ereneren

Gow u çok fena tokatlayacak bi oyun olmuş...Helal olsun adamlara oyun mükemmel...Gow çöptür artık bu saatten sonra

Son söz Halo 3 hepsini tokatlar

Dostum naber ya...

Bugün de Halo 3 geliyor bak. Kalbimiz temiz işte. Halo 3'ün hepsini tokatlamasını bırak yeri öptürür o derece...

Size uğrayacam bi ara dükkanda multi Halo 3 atalım.
  • quote:

Gow u çok fena tokatlayacak bi oyun olmuş...Helal olsun adamlara oyun mükemmel...Gow çöptür artık bu saatten sonra

• quote:

İroni heralde,bu oyunu oynamadım bir yorum yapmayayım ama halo 3 nedir yahu gow un yanında. Bu oyuna gelince wow oynayan milyonlara yönelik action oyunu heralde adamlar wow un aynısı kafaları kadar elleri boylarının2 katı kılıçları var hareketler bile aynı zıplamalar falan.
  • quote:

adamımsın
  • quote:

Budur! üstüne de bişey diyene de bir tokat gelebilir
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: terianri

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Yav arkadaşlar ne oluyor burda, Kim Kim'e çakıyor anlamadım dantes inferno mu gow a , yoksa darksiders mi dantes inferno 'a , yoksa hepsimi Gow a çakıyor anlamadım

uşak hepsine

• quote:

Orijinalden alıntı: Daigo Umehara

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: bluet

oyunu az once oynadim her oyundan biraz calip ortaya karisik bir cakma yapmislar.

Acikcasi benim icin çöp bir oyun 10 dakika dayanamadim sonra bitirdim kendime yaptigim iskenceyi.

Ayrica metacritic puani 89 suanda neden bu kadar puan almis hic anlamadim.

nerede oynadın oyunu ?

Oyunda tearing bol. Teknik olarak puan kırılır, oyun olarak ise gayet başarılı...Her oyunada GOW taklidi denmesi ayrı konu..GOW da DMC taklidimi oluyor ? Her oyunun olayı farklı...DMC de demonlar, GOW da yunan mitolojisi, Dante de edebi bir eser baz alınmış, bu oyundada bol puzzlelı bir oynanış...Sonuçta hepsi temelde hack'n slash...Yıllardır olan bir tür...

Bir de bitirdim diyor hem 10 dk dayananmamış hem de bitirmiş hey Allahım...

bitirdim kendime yaptigim iskenceyi demek istiyorum.okuduklarina biraz kafa yor

• quote:

quote:

oyunu az once oynadim her oyundan biraz calip ortaya karisik bir cakma yapmislar.

Acikcasi benim icin çöp bir oyun 10 dakika dayanamadim sonra bitirdim kendime yaptigim iskenceyi.

nerede oynadın oyunu ?

Oyunda tearing bol. Teknik olarak puan kırılır, oyun olarak ise gayet başarılı...Her oyunada GOW taklidi denmesi ayrı konu..GOW da DMC taklidimi oluyor ? Her oyunun olayı farklı...DMC de demonlar, GOW da yunan mitolojisi, Dante de edebi bir eser baz alınmış, bu oyundada bol puzzlelı bir oynanış...Sonuçta hepsi temelde hack'n slash...Yıllardır olan bir tür...

Ben sadece GOW cakmasi mi dedim?Her oyundan almislar birseyler iste.PS3 bolumunde oyunla ilgili yorumlarimida yazdim oradan okuyabilirsiniz cok merak ediyorsaniz.Oyunun tek begendigim yani rahat kontroller,ara videolar ve sesler cok kaliteli,skill yapisi onun disinda bes para etmez en azindan benim icin isteyen alir oynar ama benim zamanim yok buna.Ayrica DMC de Resident Evil dan cakilmistir ama arada ne kadar fark var degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 5 Ocak 2010; 1:40:29 >

• gow la kıyaslamak mümkün değil fakat oyun zevkli sadece grafikleri çok vasat geldi bana
  • oyunu aldım oynuyorum(ps3)güzel ve zevkli bir oyun olmuş.grafik kalitesi ise çok aşırı iyi olmasada güzel..lakinnn bu oyunu god of warla asla karşılaştıramam bu gow a yapacağım bir haksızlık olur.
  • Oynayan arkadaşlara bir sorum olacak; Oyunun ilerleyiş şekli zevkli mi ? yanii monotonluk ve bir zaman sonra sıkma olayı oluyor mu ? çünkü son zamanlarda böyle durumlar oyunlarda boy gösteriyor maalesef. Süreklilik yok.

Eğer DarkSiders monoton değilse kesinlikle alacağım oyunu, diğer özelliklerini biliyorum oldukça kaliteli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeinzBrausewetter

Hocam,Büyük yılanın yanında atın ile koşarak,ağzındaki demir muhafazaya sağlı sollu kılıça vur, taki kırılana kadar.
    Sonrasında, çığlık falan atıp sana 3-4 tane küçük boy kurtlardan gönderecek.
    Onları öldürmekle uğraşma ölmüyorlar çünkü,sürekli kaç belli bir süre sonra kayboluyorlar.
    Sonrasında, Büyük kurdun ağzı arkanda kalacak şekilde atınla koşarken, ağzındaki tuhaf küçük dil benzeri şeye tabancan ile saydır.
    Belli bir süre sonra ölüyor,Eğer vaktinde öldüremezsen,o gönderdiği küçük kurtları bir iki kez daha gönderebilir.
    Aynı Yöntemi kullanarak öldüreceksin...

Ha Küçük kurtlardan kaçarken, ve Büyük kurdun önünde koşarken RB hızlandırmaya basmayı unutma...

Selamlar
    Heinz

sağol hocam anlaşılan oyun konuşacak birileride varmış. Çakışmak harici

• quote:

quote:

quote:

nerede oynadın oyunu ?

Yok hocam kendine yaptığı işkenceyi bitirmiş.

• Oyunun son bölümlerindeyim ve bitmek üzere ama bulmacalar bazan deli ediyor insanı. Özellikle boyut kapılarını açıp delikten deliğe geçtiğimiz bulmacaların çözümü için çok az ipucu vermiş zepevenkler. Ama ne kadar zor olursa olsun çözünce çok zevk alıyorsunuz. Bir yandan merak ediyorsunuz acaba hangi yeni özelliği alacam, hangi boss'la kapışacam, son bölümde ne olacak diye ama diğer taraftan da hiç bitmesin istiyorsunuz.
  • ortalama bir oyun çok büyütmemek lazım. Klasik değil ama oynanır bir süre ,sıkıcı değil.şu ocak şubatlık geçiş döneminde gideri var.
  • konusuuuu zayıffffff...dan dun gidiyo oyun...çaka çaka gidiosun bi şi olduğu yok..karşına çıkan dalgalar değişiyor
  • Akşam dalıyorum bende oyuna.
    Şimdiden söylemeliyimki Gow bitmiştir. Gow Killa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 5 Ocak 2010; 17:46:46 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nerede oynadın oyunu ?

bitirdim kendime yaptigim iskenceyi demek istiyorum.okuduklarina biraz kafa yor

Sen cevap yazacağı postu okuyan kaç kişi gördün ? Çok fazla şey bekliyorsun dostum.

• Yanlış anlamışım kusura bakma bluet
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.