Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • God of War çıktığı sürece aynı türde başka oyunlar çıkamaz diye bir kural mı var?İlk defa God of War oynamış birisinin seri bitsin artık sıktı dediğini görüyorum.Merak etme,konusu pembe dizilere dönmeyecek kadar sağlam.Neyse,geleneği bozmamak adına youtube dan Darksiders ın birkaç HD videosunu izledim,God of War 3 demosuyla grafik olarak karşılaştırma zahmetinde bile bulunmayın.Yukarda ki mesajımı yazmak için boşuna yorulmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 2 Ocak 2010; 13:37:44 >
  • karışmayın Ps4"mekendisi çok güzel ve iyi kalpli bir kardeşimizdir. kendisini çok iyi tanıyorum kesinlikle kimseleri kıracak sözler etmez
    kendisi ile çok güzel bir alış verişimiz oldu dh"den sözüm şu SONY_55"e ps3 çok seviyor galiba? o konsolda, oyunlarındanda, kırımlmamasında, nefret ediyor millet herkez xbox 360 diyor bu kimselerin zoruna gitmesin 2 konsolda bende yok param olunca çok güzel bir xbox düşünüyorum sony"e bırak para vermeyi ürünlerinin hiçbirini almak istemiyorum nefret ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earthwormjim -- 2 Ocak 2010; 14:10:42 >
  • Aslında bende gow bitmiştir denmesini haz etmedim değil yani ama ps4"e laf ettirtmem
    tabiki geliştiricisi güzel bir sütüdyo yapıyor god of war oyununu gönül isterki oyunun fiyatı ucuz olsun arkadaşa götürür oynarım
    bakarım darksiderse gelince oyunu görmedim ama videolarını gördüm baya bir ses getireceğe benziyor gow çakması diyenlerede buradan sözüm god of war 3 250"tl den çıkacakmış fuul oyunu yinede alıcakmısınız.. hadi buyrun bakalım.... birde şunu sölim kardeşim herkez neyin ne olduğunu biliyor ben ps4"ün sonuna kadar arkasındayım microsoft bu konsol işinden anlıyor 3 kırmızı görse bile mükemmel bir grafik işlemci vermiş makinasına ps3 darmaduman ettiği göz önünde anlamıcak bişiy yok karşılaştırmaları bende devamlı serederim mesela Sf4 ps3 te fram sorunları ve grafik sorunları varken xbox 360"da sorun gözükmemiş daha bir sürü oyunda xbox 360 üstündür ps3"ten şunuda hiçe saymamak lazım işlemci olarak ps3"tüm kanağatımla üstündür ms"nin çıkardığı makinadan lakin işlemci ile bitmiyor herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earthwormjim -- 2 Ocak 2010; 14:10:20 >

• Palavra değil ben birinden duydum ne kadar doğru olur bilinmez god of war 3 dediğiniz oyunun videolarına şuan göz atıyorum..
    yemin ediyorum kombolar hariç grafikler hariç ps2"deki god of war 2 ile aynı sadece mekanlar birazdaha iyi saçma sapan koluna bişy takılmış bumudur yani okadar beklenen oyun millet boşuna bekliyor allayıp pullayıp ps2 dekini millete yediriyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps4

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Bence insanları senlen ytartışmaktan yorulmalarının sebebi yazdığın yazıları anlamakta güçlük çektiği yorgunluk belirtileridir.
    Ben elmadan söz etmişim, sen armuttan başlayıp karpuza kadar gitmişsin.
    Ben gow 3'den bahsediyorum sen xbox ve ps3'den.Farkıl dilleri konuşuyoruz sanırım.
    Bu konuyu değiştirmeni de gow 3 hakkında yazdıklarıma cevap veremeyip, başka konuya atlayıp daha uzun yazarsam haklı olurum psikolijisine bağlıyorum.
    Son olarak virgül nedir tanımını sorgulamanı can-ı gönülden istiyorum..Sonrasında daha iyi anlaşacağımızı umuyorum.

Tabiki anlaşırız sen yeterki böle cevaplar yaz sonym:) ha birde şunu söyleyim insanlar benim yazdıklarımı gayet iyi anlıyor işine gelmeyen anlamassa bu benim suçum değil dimi:)
    Hocam birde şu nedir şunu sölermisin:) ytartışmaktan

Q klavyede T harfinin solunda Y harfi var.İstiyorsan bi bak.Yanlışlıkla yazarken parmağımız oraya gitmiş yani yazım hatası olmuş.Zaten ben mesaj attıkdan sonra mutlaka bakarım mesajıma doğru yanlış bir kelime var mı?Bu mesajıma da baktım y harfinin orda olduğunu gördüm özellikle değiştirmedim ki; sazanlık bir durum olursa onu direk göreyim diye...
    Ayrıca sağdan soldan konu ile alakası olmayan arkadaşlarını buraya getirip benim hakkımda yorumlar yaptırma.Varsa söyleyeceğiniz mantıklı 3-5 kelime buyrun söyleyimn.Yoksa halan daha aynı tutum içeririsnde olacaksınız buyrun forum sizin..

• Bu kadar da yapılmaz. Arkadaş Gow 3 bitmiştir dedi diye 7 gün fazla.
    4 gün uzaklaştırsaydınız bari
  • eyy kratos adamsan girersin foruma açıklama yaparsın ps4 e bak adam değilsin demiyorum.. yapmazsan adam değilsin
  • Oyunu çok beğenip, sevebilirsin buna kimsenin birşey dediği yok zaten. Gow 3 ü de aynı şekilde hiç beğenmeyebilirsin. Bu senin tamamen kişisel zevkin ve fikrindir. Yalnız xbox 360 ı öve öve göklere çıkarman bunun yanı sıra ps3 ü çok sorunlu bir alet gibi gösterip konsolllar hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan insanları yanlış yönlendirip , bilgilendirme yapıyorsun. Korsan oyun oynamana izin verdiği için bir konsolu haksız yere övüp mükkemmel gibi göstermek yanlış. Bir kere xbox 360 daki 3k verme sorunu ps3 de görülen lens sorunudan çok ama çok daha önemli bir sorun. Kaldiki xbox dada dvd bozulması sık görülen bir sorun. Ps3 deki şu diğer patlayıp, çatlayıp yanan parçaları söylesende bizde bilsek. Grafik olarakda multi oyunlarda xbox ın çok ama çok az bir farkla önde olduğu doğrudur. Ama konsola özel oyunlarda ps3 çok açık ara önde.(mgs 4, uncharted 1-2, killzone 2) İnsaları bu kadar yalan ve yanlış şekilde yönlerdirmeyi bıraksanda insanlar ellerindeki konsolun tadına doyasıya varsalar çok daha iyi olur. Xbox ı olan varsa geow , fable, forza,halo , çıkınca alan wake oynasın- ps3 ü olan uncharted, killzone, demons souls,gt5, gow oynasın. Hepsi çok güzel ve kaliteli oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: earthwormjim
    Palavra değil ben birinden duydum ne kadar doğru olur bilinmez god of war 3 dediğiniz oyunun videolarına şuan göz atıyorum..
    yemin ediyorum kombolar hariç grafikler hariç ps2"deki god of war 2 ile aynı sadece mekanlar birazdaha iyi saçma sapan koluna bişy takılmış bumudur yani okadar beklenen oyun millet boşuna bekliyor allayıp pullayıp ps2 dekini millete yediriyor bence

God of War'ın zaten PS2'deki oynanışı, oyun mekanikleri, komboları her hâliyle mükemmeldi, 3.oyunda mükemmel olan oyun tarzını değiştirmeye gerek yok ki. Hack&Slash tarzında bir oyun çıkmaya görsün, milletin ilk işi hemen God of War'ı yerin dibine sokmaya çalışmak oluyor. Ne kadar bu tarzda oyun çıkarsa çıksın, tabiri caizse God of War bu türün en iyisidir, kralıdır. PS2'deki ilk iki oyunu ve PS3'teki E3 2009 demosunu oynayan azıcık mantık sahibi ve objektif bir insan bu oyunun türünün en iyisi olduğunu ve yok Darksiders, yok Dante's Inferno gibi oyunlarla karşılaştırılmasının bile GoW'a hakaret olacağını bilir zaten. Sırf meraktan bu ay şu Darksiders'ı alıp oynayacağım, neymiş bakalım şu God of War'ı bitiren(!) oyun?

• Oyunu daha yeni çektim, inanılmaz sürükleyici olmuş oyun, 8 saat non-stop oynadım, ve tek kelimeyle mükemmel olmuş oyun, grafikleride çok hoşuma gitti, kırık veya pürüz yok ayna gibi gözüküyor, hikayeside inanılmaz sardı, akşam olsunda gideyim oyuna dalayım diye bakıyorum, god of war a güzel bir alternatif olmuş bence.
    Kombo çeşitliliği olarak çok yeterli gelmedi bana, gerçi bir pop:warrior within hayranı olarak o oyundan sonra bu tip hiç bir oyundaki kombo çeşitliliği yeterli gelmedi bana o yüzden çok takılmıyorum o konuyada.

Oyun benden 9.5 alır. 0,5 puanıda kombolardan kırdım.
  • bu oyun gow u bitirir. senaryosu sakız gibi uzamış, brezilya dizisi olma yolunda ilerleyen gow-3 yerine insanlar darksiders ı tercih edecektir.
  • biraz @sailsofcharon arkadaşımız gibi yorumlar yazın gow3 ile kıyaslayıp durmayın , biraz daha yorum okuyup indirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike3001
    bu oyun gow u bitirir. senaryosu sakız gibi uzamış, brezilya dizisi olma yolunda ilerleyen gow-3 yerine insanlar darksiders ı tercih edecektir.

İnsanlar yerine sadece Xbox 360 sahipleri demek daha doğru olur. X360'ta bu türde en iyi olabilir ama PS3 platformunda insanlar senaryosu sakız gibi uzamış, brezilya dizisi(!) GOW III'ü tercih edeceklerdir. Önceki mesajında "gow ps2 satışlarını artırmak için çıkmış içi boş kuru dövüş oyunudur, millet grafiklerine bakıp gow-2 almıştır.next-gen döneminde böyle dövüş oyunları tutmaz. " diyordun, onu silip bunu yazmışsın galiba.Sen bile inanmadın galiba o mesajda yazdıklarına da sildin sonra.
    Bu kadar sıkmayın kendinizi God of War'ı kötülemek için, komik oluyorsunuz. Alternatifi yok işte, mükemmel oyun, bir PS exclusive oyununu da kötülemeyin de şaşıralım yahu.Kötülemeye çalışırken
    gow'u dövüş oyunu bile yapmıştın sildiğin mesajda,yok Tekken'in en büyük rakibi olsun bari. Korkarım biraz daha kasarsan yarış simülasyonu yapacaksın gow'u bir sonraki mesajında.
    Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 2 Ocak 2010; 16:20:29 >

• @spike3001

Gerçekten sen de çok komiksin senin gibi düşünen arkadaşlar bence toplanın bir yerde komedi dans üçlüsü veya dörtlüsü gibi bir grup kurun eylendirin insanları bu iğrenç espiri anlayışınızı boşa harcamayın...

Üstelik God of War hakkında en ufak bilgin olmadığı ne kadar da belli God of War her yeni çıkan oyunun da yeni bir senaryo ile karşımıza çıkmıyor konusu itibariyle bir devam oyunu... God of War'ı 1 veya 2. oyunla bitirmek Yüzüklerin Efendisi filmini 1 veya 2. film de bitirmeye 3. filmini çekmeyip insanlara filmin sonunu göstermemeye benzer benim zeka küpü arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 2 Ocak 2010; 16:38:55 >
  • @Maximum_Carnage
    Arkadaşım lütfen bu alıntı yaptığın arkadaşın mesajlarına cevap vermeyin.Tek amaçları var o da ortamı germek.Zaten bu gidiş de o da cezayı yiyecek diğer arkadaşlar gibi..
  • Bu arada ps4 neden ban yemiş. Hakaret veya küfür içerikli bir yazısını göremedim.
  • gow bu oyunun yanında leblebi şekeri.
  • @Sounds From Hell

Hakkaten adamı günaha sokarsınız siz ya nerden çıkıyorsunuz anlamıyorum piyangodan falan mı?... Boşa demiyor (La Edri) "Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline. " diye...
  • @Maximum_Carnage

o mesajı ben değil adminler sildi. söyle adminlere o mesajımı geri alsınlar ne demişim gör.
  • arkadaşlar tmm oyun çok güzel olabilir hatta kimilerine göre GOW dan bile güzel olabilir yanlız şöyle bir sorun var bu oyun 2 konsola da çıkıyor !!!! GOW sadece PS3 e çıkıyor !!!!
    kimse kimseyi kasmasın xbox ı olan sadece bu oyunu oynar ps3 ü olan 2 oyunu oynar veya heriki konsolu olan her 2 oyunu oynar (bence 2 konsol almak en mantıklısı )
    şimdi en karlı olan kim ?....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.