Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5,5 saattir başından kalkmadan oynuyorum. Efsane olmuş, başka bir şey yazmaya gerek yok cidden.. Xbox 360'ın amiral oyunlarından birisini yapmışlar..
  • çıktı sonunda demek oyun
  • Beklediğim bir oyundu bakalım nasıl olmuş, bayonettaya ara verip bunu başlayalım bakalım gece yılbaşından fırsat olursa.
  • Hımm hemen deneyelim bakalım.
  • Bu arada oyunun afişi çok hoş olmuş paylaşayım dedim.
     Darksiders X360-PS3
  • 3 saatte ben oynadım.Oyun çok güzel olmuş.Daha oynardım ama gözler kırmızıya çaldı yine

Dante's Inferno çıkana kadar zevkle oynanacak bir oyun...
  • Ben yarım saat zor dayandım ve kapattım bir halta yaramaz bana göre...

Bu arada Allah aşkına artık God of War gibi bir efsaneyi gelmiş geçmiş herşeyiyle mükemmel olan oyunu böyle ucube oyunlarla değil kıyaslamayı aynı cümlenin içinde adını bile kullanmayın artık... God of War 3'ün demosunu bir oynasaydınız da efsane neymiş nasıl olurmuş görseydiniz keşke insan bir demoyu 30'a yakın oynar mı ya ben oynadım belki de daha fazla...

Darksiders X360-PS3
  • Arkadaşlar oyunu god of war kıyaslaması olarak değilde,iş görüp görmeyeceğiyle ilgili değerlendirirsek bizde ona göre yönleneceğiz.sevgiler nice seneler,bol kanlı oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps4

Oyunu indirdim yazdım kardeşler şunu sölemek isterim yalnız kimse darılmayacak veya fanboyluk yapmıcak şimdi bu oyunu god of wor 3"deki bosları ele alırsak kesinlikle 100"bin basıyor darksidersdeki boslar benim kanatım eğer 2009 ödülleri verilemden önce çıkasaydı saçma saban demonsoulsa vermişler bu oyun hakkı ile konusu ile grafikleri ile mekan çokluğu ile kullandıkları motor ile 2009 damgasını patlatıcak bir oyundu samsun 7 serisi led Tv kullanmaktayım görseller şahane xbox 360"da 2 konsolda var kardeşler gow 3 "ün sonu diyorum başka bişiy demiyorum bu oyun için zaten meteciritich ve ign patlattı 100 puanları daha bu 4 kişi score verenler tam oynanmadı hikayesinide çok beyendim alt yazılardan oyunları oynaya oynaya alıştım artık türkçe çevirilerini yapabilyorum onun için bu oyun baya bir sallıcak göreceksiniz

god of war 3 çıkmışta oynamış gibi konuşuyorsun gow 3 teki bossları nerden biliyorsun oyunu baştan sona oynadın galiba. oyunun full versiyonunu oynmadan böyle yorum yaptığın için sana böyle cevap vermek istedim.

• Oyun gayet güzel aslında yarım saat oynanıp da bırakılacak gibi bir oyun değil, gerçi bu oyundan neler beklediğinize yada ne istediğinize bağlı olarak değişir. Özellikle kahramanımız War çok iyi modellenmiş. Hatta Arthas' a da inanılmaz benziyor nedense ! belkide oyunu sevmem bu yüzden olabilir . Aslında oyundan pek umutlu değildim ama oynadıktan sonra fikrim değişti. Nedense bana biraz Hellgate London' ı ve Too Humans' ı hatırlattı . Görsel açıdan oyunu bir türlü sınıflandıramadım... Gözünüz alıştıktan sonra muhteşem geliyor grafikler ama ilk temas biraz hayal kırıklığı anlaşılan oyunun grafik motoru gün ışığını pek iyi analiz edemiyor ama kaotik ortamlar gayet başarılı...

Kes-biç-parçala bu maçı kazan tarzı sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun olmuş. Benim için büyük süpriz oldu oyun...

• Oyun çok güzel gerçekten. Herkes bu oyuna şans vermeli. Özellikle hack'n slash sevenler. Bu arada ilk takılan da ben oldum sanırım oyunda. Meydan'da yerden çıkan ve satıcıya benzeyen şeytan bizden başka bir şeytanı bulmamızı istiyor fakat her yeri dolaştığım halde hiç bir şey bulamadım. Sadece zombi kesiyorum, binaların kapıları kapalı, yollar çökmüş. Nereye gitmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Şimdi dalıyorum bende oyuna hadi bakalım .Beni tatmin edecek mi,kan yeterlidir umarım (vampirella)
  • quote:

God of wor bitmiştir boşuna uraşmasınlar ps3 için

Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün bu arada god of wAr olacak
  • Ne dense bu tarz oyunları sevemıyorum. ama su anda pıyasada dogru duzgun oynanacak oyun yok. bır sans vermeye karar verdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

Oyun çok güzel gerçekten. Herkes bu oyuna şans vermeli. Özellikle hack'n slash sevenler. Bu arada ilk takılan da ben oldum sanırım oyunda. Meydan'da yerden çıkan ve satıcıya benzeyen şeytan bizden başka bir şeytanı bulmamızı istiyor fakat her yeri dolaştığım halde hiç bir şey bulamadım. Sadece zombi kesiyorum, binaların kapıları kapalı, yollar çökmüş. Nereye gitmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

İleriye gittiğinde satıcı var hani o satıcın solunda bir bos var bosu öldür duvarı kır zurnayı al satıcıya gel tekrardan hemen arkasında zurnayı kullancağın taştan bos var sana bişyler söleyip gidicek kapıyı b tuşu ile patlat yoluna devam et

Dostum teşekkürler fakat hiç bir yerde boss falan yok. Her yeri dolaştığım halde boss çıkmadı karşıma.

• god of war 3 demo oynadım açıkcası bekletilerimin altında çıktı,grafiksel olarak iyi olduğunu söyleyemem zaten makina aa özürlü heryerde karelenmeler bu oyunu oynamadım videosuna baktım oyun gerçekten güzel duruyor oyunu şu anda indiriyorum ha xbox360'ım yok ama tekrar alacağım oyunu şimdiden indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

god of war 3 demo oynadım açıkcası bekletilerimin altında çıktı,grafiksel olarak iyi olduğunu söyleyemem zaten makina aa özürlü heryerde karelenmeler bu oyunu oynamadım videosuna baktım oyun gerçekten güzel duruyor oyunu şu anda indiriyorum ha xbox360'ım yok ama tekrar alacağım oyunu şimdiden indiriyorum

Hay azını Öpim:) metin abicim işte bu beklediğim cevap evet ağabeycim sölediklerine tamamen katılırken hemen bir xbox 360 al ve abi vigilgames neler çıkartmış bir gör oyunu hemen yaz muhteşem ötesi zaten ign 100"ü patlatmış meteciritich puanı sadece 4 kişi score vermiş abi oyuna hepsi 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps4 -- 1 Ocak 2010; 9:03:38 >
  • Bayonetta efsanesi bitsin buna başlıyayım.

Valla bu sene God of War a çok rakip geliyor... Bayonetta , Dante's Inferno Dark Siders ...

Çıksın çıksın da bol bol oynuyalım.
  • Deneyelim bakalım. Çok iddialı sözler ediliyor zira
  • DİKKAT!Çöp ötesi inanılmaz bayıcı,ps2 grafiğinde,10 üzerinden 1 bile alamaycak bir oyun.Boşu boşuna yaktık güzelim dvd yi.O kadar berbat bir oyun çıktı ki karşıma yani şöyle söyleyeyim üstüne xbox live ömür boyu üyelik verseler oynamam yüzüne bile bakmam.Uzak durun arkadaşlar!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.