Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir çok oyun sitesi tarafından yüksek notlar alan Darksiders, sahip olduğu aksiyon sistemi ile heyecan verici bir oyun olmuş. Oyunun grafikleri çok vasat ama gerek aksiyon öğeleri gerekse başarılı kontrol yapısı, bir süre sonra grafikleri görmezden gelmenizi sağlıyor. Oyunda zaman zaman God of War'ı hatta Soul Reaver'ı hatırlatan öğelerle karşılaşıyorsunuz diyebilirim. :)

Oyunun hikayesi ve ilerleyişi oldukça lineer ve sürükleyici olmuş. Karakterimizin sahip olduğu yeteneklerin çeşitliliği, bu yeteneklerin oyun içinde kazanılan mavi ruhlar ile upgrade edilmesi ve ilerledikçe yeni özelliklerin kazanılması da çok iyi düşünülmüş. Oyunun aksiyon yönünde bakıldığında oldukça tatmin edici olduğunu ve bir sorun olmadığını göreceksiniz fakat bu oyuna XBOX 360 kalitesinde grafikler yakışırdı diyebilirim. Ekrandaki tearing problemleri zaman zaman can sıkıcı oluyor ama dediğim gibi oyundaki aksiyona dalınca herşeyi unutuyorsunuz.

2010'un akılda kalacak oyunlarından biri de Darksiders olacak anlaşılan. Mutlaka alın ve oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 1 Ocak 2010; 19:27:29 >

• Arkadaşlarım,
    Tüm sayfadaki yazıları okudum ve şunu söyleyebilirim ki; kesinlikle Türkçe konuşmayı bilmiyoruz!
    Yazdıklarınızı anlayabilmek için kendimi ne kadar zorladıysam da, anlayamadım, maalesef.
    Çünkü cümle kurmamışsınız, söz öbekleri oluşturmuş, anlamamızı bekliyorsunuz.
    Lütfen biraz daha dikkatli kullanalım, dilimizi.
    Dilimizi kullanamadığımızı gördükçe içim acıyor. Yazık diyesim geliyor. Şu sayfanın haline bakın!
    Tekrarlıyorum, lütfen biraz daha dikkatli kullanalım, sevgili Türkçe'mizi!
  • @Martellos

Bizleri suçlayacağınıza eğitim sistemini suçlayın Milli Eğitim Bakanlığı'na yazılar yazın aldığımız dilbilgisi eğitimi bu kadar ne aldıysak onu veriyoruz... Siz iyi eğitim almış kişiler biz sıradan halkın yazdıklarını anlamakta zorluk çekiyor olabilirsiniz ama emin olun bizler birbirimizin yazdığını da okuduğunu da rahatça anlaya biliyoruz... Üstelik kurduğumuz cümlelerde dilbilgisi özürlü oluşumuz konuşma özürlü de olduğumuz anlamına gelmiyor... En azından bizler nerede nasıl konuşulacağını da biliyoruz mesela bizler gidip edebiyat forumlarında edebiyat parçalayamıyacağımızı bilmekteyiz...

Yukarı da yazdıklarımı belki siz anlamayacaksınız ama en azından diğer arkadaşlarım ne dediğimi anlayacaklar...
  • burası forum kalkıpda noktalama işaretlerine dikkat edecek halimiz yok,ben okuduğumda anlıyorum bir çok kişide anlıyor arada birkaç kişi senin gibi yazıyor bana özel yazanlarda oldu ben cevabımı verdim onlara,konuya dönersek oyun kıyaslaması yapmıyorum kimsede kalkıp ps3 falan demesin üstünde hayvani bir işlemci var gel görelim ki ekran kartı yok kaç tane oyuna baktım gördüğüm tek şey karelenmeler üstelik 32'' tv'de birde 42'' de bakın ve görün rezilliği hem bir ton para ver oyunları alacağım diye canın çıksın birde karşına aa'dan yoksun oyun çıksın ohhh ne güzel pc kurdum kendime ideal birşey ama zıvanadan çıktım oc yüzünden tekrar 360'a geri döneceğim bakacağım keyfime
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: ps4
    God of wor bitmiştir boşuna uraşmasınlar ps3 için

Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün bu arada god of wAr olacak

Arkadaş bitti demişse bitmiştir.Ah bi de yazabilse yazamıyor garibim.Türkçeyi katletti.
    Oyunu oynadım çok çok açık bir şekilde söylüyorum gow çakması bir oyun.Çakma dediğime bakmayın güzel olmuş oyun oynanır ama çerez niyetine.

• Tanımadığınız birisini sırf 'X oyunu bitmiştir.' dedi diye aşağılamak ne kadar mantıklı. Kendisi için bitmişse bitmiştir. Bundan kime ne? Aynı saçmalıkları ben 'Wolfenstein berbat bir oyun olmuş.' dediğimde yaşamıştım. Keyif kahyaları hemen zıplayıp akıllarınca hakaretler yağdırmışlardı. O günden beri beğenilerimi kendime saklar oldum. Bir oyuna iyi veya kötü olmuş demeye korkar olduk. Hele zaten fanboylar sağolsunlar.

Daha yazacak çok şey var ama. @ps4 kardeş. Sen de artık anlamışsındır ne yazıp ne yazmaman gerektiğini. Arkadaşlardan izin almadan bir daha böyle bir hataya düşmezsin umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

quote:

Arkadaş bitti demişse bitmiştir.Ah bi de yazabilse yazamıyor garibim.Türkçeyi katletti.
    Oyunu oynadım çok çok açık bir şekilde söylüyorum gow çakması bir oyun.Çakma dediğime bakmayın güzel olmuş oyun oynanır ama çerez niyetine.

god of war türkçe bir kelime değil ki hocam yanlış yazdığında türkçeyi katletmiş olsun .

oyunu şahsen oynamadım ama ilk 10 dk lik videosunu izledim. bana biraz prototoype ve god of war birleşimi mi desem çakması mı desem karar veremedim. İkisinin arasında kalmış. oyun ciddi olarak çerezlik. boş zamanınız yoksa güzel oyunlar gelene kadar idare edin. ama god of war olabilicek bir oyun değil ya da rakibi.

• Bayonetta'ya bırakıp bu oyuna başladım, bayonetta nedense çok sarmadı konu ve ilerleyişi olarak, oyun bence muhteşem olmuş. Bu oyundan ancak grafikleri için puan kırılır, bu devirde yakışmıyor bu grafikler, ilerleyen
    bölümlerde grafikler daha güzelde yinede normalin üzerine çıkamıyor ama konu ve konunun işleniş tarzı çok güzel aksiyonda yetirli düzeyde ve ayrıca oyundaki yaratıklarda saçma sapan değil ( bayonetta da gibi), bence bu oyun kesinlikle oynanır.
  • Senaryo güzel oyun yapısı güzel. Ama oyun içi grafikleri kesinlikle leş. Hatta çok iddalı olcak ama tüplü tvde oynadığım gow2 ile yarışacak kalitede. Böyle oyun yapıp buna dikkat etmemeleri güzel değil.

gow3 grafik olarak kesin döver. oyun çıkmadığından diğer açılardan değerlendiremiyorum ama senaryo alt yapısı zaten sağlam.
  • Oyun fena değil, grafikler baya kötü yalnız

Twilight Cathedral'in de kaldım ben de, kathedralin sonunda bir kapı var ama açılmıyor, gidicek bir yerde yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the c0smic

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

quote:

god of war türkçe bir kelime değil ki hocam yanlış yazdığında türkçeyi katletmiş olsun .

Ben god of war'ın yazılışı ile ilgili bir şey demedim ki?Adamın yazdığı yazıya bak anlamak için 10 kere okuman lazım.Virgül nedir onu bile bilmiyor sanki.

• yahu allahaşkına şu oyunla god of war'u karşılaştırmak direkt s.c.e.'a hakaret...

bu arada ben öyle grafik hastası biri değilim ama oyunda fps yerlerde sürünüyor resmen
  • god of war çakması ne demek hayatınızda hiç oyun oynamadınızmı türünün ilk örneği god of war diye arkasından çıkan oyunlar çakmamı oluyor her oyunda biraz başka oyunlardan esinlenme vardır,ayrıca god of war'ıda o kadar büyütmeyin benim hayatım boyunca 5 saat oynadığım tek oyun god of war2'dir kesintisiz 5 saat ki ben kesintisiz 1 saat bile oynamam oyunun grafiği tabi ki çok önemli ancak oynanabilirlikde önemli oyun ne olursa olsun ps3 gibi bir makinada tam verimli olamıyor olamayacakta bunu üzerinde gaydırı gubbak grafik kartı koyan kerestelere söylüyorum,oyun oynayacaksan grafik kartın adam gibi olacak ötesi martaval bu arada sony_55 kardeşim şimdi ps4(hakan)'a hakaret ediyorsun bu nasıl yazış böyle(Arkadaş bitti demişse bitmiştir. Ah bi de yazabilse yazamıyor garibim.Türkçeyi katletti. )garip sensin bu yazıyı yazdığın için o adamın bu forumda bir kişiye dahi böyle birşey yzdığı görülmemiştir çok saygılıdır senin gibi değil en azından.türkçeyi katletmiş işin yokmu senin forumda ne türkçesi kardeşim o zaman fx57'in haberlerine niye yazmadın hiç türkçeyi katlettin diye orda bolca yanlışlık var bilerekmi yazıyor fx57 asıl sana yazık adamı ti'ye alıyorsun güya hey allahım ya önce sen fx57'in konularına yaz sonra gel şakı burda,sanki dil bilgisi kitabı yazıyoruz forumda allahım yarabbim

• grafik ve oyun karşılaştırma muhabbeti hic bitmiyor 2 saatten fazla oynadım oyunu gayet güzel eleman cize cize gidiyor ortalığı milet oynayıp zevk almaya bakmıyorda şunun gibi değil bunu gibi değil fps ars esp abs bütün sitelerde 9 puanın üzerinde almış bitek bizim buradaki arkadaşlardan bişey almıyor gerci coğu olumsuz yazanlar ps3 fanatikleride
  • Zelda tarzı bir oyun action adventure açlığıma ilaç gibi gelecek sipariş çoktan yola çıktı
  • Bence de oyun eğlenceli olmuş. Ama gerçektende burdaki arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum grafikler daha iyi olabilirdi ( ne de olsa o kadar para verip yeni nesil konsol alıyoruz) yani en azından ara videolar grafik bakımından başlangıç videosundaki gibi olabilirdi.
  • @sendomi
    Tamam biliyoruz arkadaşındır koruyacaksın savunacaksın onu.Dürüstdür,kötüdür,iyidir o beni ilgilendirmez.
    Arkadaşın daha gow3'ü oynamadan bitmiştir dedi..Böyle bir yoruma yazılabilecek en güzel cevabı yazdım.
    Bir oyun var taaa e3 zamanından kalma kısa bir demo.Daha çıkmamış,son halini bilmiyoruz ve önceki çıkan 2 serisi ile adeta oyun dünyasının gururu dediğimiz bir oyun,oyunu alıp oynayıp bitirmemişiz sonra buraya gelip demişiz ki Gow 3 bitmiştir.Böyle bir mantık var mı?Sırf arkadaşını savunacan diye bu mantıksız yoruma da destek çıkıyorsan o senin bileceğin iş...Ben de HE! der geçerim.
    HE!
  • quote:

ama hiç çekinmem yazarım

Aman hocam, bence artık yazma. 15 dakikadır ne yazdığını çözmeye uğraşıyorum inan
    Gow bitmiştir. Konu kapansın lütfen
  • quote:

God of wor bitmiştir boşuna uraşmasınlar ps3 için arkadaşım oyun hazırlamaya grafikleri yetmiyor yetişemiyor dediğim gibi 2 konsolda var bende oyunları ilmek ilmek karşılaştırıyorum bir diğer makinaya birde xbox"sa takıyorum ok bu savaşı xbox 360 almıştır arkadaşım ne oldu bayonettaya dediler ps3 te çok güzel diye gördük 85 ps3 95 xbox 360 aldı score olarak hani nerde lan saçma sapan sel işlemcinin gücü fanboyluk derdinde değilim Allah belasını versin sonynin ona 1 milyar verdim xbox 360 yurdışından 300 franka aldın arkadaşım demem o ki ps3 sönmüş ve bitmiştir god of wor herzamna en üst tepelere çıkmayı başarmıştır gerek konusu gerekse hikayesi demosunu oynadım evet gow 3"ün oradaki boslarla darksidersi karşılaştırdım arkadaşım demoda oyun neyse fulu çıktığı zamanda aynı olucak o boslar neyse fazla uzamasın yeni kıral darsiders konsol olarakta xbox 360 diyorum cehenneme gitsin ps3 voltaj düşüyor mesela parçası yanıyor bir oyun takıyorsun yok lensi yanıyor xbox 360 da 3 kırmızıdan başka ne gördünüz herhangi bir parça değiştirliyormu değişmiyor ben ne yalan söleyim bu benim 2.xbox 360"ım birini yaptırdım sattım arkadaşa herzaman soruyorum oynuyorum abi sorun yok diyor ps3 te durumlar çok kötü parça yanıyor parça makinanın içinden

Oyunu beğenirsin beğenmezsin kişiye göre değişir buraya kadar sorun yok ama;God of War 3 ün gold olmasından 6 ay önce ki demosunu,Darksiders adlı full sürüm bir oyunla karşılaştırmak ne kadar doğrudur?(Demosu bile mükemmeldi orası ayrı)Sana göre bir oyunda ki bosslar ne kadar büyük olursa o kadar iyi demek mi oluyor ve ayrıca daha çıkmamış oyundaki bossları,konuyu(vs.)nereden biliyorsun.Neyse,yazmayacaktım;bu yorumu gördükten sonra(belki de şaka yapıyor?) tutamadım kendimi.Seçicilik olmayınca kalite kavramı unutuluyor herhalde.

• Bence insanları senlen ytartışmaktan yorulmalarının sebebi yazdığın yazıları anlamakta güçlük çektiği yorgunluk belirtileridir.
    Ben elmadan söz etmişim, sen armuttan başlayıp karpuza kadar gitmişsin.
    Ben gow 3'den bahsediyorum sen xbox ve ps3'den.Farkıl dilleri konuşuyoruz sanırım.
    Bu konuyu değiştirmeni de gow 3 hakkında yazdıklarıma cevap veremeyip, başka konuya atlayıp daha uzun yazarsam haklı olurum psikolijisine bağlıyorum.
    Son olarak virgül nedir tanımını sorgulamanı can-ı gönülden istiyorum..Sonrasında daha iyi anlaşacağımızı umuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.