Şimdi Ara

Darksiders X360-PS3 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
30.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulfly1

Evet. Oradaki 4 yerden 3ünden yukarı zıplayabiliyorsun ama ikisi önceki yerler birisi yeni yer. O yeni yeri bulman gerek.

eyvallah hocam eve gidince deneyeceğim ^^ ilk defa bir oyundan bu kadar zevk aldım . Resmen bana POP:WW ' yi yaşatıyor bulmacaları.
  • nerhabalar bende bir kapali yerdeyim koca bir yaratık var elinde 2 tane kafes var onunla vurup duruyor onu yere seriyorum kalbindeki kafesdeki yaratık aşaği dogru sarkıyor vuruyorum ona ama birşey olmuyor yardım edebilecek bir arkadas var ise tşk ederim oradayken :))

buna benziyor :)

Darksiders X360-PS3
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetman

nerhabalar bende bir kapali yerdeyim koca bir yaratık var elinde 2 tane kafes var onunla vurup duruyor onu yere seriyorum kalbindeki kafesdeki yaratık aşaği dogru sarkıyor vuruyorum ona ama birşey olmuyor yardım edebilecek bir arkadas var ise tşk ederim oradayken :))

Darksiders X360-PS3

hocam farketmişsindir bu dombalağın sağ omuzunun üstünde 3 tane sarı ışık yanıp sönüyor. RT ye basılı tutuarak bumerangın ile işaretle o 3 sarı ışığı , fırlat. Sonra bu dombalak yere çökecek gidip combonu yap. Sonradan kırmızıya dönecek o sarı ışıklar. Yapabiliyorsan kırmızıykende yap. Yapamazsan sarı olmasını bekle. 2-3 kere yapınca zaten final vuruşu çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

Orijinalden alıntı: jetman

nerhabalar bende bir kapali yerdeyim koca bir yaratık var elinde 2 tane kafes var onunla vurup duruyor onu yere seriyorum kalbindeki kafesdeki yaratık aşaği dogru sarkıyor vuruyorum ona ama birşey olmuyor yardım edebilecek bir arkadas var ise tşk ederim oradayken :))

Darksiders X360-PS3

hocam farketmişsindir bu dombalağın sağ omuzunun üstünde 3 tane sarı ışık yanıp sönüyor. RT ye basılı tutuarak bumerangın ile işaretle o 3 sarı ışığı , fırlat. Sonra bu dombalak yere çökecek gidip combonu yap. Sonradan kırmızıya dönecek o sarı ışıklar. Yapabiliyorsan kırmızıykende yap. Yapamazsan sarı olmasını bekle. 2-3 kere yapınca zaten final vuruşu çıkıyor.

tşk ederim dostum bu akşam DOMBALAĞI mafedeceğim :))))

• Yaratığın sol omuz kısmında 3-4 tane mavi ışık gibi bir şey olacak o noktaların tamamını bumerang ile seçip vurmalısın. Sonra yere yığılacak ve devamlı vuracaksın. Birkaç kez bu şekilde yapınca ölmesi veya tepesinde yuvarlak (Xbox360 koluna göre de sağdaki tuş B olması lazım) çıkıp öldürmen lazım.
  • tşk ederim arkadaşlar şu anda mode girdim bile
  • Tren bölümünde takılan arkadaş için;

Orada vagonu mekanik sistem yardımıyla sağdan sola doğru getirdikten sonra, vagonu ileri doğru itip onun yerine yolcu vagonunu çek. yolcu vagonunun diğer tarafına geçerek yumruk at. (sanırım bu özelliği almış olman lazım) Bunun için B'ye basılı tutup Y'ye basıyordun yanılmıyorsam. Yolcu vagonu ileri doğru çarpınca üstten yukarı çıkabileceğin bir bölüm açılacak. Vagonun üstüne çıkarakyeni açılan delikten yukarı çıkacaksın.

İri yaratıkla uğraşan arkadaş için zaten gerekli açıklamaları güzelce yapmışlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 8 Ocak 2010; 17:18:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyosan

Tren bölümünde takılan arkadaş için;

Orada vagonu mekanik sistem yardımıyla sağdan sola doğru getirdikten sonra, vagonu ileri doğru itip onun yerine yolcu vagonunu çek. yolcu vagonunun diğer tarafına geçerek yumruk at. (sanırım bu özelliği almış olman lazım) Bunun için B'ye basılı tutup Y'ye basıyordun yanılmıyorsam. Yolcu vagonu ileri doğru çarpınca üstten yukarı çıkabileceğin bir bölüm açılacak. Vagonun üstüne çıkarakyeni açılan delikten yukarı çıkacaksın.

İri yaratıkla uğraşan arkadaş için zaten gerekli açıklamaları güzelce yapmışlar. :)

eve gidince deniycem hocam zaten hemen ^^ oyun psiko sardı ya

• Sonunda bitti keşke bitmeseydi acayip sarmıştı oyun, ama bide iyki bitti diyorum çünkü dark tower bölümünde bulmaca işini abartmışlardı arada anca aksiyon oluyordu, oyunun sonu acayip iyi olmuş ve direk sanki oyunun 2.si gelecek dergibiydi. Kesinlikle kaçırılmıyacak bir oyun.
  • baya uzun zamandir oynuyorum suan azrail i kurtarmaya calistigimiz bir yerdeyim aman hemen bitmesin oyun zaten abi son zamanlarda beni bu kadar saran bu kadar zevk veren bir oyun oynamamistim millette grafik soyle grafik boyle diye kaciriyor oynamiyor su oyunu boyle kaliteli oyunlar zor bulunuyor zaten...
  • azraili kurtarmak mi

ya ugrasmayin bence birakin olsun,neden mi?azrail olurse herkes olumsuz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 8 Ocak 2010; 20:34:19 >
  • hadi yaaa bak ben bunu hic dusunmemistim ama gec kaldik benden once bir suru kurtaran olmustur
  • quote:

quote:

e peki istasyonda en başta su nasıl boşalıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malmsteen1 -- 8 Ocak 2010; 20:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Malmsteen1

quote:

quote:

valla hocam sana yol yol tarif edemiycem :( ama bi tane buz parçasını kırdıktan sonra arkasından çıkan mekanizmayı çalıştırmıştım. öyle boşalmıştı

• Oyunu 13-14 saat oynama süresiyle bitiren var mı ya (Save game de yazan süre olarak).. Bulmaca işlerinde pek becerikli olmadığımdan 21:42 saat sürdü oyunun bitmesi..

quote:

Orijinalden alıntı: israfil ertem

baya uzun zamandir oynuyorum suan azrail i kurtarmaya calistigimiz bir yerdeyim aman hemen bitmesin oyun zaten abi son zamanlarda beni bu kadar saran bu kadar zevk veren bir oyun oynamamistim millette grafik soyle grafik boyle diye kaciriyor oynamiyor su oyunu boyle kaliteli oyunlar zor bulunuyor zaten...

Onu kurtardığın yerdeysen zaten hemen bitmediğini anlamışsındır..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Malmsteen1

quote:

quote:

valla hocam sana yol yol tarif edemiycem :( ama bi tane buz parçasını kırdıktan sonra arkasından çıkan mekanizmayı çalıştırmıştım. öyle boşalmıştı

peki birde bomba ve kırmızı kapalı yer var önce onu mu yapmam lazım suyu boşaltmdan frizbi gibi zımbırtıyı elime alamıyorum

• arkadaşlar oyunu en zor modda bitirdim ama hiç extra bişiler açılmadı.ne bir kostüm ne bi ekstra zorluk derecesi venede konsept art vs vs.Acaba açılan arkadaş varmı bitiripte?bu 10 adet toplanması gereken abssy gibi bişiler varya onların 8tanesini buldum, acaba hepsini bulunca felanmı geliyor extralar
  • Normal modda bitirdiğimde bende de açılmadı hiçbir şey. Ama dediğin gibi o şeyleri toplayınca açılıyor olabilir bilgim yok.
  • bende bu griever i öldüreceğimiz bölümde anvil ford diye bir yere tırmanarak geçiyoz ya oradn tırmanamadım önünde mavi yığıntı var tırmanamıyorum.
    lütfen yqardım
  • ya dellenmek üzereyim bu armagedon kılıcının kayıp parçaları nerede yahu? bir tane sanki haritada buldum ama onun olduğu yerde çölde kapalı kırmızı yerlerden bomba ile patlatmam lazım ortada bomba yok
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.