Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevittopcu

Merhaba arkadaşlar ben de Galaxy S almayı düşünüyorum ama sizin yazdıklarınız vehttp://sicakteknoloji.com/blog/samsung-i9000-galaxy-s-detayli-inceleme/ buradaki incelemeden okuduklarıma göre telefon kağıt üzerinde yazanlar kadar iyi değil, ne önerirsiniz?

kardeş bu cihaz harika bir PDA, emin ol piyasada daha iyisi şu an yok. Hele hele iphone 4, bu cihazın yanına bile yaklaşamaz. Sağa sola hava atmak istiyorsan git iphone al, ama sağlam ve işlevsel bir cep bilgisayarı istiyorsan SAMSUNG GALAXY S tek geçerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: sevittopcu

Merhaba arkadaşlar ben de Galaxy S almayı düşünüyorum ama sizin yazdıklarınız vehttp://sicakteknoloji.com/blog/samsung-i9000-galaxy-s-detayli-inceleme/ buradaki incelemeden okuduklarıma göre telefon kağıt üzerinde yazanlar kadar iyi değil, ne önerirsiniz?

Gps kararsızlığı haricinde telefona söylenebilir hiçbirşey yok.Üstünkörü okuduğum o yazıda da ben olumsuz birşey görme dim.

selam
    konunun başlangıcında anlattığım GPS çözümünü uyguladın mı? Hala kararsızlık mı var?
    Bende gps çok iyi çalışıyor.

• Eline saglık
  • Bugün özellikle çok iyi test ettim. Tuzla Orhanlı'ya kadar gittim. Birçok yerde NDrive veya google maps tam yerimi gösterebilirken ara sıra yoldan sapıtıp alakasız yerlerde gösterdiği de oluyor. Bununla ilgili olarak iftardan sonra resimli paylaşımlarım olacak.
  • bende 1 hafta önce izmirden yola çıktım.
    datça - marmaris derken bugün fethiyeye geldim. :)
    ndrive bazen hata veriyor, ne de olsa crack versiyon

Ancak özellikle google maps kullanırken hiç sorunsuz gps üzerinden rotamı takip edebildim. Burda şu var, gps'i açtıktan sonra 20-30sn süre vereceksin, düzgün bçr şekilde uydulara kitlenene kadar. Bende mesela 7-8 tane uyduya kitleniyor. Tabii sinyal seviyeleri değişiklik gösteriyor. Bu 20-30sn geçtikten sonra özellikle google maps çok güzel çalışıyor.
    Ndrive da bazen "gps bulunamadı" hatası veriyor. Kapayıp açınca düzeliyor yada düzelmiyor. Yani pek stabil değil ndrive, ama bu hatayı vermediği zamanlar 10 numara çalışıyor. Türkçe yolu tarif ediyor :)

• arkadaşlar 940 tl ye sıfır,pasaport kayıtlı ama garantisiz galaxy s alma şansım var alayım mı sizce??arkadaşlar 940 tl ye sıfır,pasaport kayıtlı ama garantisiz galaxy s alma şansım var alayım mı sizce??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xatixungur
    arkadaşlar 940 tl ye sıfır,pasaport kayıtlı ama garantisiz galaxy s alma şansım var alayım mı sizce??arkadaşlar 940 tl ye sıfır,pasaport kayıtlı ama garantisiz galaxy s alma şansım var alayım mı sizce??

satan kişi güvenilir ise al
    fiyat biraz fazla ucuz geldi bana çünkü
  • Önce GPS'i açtım. Sonra kamerayı açıp Ayarlarından GPS'i aktif ettim. Kamera ekranında GPS ikonunun kilitlenmesini bekledim. Daha sonra resmi çektim. GPS aktif olduğu için Galeri'den resmi açınca Haritada göster özelliği aktif oluyor. Google Maps'i açarak resim içindeki koordinatları gösteriyor. Buna göre aldığım sonuçlar aşağıda, önce resim sonra maps olarak gösteriliyor.

İlk ve 2. resim aynı yerde farklı zamanlarda çekildi. 3.resim ilk resimlerden 50m kadar geride çekildi. Yani ilk iki resimin çekildiği yer, 3.resimdeki gölgemin devamında kırmızı arabanın olduğu binanın köşesi. .

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek...

Görüldüğü üzere aynı yerde farklı zamanlarda çok zıt yerleri gösteriyor. Aynı anda 50m ilerde çekilen resim ile önceki resmi de aynı yerde gösteriyor

Aşağıdaki resimler ise aracımız arıza yapınca arabayı benzin istasyonu karşısındaki küçük cebe ittikten sonra can sıkıntısından çektiğim resimler. Bunu hiç anlamadım. Aynı anda çektiğim 2 resim var. Sadece kamera bir tanesinde yıkama yerine, diğerinde benzin istasyonuna dönük. İlk resim 2-3m farkla yeri bulurken ikincisi 800-900m fark gösteriyor.

Edit : resim açıklamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 27 Ağustos 2010; 21:58:50 >

• Arkadaşlar gps in 20 metre hatta 50 metre hata ile göstermesi gayet doğal. Sonuçta elinizdeki telefonun içinde bulunan gps çipleri amatör kullanım için dizayn edilmiş çiplerdir. Ben işim gereği (jeoloji mühendisiyim bu arada) sürekli arazilerde bulunuyorum.Elimde 12000 $ lık bir cihaz var. O cihaz bile yaklaşık 2 metre hata verdiği oluyor.Onu da gsm bağlantısı ile karşılaştırıp senkronizasyon yapıp yaklaşık 0.50 metre ye kadar indirebiliyor. Demek istediğim telefonlarda ki gps lerin 50-100 metre arası hata göstermesi gayet normaldir.Ve bunlara bir çok hava faktörü etkilemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muyendiz

Arkadaşlar gps in 20 metre hatta 50 metre hata ile göstermesi gayet doğal. Sonuçta elinizdeki telefonun içinde bulunan gps çipleri amatör kullanım için dizayn edilmiş çiplerdir. Ben işim gereği (jeoloji mühendisiyim bu arada) sürekli arazilerde bulunuyorum.Elimde 12000 $ lık bir cihaz var. O cihaz bile yaklaşık 2 metre hata verdiği oluyor.Onu da gsm bağlantısı ile karşılaştırıp senkronizasyon yapıp yaklaşık 0.50 metre ye kadar indirebiliyor. Demek istediğim telefonlarda ki gps lerin 50-100 metre arası hata göstermesi gayet normaldir.Ve bunlara bir çok hava faktörü etkilemektedir.

Xperia X1'den çok memnundum. En fazla 5-10 m hatalı buluyordu. Kimbilir belkide navigasyon programlarına alışamadım. iGO 8 'i o kadar çok arıyorumki
    Hadi Navigasyon programlarını anladım da X1'de GPS'li çektiğim birkaç tane resim vardı. O resimlerde Haritada göster yaptığımda tam yerimi gösteriyordu. Bugün yine bir sürü resimler çektim. Maalesef aynı yerde çektiğim 5-6 resim de birbiri ile alakasız yerlerde görünüyor. Şimdilik üzerinde durmuyorum. Buradan anlaşılıyorki X1'in GPS'i muhteşemmiş.

• Froyo güncellemesi adım adım burada arkadaşlar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_42578899/tm.htm
  • ark.lar sahibinden.com da ferhat iletişim 1000tl ye veriyor. alan var mı buradan galaxy s'i? yarın almayı düşünüyorum. güveneyim mi sizce? bir de gelen telefon normal jenerik telefon dimi?
  • Galaaxy S video nasıl? yani .mkv (aac x264) codec li dosyaları açar mı ya da .mp4 (aac x264) benim için önemli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sd89

Galaaxy S video nasıl? yani .mkv (aac x264) codec li dosyaları açar mı ya da .mp4 (aac x264) benim için önemli :)

bazı mkv'leri açıyor bazılarını açmıyor. Açmayan mkv'leri KIES içerisinde bulunan video dönüştürücü ile mp4 yaparak izleyebiliyorsunuz. Açan videolar ile açmadıkları arasında ne fark olduğunu öğrenebilmek lazım.
  • saol kesin alıcam :D
  • Acilll.
    Telefonu fabrika ayarlarına aldım ve telefon gümledi. İmei nosu değişti ve telefon simkartı tanımıyor. Acil yardım. Yeni imei nosunuda kontrol ettim. Bu imei no başka cihazlarda kullanılıyor diye bir hata verdi. Telefonu alalımbakalım.com dan almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retrodalaman
    Acilll.
    Telefonu fabrika ayarlarına aldım ve telefon gümledi. İmei nosu değişti ve telefon simkartı tanımıyor. Acil yardım. Yeni imei nosunuda kontrol ettim. Bu imei no başka cihazlarda kullanılıyor diye bir hata verdi. Telefonu alalımbakalım.com dan almıştım.

ben defalarca paralel ithalat'a güvenmediğimi yazmıştım. Bu yazdığınız hata büyük ihtimalle aldığınız telefonun kaçak olduğunu ve başka bir telefonun imei'si kopyalanarak yasalmış gibi gösterildiğine işaret ediyor.
    inşallah çözüm bulabilirsiniz ama tek çare bir pasaport bulup gerçek imei'yi kaydettirmeniz gibi duruyor.
  • quote:

Acilll.

Eğer son güncellemeyi ODIN ile yapıtıysanız Telefon kodunu değiştirdiğine dair yazılar var. Çözüm yolları da var. Çok fazla ilgilenmedim. Bir araştırın.

Paralel ithalat ile gelen ürünün niçin IMEI'si değiştirilsinki? O kadar sıkıntıya girmeye ne gerek var. En basit rakamlarla yüzlerce telefon getireceksin, yüzlerce IMEI numarası bulacaksın ve yüzlerce telefonun IMEI numarasını değiştirmeye uğraşacaksın. Yok ben almayayım.
    İthalat belgesi ve IMEI numaralarıyla BTK'ya bir yazı gönderirsin tamam. O dediğiniz IMEI değiştirme sadece kendisi kaçak yollardan getiren bireysel satıcılar içindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Acilll.

Eğer son güncellemeyi ODIN ile yapıtıysanız Telefon kodunu değiştirdiğine dair yazılar var. Çözüm yolları da var. Çok fazla ilgilenmedim. Bir araştırın.

Paralel ithalat ile gelen ürünün niçin IMEI'si değiştirilsinki? O kadar sıkıntıya girmeye ne gerek var. En basit rakamlarla yüzlerce telefon getireceksin, yüzlerce IMEI numarası bulacaksın ve yüzlerce telefonun IMEI numarasını değiştirmeye uğraşacaksın. Yok ben almayayım.
    İthalat belgesi ve IMEI numaralarıyla BTK'ya bir yazı gönderirsin tamam. O dediğiniz IMEI değiştirme sadece kendisi kaçak yollardan getiren bireysel satıcılar içindir.

işte benim demek istediğimde o zaten...

bireysel satıcılar, kendi imkanlarıyla getirdikleri ürünleri , imei numarasını değiştirerek (klonlayarak), paralel ithalat adı altında ismi duyulmamış internet siteleri ile satıyor olabilirler...

bence eğer illa paralel ithalat tercih edilecekse çok güvenilir yerler aranmalı...

• arkadaşlar Merhaba. Telefonu bende yeni aldım. Hatta 2 gün sonra elimde olacak.
    Telefonu kullanmadan önce yapmam gerekenler var mı?
    Mesela hiç kurcalamadan Froyo 2.2'yi yükleyeyim mi?
    Yoksa biraz beklemelimiyim?
    Bu arada yapmam gerekenler hakkında yada daha çok amatör olacağım için bak şuna dikkat et diyeceğiniz birşey var mı?

Başlangıç olarak yapmam gerekenlerle ilgili katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.