Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.O.F

recovery modda açılırsa noluyor, download modda açılırsa noluyor,
    sırf açılıyormu kontrol etmek içinmi yapıcaz bunu

Özellikle Resmi olarak satışa başladıktan sonra Galaxy S ile ilgili 1000 tane mesaj varsa 800'ü zaten sorduğunuz şeyler ile ilgili.
  • Download moda geçemiyorum. Ses Kısma + home + power tuşuna basmama rağman telefon download modunda açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valadir -- 24 Eylül 2010; 13:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valadir

Download moda geçemiyorum. Ses Kısma + home + power tuşuna basmama rağman telefon download modunda açılmıyor.

Hocam ben resmi sürümler çıkmadan update işlemini hiçbir zaman önermiyorum. Neden dersen bu beta sürümleri zaten insanlar kullansın, hataları görelim mantığıyla çıkarılıyor. Birnevi kobay yerine koyuluyoruz. Zaten eylül sonu resmi sürüm çıkacağı için hiç kasmadım FROYO betalarına. Dolayısıyla yardımcı olamıyorum kusura bakma.

Chatin_62 yardımcı olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Download moda geçemiyorum. Ses Kısma + home + power tuşuna basmama rağman telefon download modunda açılmıyor.

Hocam ben resmi sürümler çıkmadan update işlemini hiçbir zaman önermiyorum. Neden dersen bu beta sürümleri zaten insanlar kullansın, hataları görelim mantığıyla çıkarılıyor. Birnevi kobay yerine koyuluyoruz. Zaten eylül sonu resmi sürüm çıkacağı için hiç kasmadım FROYO betalarına. Dolayısıyla yardımcı olamıyorum kusura bakma.

Yok resmi olanlardan hariç. Senin konunun başında anlattığın odin le firmware update yapmak istedim.

http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm

linkteki adresten I9000XWJM7 yi download ettim.

Ama telefonu download mod da açamadığım için doğal olarak firmware update yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valadir -- 24 Eylül 2010; 13:51:33 >

• quote:

quote:

quote:

Yok resmi olanlardan hariç. Senin konunun başında anlattığın odin le firmware update yapmak istedim.

Ama telefonu download mod da açamadığım için doğal olarak firmware update yapamadım.

O zaman sende şu meşhur 3 tuş problemi var.
    Telefonu nerden aldın ?

• quote:

quote:

quote:

Eğer cihazı doğru kombinasyonu yaptığınız halde de download modunda açamıyorsanız ODIN ile yazılım atamazsınız. Sadece KIES'i kullanabilirsiniz. ODIN için mutlaka Download modunda açmak gerekiyor. Cihazı 2 türlü Download mod'a alabilirsiniz. 1.si 3 tuş kombinasyonu, 2.si Android Toolkit programı olan ADB programı. Android Toolkit programını bilgisayarınıza indirip dos modunda çalıştırdığınızda "adb reboot download" komutu ile download moduna yada "adb reboot recovery" komutu ile recovery moduna geçebilirsiniz. Ama eğer 3 tuş sorununuz varsa kesinlikle bu işlemleri yapmamanızı öneririm.

• öncelikle herkese selam, telefonu turkcell den aldım, bir kaç sorum olacak.
    1- 3 tuş kombinasyonu çalışmıyor. bütün turkcell den alınanlarda bu problem var mı?
    2-dns vs ayarları ( böyle ayarlar var mı bu telefonda bilmiyorum, yeni olduğu için çok bilgisizim ) değiştirerek android market ten app indirmek , youtube a girmek mümkün mü?
    3-turkcell den alınan cihazlar 2.2 ye update olabilecekler mi?
    şimdiden cevap verecek arkadaşlara çok çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurser

öncelikle herkese selam, telefonu turkcell den aldım, bir kaç sorum olacak.
    1- 3 tuş kombinasyonu çalışmıyor. bütün turkcell den alınanlarda bu problem var mı?
    2-dns vs ayarları ( böyle ayarlar var mı bu telefonda bilmiyorum, yeni olduğu için çok bilgisizim ) değiştirerek android market ten app indirmek , youtube a girmek mümkün mü?
    3-turkcell den alınan cihazlar 2.2 ye update olabilecekler mi?
    şimdiden cevap verecek arkadaşlara çok çok teşekkürler.

Öncelikle hoşgeldiniz. Telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın.Sizden ricamız önce daha önceki konuları bir okuyun. Bu sorduğunuz sorunun yanıtları belki 1000 kere yazıldı. 1001 olmasın. Eğer daha önce sorulmamış bir sorununuz varsa veya anlayamadığınız birşey seve seve cevap veririz. Herşeyi okumak zorunuza gidiyorsa probleminiz ile ilgili arama yaptırın. Örneğin arama bölümüne 3 tuş yazın. Bakın bakalım kaç tane sonuç geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

quote:

Eğer cihazı doğru kombinasyonu yaptığınız halde de download modunda açamıyorsanız ODIN ile yazılım atamazsınız. Sadece KIES'i kullanabilirsiniz. ODIN için mutlaka Download modunda açmak gerekiyor. Cihazı 2 türlü Download mod'a alabilirsiniz. 1.si 3 tuş kombinasyonu, 2.si Android Toolkit programı olan ADB programı. Android Toolkit programını bilgisayarınıza indirip dos modunda çalıştırdığınızda "adb reboot download" komutu ile download moduna yada "adb reboot recovery" komutu ile recovery moduna geçebilirsiniz. Ama eğer 3 tuş sorununuz varsa kesinlikle bu işlemleri yapmamanızı öneririm.

Telefon'u aldığım yere gittim ve durumu onlara anlattım. Onlarda bana daha önce biri geldi oda telefonu telpa teknik servisine götürdü orda hallettiler dedi. Nasıl halletmişler bir bilgim yok ama bende yarın telpa teknik servisine götürüp şansımı deniyecem artık oda olmadı yapcak bir şeyim yok, Kies'de update çıkmasını bekliyecem.

• İyi de arkadaşım; flaş yok bu telefonda. Sorun yaşadınmı hiç? Kamerası nasıl =
  • selam
    yaz tatilimde çektiğim fotoğraflardan birkaç tane yükleme fırsatı buldum nihayet.
    Vaktim olunca birkaç da video yükleyeceğim.
    Kamera kalitesine sizler karar verin artık :)

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spdrmn -- 3 Ekim 2010; 1:27:10 >

• quote:

selam
    yaz tatilimde çektiğim fotoğraflardan birkaç tane yükleme fırsatı buldum nihayet.

Türk Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru haaa

Etikete dikkat!!!!

Eline sağlık çok güzel çekmişsin. Videoları az çok hayal edebiliyorum. Benim evde normal ışıkta ve gündüz çektiğim videolardan sonra açık havada masmavi deniz, yemyeşil araziler üüüfffff. Burada nerdeeeeee.

• quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

İyi de arkadaşım; flaş yok bu telefonda. Sorun yaşadınmı hiç? Kamerası nasıl =

Flaş olduğunu kim söyledi ki?

Lütfen yukarıdaki resimlere bir bakın. Ama bu sayfada değil, resimlerin üzerine tıklayıp gerçek boyutlarında görmenizi sağlayacak olan yeni açılacak pencerede. Bazı tarayıcılar bu açılacak olan sayfadaki resmi tam ekran gösterebilmek için yine çözünürlüğü düşürebilirler. Yine resme tıklayarak gerçek boyuta geçin. Yada iyisimi resim üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet ile resmi masaüstüne indirip öyle inceleyin.
    Bu yazıyı okuduğunuzda eğer videolar da eklenmişse lütfen önce resimlere sonra videolara bakın. Videolara baktıktan sonra resimlere bakmak istemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

İyi de arkadaşım; flaş yok bu telefonda. Sorun yaşadınmı hiç? Kamerası nasıl =

Flaş olduğunu kim söyledi ki?

Lütfen yukarıdaki resimlere bir bakın. Ama bu sayfada değil, resimlerin üzerine tıklayıp gerçek boyutlarında görmenizi sağlayacak olan yeni açılacak pencerede. Bazı tarayıcılar bu açılacak olan sayfadaki resmi tam ekran gösterebilmek için yine çözünürlüğü düşürebilirler. Yine resme tıklayarak gerçek boyuta geçin. Yada iyisimi resim üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydet ile resmi masaüstüne indirip öyle inceleyin.
    Bu yazıyı okuduğunuzda eğer videolar da eklenmişse lütfen önce resimlere sonra videolara bakın. Videolara baktıktan sonra resimlere bakmak istemezsiniz.

bu arada bu fotoğraflara bakıp galaxy s in fotoğraf kalitesini anlamak isteyen arkadaşlara şunu söylemek isterim ki bu fotoğraflar hd, yani eğer fotoları görüntülediğiniz ekran hd değilse fotoğrafları gerçek kalitesinde göremezsiniz. gerçek hali gördüğünüzden çok daha net ve kalitelidir.

bir sorum olacak, samsung resmi 2.2 güncellemesiyle 3 tuş sorununu çözecek mi acaba, bu konuda bilgisi olan var mı? eğer resmi 2.2 bu sorunu çözecekse hiç maceraya ( bilgim az olduğundan benim için tam anlamıyla öyle ) girmeyeceğim.

• quote:

selam

resimler süper bence, hem yakın hem uzak kalitesi çok iyi
    benim için resim ve resimler arası geçiş hızı önemli
    bu 2 hafta içinde telefon alacağım sanırım, ve galaxy s ile desire hd arasında kaldım

bu konuda siz ne dersiniz, ön kamera önemli değil ancak flash + olacak tabiki
    çok makinaları ve programları kurcalayacak zamanım da olmuyor, birkaç basit program bulabilirim sadece,

siz ne önerirsiniz?

bu arada sprdnm burası datça mı, can yücel sk. vs ?

• Forumda camera 360 programı ile HDR fotoğraf çektiğini söyleyen vardı. Rica etsem birileri bu programla çekilen HDR fotoğraflardan foruma koyabilir mi? Video örnekleri de görmeyi isteriz ayrıca.
  • GPS konusunda iyi bir haber okudum bugün;

quote:

Today i went to a android meet up in Utrecht Holland... There were a few employees from samsung Holland and they said to me that Froyo is going to be released late october early November here in holland. Because they want to do it right at once. .. And he also told me that the GPS will be updated separately. They got a whole team working on the GPS. So this not so nice to hear. But i look it on the bright side. . They are working on it really hard. They also said to me that they do care about the costumers. And they had also 5 galaxy tabs and i can tell you They rock!

Hollanda'da birisi Android buluşmasına katılmış. Samsung çalışanlarıyla muhabbet etme fırsatı olmuş. Froyo sürümü Hollanda için ay sonunda çıkacak demişler. Çünkü herşeyin düzgün olmasını istiyorlarmış. Ek olarak GPS konusunun ayrıca ele alındığını ve güncelleneceğini söylemişler. Orada Galaxy Tab tableti inceleme fırsatı da bulmuş çok etkilenmiş vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: metal can

Forumda camera 360 programı ile HDR fotoğraf çektiğini söyleyen vardı. Rica etsem birileri bu programla çekilen HDR fotoğraflardan foruma koyabilir mi? Video örnekleri de görmeyi isteriz ayrıca.

Selam
    eklediğim fotoğrafların hepsi Camera 360 ile çekildi. Ancak HDR değil. "Enhance" diye bir çekim modu var. Sadece renlere biraz kontrast katıyor, gayet etkili bence. HDR modu ile de birkaç foto çekip yüklerim yakında...
    Bu arada panaromik fotoğrafı camera 360 ile değil, samsung'un panaroma modu ile çektim. Bence gayet etkili ve güzel bir uygulama oldu :)
    Camera 360'ı tercih etmemin en büyük sebebi 16:9 foto çekmesi. Ayrıca çok güzel efektleri var...

@wreith
    Fotoğrafların bazıları datça, bazıları fethiye, bazıları da ayvalık :) Evet güzel bir tatildi gerçekten :)
    Biraz zevk meselesi ama ben flaşı hiç eksiklik olarka görmüyorum. Kompakt kameramda bile flaşı hiç kullanmam. DSLR ile de çok nadir kullanırım. Zaten led flaş olsa ne olur, olmasa ne olur...
    Yarın akşam birkaç video da ekleyeceğim...

• Şimdi ilk mesajda söylenenleri yaptım ve bendede 4-5 tane rahat uydu buluyorAMA telefonun navy uygulamasını açınca:

1)Wifi:kapalı , GPS:açık

Sonuç=> hiçbirşey bulamıyor...

2)Wifi:açık (daha doğrusu location ayarlarında wifi kullanımına izin verilmiş durumda) tabi wifi de açık , GPS:açık

Sonuç=> 2-3 saniye geçmeden herşeyi buluyor...

Şimdi gps konusunda birşey bilmediğimi söyleyerekten şunu sormak istiyorum: bu gps olayı net olmadan çalışması gerekmiyor mu?Net açık değilse dakikalarca beklesemde olmuyor...Bu durum normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 3 Ekim 2010; 22:47:30 >
  • Selam beyler,

Ben bu telefonu hafta içerisinde almayı planlıyorum.
    Forumlarda bahsedilen sorunları yaşamamak için nerden almam lazım?
    Alırken nelere dikkat etmem lazım ?

İzmir'den satın alacağım.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.