Şimdi Ara

Darty İzmit Real AVM Açılış ürünleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
10.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Western Digital 250 GB external harddisk (2.5") 79 YTL, bonus karta da 5 taksit.
    Hp 'nin scannerlı wireless yazıcısı 99 YTL
    philips ütü 39 YTL

fiyatlar bonus karta peşin fiyatına 5 taksit

• 22 inç monitör yokmu acaba birde axxes karta taksit olayı
  • peki sadece bonus card ile mi bu fiyatlar geçerli yoksa peşin alımlarda da geçerli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

peki sadece bonus card ile mi bu fiyatlar geçerli yoksa peşin alımlarda da geçerli mi?

fiyatlar; kredi kartı tek çekim, nakit ya da bonus karta peşin fiyatına 5 taksit, son olarak şimdi aklıma geldi ykb world karta peşin fiyatına 2+3=5 taksit.

Diğer kartlara taksit isterseniz vade farklı oluyor ama şöyle örnekleyeyim 1000 ytl'lik ürün vade farklı olarak 10 taksit olunca 1080 ytl'e geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

22 inç monitör yokmu acaba birde axxes karta taksit olayı

bendeki liste tamamı olmadığından bilemiyorum ama şuan sitelerinde satılan samsung 226NW var 22". 2 sn tepkime süresi vs.. vs..
    399 YTL 5 taksit..
    Aynı ürün vatan'da kaçlira bak istersen :)

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30505

http://www.teknofiyat.com/?search=226NW&altlimit=&ustlimit=

• western digital fiyatı uygunmuş, taşınabilir hdd ye ihtiyacım wardı iyi oldu ama stoklar ne durumda acaba? talebi karşılayamayacak seviyedeyse hiç gitmeye bile değmez.. neticede mavi bilgisayar iki haftada bir kampanya yapıyor...
  • Hocam ürünlerden genellikle 100'er tane var.. tabiki açılışta öğleden sonra gelirseniz istediğiniz ürünü bulamayabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafam çok karışık burada da istanbul tarzı bir açılış olacaksa hiç gidip o rezilliğe girmem.ama yinede sabah bi gidicem bakıcam.tek amacım 22 inç bi monitör.ama kredi kartım axess anlaşmalı kartı bonus galiba.şu ürünlerin tamamını bi görebilsek.
  • wallahi aynen recep hocam.. zaten iki haftada bir mavi kampanya yapıyor, arada vatan yapıyor.. 20 - 30 lira fark için hiç strese girmeye değmez diyorum bende.. giderim saat 10 da varsa alırım yoksa almam bu kadar basit.. gidip kendimi ucuz ürün alacam diye ayaklar altına mı aldırayım...

edit: ayrıca 100er deniyor ama çoğu zaman böyle olmuyor, 10 ürün oluyor stokta, 100 deniyor..güvenemiyor artık insanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 11 Eylül 2008; 14:46:45 >
  • quote:

wallahi aynen recep hocam.. zaten iki haftada bir mavi kampanya yapıyor, arada vatan yapıyor.. 20 - 30 lira fark için hiç strese girmeye değmez diyorum bende.. giderim saat 10 da varsa alırım yoksa almam bu kadar basit.. gidip kendimi ucuz ürün alacam diye ayaklar altına mı aldırayım...

edit: ayrıca 100er deniyor ama çoğu zaman böyle olmuyor, 10 ürün oluyor stokta, 100 deniyor..güvenemiyor artık insanlar...

mavi bilgisayarda adam gibi bi kampanya yapmıyorki.yani her hafta aynı ürünler neredeyse.ben isterimki gideyim bütün monitörlere bakayım kafama ve bütçeme uyan monitörü alayım ama yok işte.kocaeli pasif kalıyor bu durumlara.bi media markt açılsa buraya

• wallahi ben mawiden ve satış sonrası desteğinden gayet memnununm.. dartynini tutunması için iyi kampanyalar yapması lazım..neticede mavinin fiyatları da çok uygun...
  • evet arkadaşlar darty nin açılıştaki indirimli ürünlerinin bulunduğu katalog elime ulaştı.benim için gereklioaln 22 inç monitörde kampanya yok
  • Resimler webcamle çekilmiştir, idare edin artık

• tam ben koyacaktım üşendim sağolasın hocam.

belki yazıcıyı almak için gidebilirim.
  • quote:

wallahi ben mawiden ve satış sonrası desteğinden gayet memnununm.. dartynini tutunması için iyi kampanyalar yapması lazım..neticede mavinin fiyatları da çok uygun...

Adaş banada alsana bi taşınabilir disk gidersen..Acaip sevaba girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 11 Eylül 2008; 19:51:11 >
  • sevdim bende bu diski bostancı taraflarından gidecek varmı buraya? sipariş versek bizede getirse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 12 Eylül 2008; 0:21:26 >
  • şu notebook ların modelleri ne görünmüyorda:)
  • S 760 forumda daha ucuza satılıyo zaten Bizim satıcılar Darty'i sollamış yemişim ben bu firmayı
  • Ben yarın gideceğim Harddisk, Ütü ve Flash Disk alacağım. Umarım bir rezillik ile karşılaşmam da mutlu mesut ayrılırım ordan.
  • bende saat 9 gibi oradan geçiyorum bi bakarım normal insan gibi içeri girilebiliyorsa girerim ama yok sıra var hiç durmam işe gelirim.eğer uygun olursa alırım 3-5 hard disk parayı havale yapanada kargo yaparım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.