Şimdi Ara

Darty Panasonic 50gw30 2000 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Smart TV özelliği internete girip belli sitelere bağlanması ise ben bu özelliği kullanabiliyorum. Sadece web browser yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

50GT30e kullanıyorum
    Smart TV özelliği internete girip belli sitelere bağlanması ise ben bu özelliği kullanabiliyorum. Sadece web browser yok

Tuvnera hocam bir de senden plazma ile ilgili kullanıcı deneyimlerini görüşlerini paylaşırsan memnun olurum. Paylaşmadığını düşünerek yazdım bu cümleleri.
  • Bana göre plazmanın tek dezavantajı yansıma yapması. Panasonic plazmayı tercih etmemin nedenlerinden biri de yansıması en az olan marka olması.
    Plazma seyrettikten sonra kontrastın ne olduğunu anlayabilirsiniz. Gerçek siyahı plazmalar verebilir.
    Ayrıca benim aldığım Panasonic plazmanın ince çerçeveli ve gri renkli olması da güzel bir görünüm arz ediyor.
    Henüz rodajda kullanıyorum ama bu halde bile klasik LCD den daha kaliteli görüntü verdiği anlaşılıyor. Ayrıca plazmanın gerçek renk verdiğini hatırlatmam lazım. LCD ve LED lerin canlı renkleri çoğu zaman aldatıcıdır. Ama plazma gerçeği gösterir.
  • quote:

Bana göre plazmanın tek dezavantajı yansıma yapması. Panasonic plazmayı tercih etmemin nedenlerinden biri de yansıması en az olan marka olması.
    Plazma seyrettikten sonra kontrastın ne olduğunu anlayabilirsiniz. Gerçek siyahı plazmalar verebilir.
    Ayrıca benim aldığım Panasonic plazmanın ince çerçeveli ve gri renkli olması da güzel bir görünüm arz ediyor.
    Henüz rodajda kullanıyorum ama bu halde bile klasik LCD den daha kaliteli görüntü verdiği anlaşılıyor. Ayrıca plazmanın gerçek renk verdiğini hatırlatmam lazım. LCD ve LED lerin canlı renkleri çoğu zaman aldatıcıdır. Ama plazma gerçeği gösterir.

hocam bu elektrik tüketimi doğrumu? aylık 20-30tl faturaya yansıyorsa çok para..elektrik sobasımı alıyoz televizyonmu alıyoz belli değil?

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Bana göre plazmanın tek dezavantajı yansıma yapması. Panasonic plazmayı tercih etmemin nedenlerinden biri de yansıması en az olan marka olması.

hocam bu elektrik tüketimi doğrumu? aylık 20-30tl faturaya yansıyorsa çok para..elektrik sobasımı alıyoz televizyonmu alıyoz belli değil?

O faturanın içinde 9.000 lik klimanın tükettiği elektrikte var.
    Asıl eylül faturasına bakmak lazım.

• Youtube

Burda 2009-2010 plazma tv güç sarfiyatı videosu var,
    resmi sitesinde "Açık modda ortalama güç tüketimi :175 W " yazıyor.

Düzeltme : Gramer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evver -- 8 Eylül 2012; 22:48:53 >
  • quote:

ortalama 150wat tüketiyor..47 inch bir led ne kadar tüketim yapıor acaba?
  • panasonic 50gw30 ortalama 150 watt harcarken LG 47LM660S ortalama 63 watt harcıyor yarıdan fazla güç farkı var...

47LM660S

Enerji Sınıfı A+
    Voltaj, Hz. 100V ~ 240V, 50/60Hz
    Ortalama Güç Tüketimi 63W
    Bekleme Modu 0.3W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 8 Eylül 2012; 23:28:15 >
  • Plasmanın yakacağı 3 Kuruş fazla elektriği hesaplayıp kafaya takacak olan zaten plasma almasın, firmaların ve satıcıların gazladığı LED'leri alsın, plasma görüntü kalitesine önem verenlerin alması gereken bir TV türü. Bu arada GW serisi UT serisinden daha iyi bir seri, 3D gerçekten önemli değilse (ki kullanım süresi olarak olarak %5 bile olamaz herhalde) GW almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Plasmanın yakacağı 3 Kuruş fazla elektriği hesaplayıp kafaya takacak olan zaten plasma almasın, firmaların ve satıcıların gazladığı LED'leri alsın, plasma görüntü kalitesine önem verenlerin alması gereken bir TV türü. Bu arada GW serisi UT serisinden daha iyi bir seri, 3D gerçekten önemli değilse (ki kullanım süresi olarak olarak %5 bile olamaz herhalde) GW almanızı tavsiye ederim.

Tespitler doğru
    Özellikle 3D kullanım süresi kendim kullandığım için biliyorum %5 in bile altında.
  • Bu tv bin teşhir olma olasılığı nedir? Elektro world un sitesinde de aynı fiyat ama teşhir gelmesinden ve uğraşmalardan korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

quote:

Bozsan iyi olur
    2 ay önce Teknosa' dan 50GT30E yi 2.499TL ye almıştım.

gt serisinde 3 boyut var,bunda hd uydu alıcı.Avantajix i nasıl kullanıyoruz?

Darty'nin sitesinde entegre uydu alıcısı yok diyor? Yanlış mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

Bu tv bin teşhir olma olasılığı nedir? Elektro world un sitesinde de aynı fiyat ama teşhir gelmesinden ve uğraşmalardan korkuyorum.

Teşhir olsa bile servis montaja geldiğinde kontrol ediyor. Servis teşhir derse sogusuz sualsiz ve kargo ödemesiz iade edebiliyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

Bu tv bin teşhir olma olasılığı nedir? Elektro world un sitesinde de aynı fiyat ama teşhir gelmesinden ve uğraşmalardan korkuyorum.

Teşhir olsa bile servis montaja geldiğinde kontrol ediyor. Servis teşhir derse sogusuz sualsiz ve kargo ödemesiz iade edebiliyorsun.

50ut50 mı 50gw30 mu kim cevap verebilir. Albaninin ut yi önerdiğini hiç görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Hocam en iyiden sıralıyorum

vt serisi > gt serisi(hd uydu alıcı + 3d) = gw serisi(hd uydu alıcı + smart tv > ut serisi

gw serisi ile gt serisinden kendine uygun olanı seç dicem ama şöle bişi var 3 ay önce komşuma 46gw30e yi 1600 e aldırdım.2 gün önce de 1800 tl ye 42gt30e aldım.

tuvnere gt30e için internete girip belli başlı sitelere girebildiğini sölüyor eğer bu doğruysa direk gt30e tavsiye ederim çünkü gt30e nin hem kasası daha iyi hem paneli daha iyi hem de 3d si var

televizyondan internete girmeyi düşünmüyorum zaten 3d izlemeyeceğim için gw serisini tercih ediyorum.
    50gt30 2500 tl
    50gw30 1850 tl 3d kullanmayacağım için bence aradaki fark çok.

gw tercih etmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

ortalama 150wat tüketiyor..47 inch bir led ne kadar tüketim yapıor acaba?

Gösterimde olan film koyu renkler bendeki plazmada karanlık ortam ile aydınlık ortamın görüntüsü arasında 2 katına varan fark oluyor... Bol beyaz ortamda çekilmiş enererji tüketimi konusunda beni bilgilendirirseniz almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün teknosa da 50gw30 vardı, teşhir kalmış, eleman teşhir de olsa bu fiyata (2000 Tl) hiç bir yerde bulamazsınız dedi, darty de 1850'ye geliyor deyince onlar paralel ithalat satıyor gibi saçma bir şey söyledi. güldüm geçtim de var mı böyle bir şeye denk gelen?

panasonic türkiye garantili değil mi bu ürün?
  • Darty'e 55VT30 icin ozellikle sormustum Panasonic Turkiye garantili demislerdi.
    Bu arada 3D kullanilmayacak bile olsa GT serisi GW serisinden daha iyi bir seridir, fiyat farki cok gelmiyorsa GT tercih etmenizi tavsiye ederim.

• Yaşadığım cevrede 50gt30 bulma şansım çok az olduğu için ve fiyat farkından dolayı tercihimi gw30 dan yana kullandım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.