Şimdi Ara

Darty Panasonic 50gw30 2000 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nedir bu elektrik hesabı anlamadım
    Yıl bazında hesapladım eminolun kafaya takacak bir durum değil

Plazma alacaklara lütfen ama lütfen diyorum gidin görün ben yansımadan dolayı vazgeçtim
    Okuduğum yorumlara istinaden 46gw30 alacaktım hakkında en ufak bir kötü yorum yoktu elektrik sarfiyatını saymazsak onuda hesapladım abartılıyor

Fakat gittim ürünü gördüm 3sn sonra arkamı döndüm gittim.İstediği kadar gerçekçi görüntü versin TV izlemek için gece karanlığınımı bekleyeceğim

Abim LG 50" plazma aldı fiyatı çok uygun diye
    Abim tatildeyken TV'yi kendi evime çıkardım sözde pess oynayacağım ama mümkün değil ekran görünmüyor bile (Panasonicte belki biraz daha az yansıma olabilir)

Ama sonuçta eviniz güneş alıyorsa güneşlik + perdeyi kapatsanız bile yansıma çok rahatsız edici

Almayın demiyorum gidin görün sonra karar verin

• quote:

Orijinalden alıntı: alp_o

Arkadaşlar
    Nedir bu elektrik hesabı anlamadım
    Yıl bazında hesapladım eminolun kafaya takacak bir durum değil

Plazma alacaklara lütfen ama lütfen diyorum gidin görün ben yansımadan dolayı vazgeçtim
    Okuduğum yorumlara istinaden 46gw30 alacaktım hakkında en ufak bir kötü yorum yoktu elektrik sarfiyatını saymazsak onuda hesapladım abartılıyor

Fakat gittim ürünü gördüm 3sn sonra arkamı döndüm gittim.İstediği kadar gerçekçi görüntü versin TV izlemek için gece karanlığınımı bekleyeceğim

Abim LG 50" plazma aldı fiyatı çok uygun diye
    Abim tatildeyken TV'yi kendi evime çıkardım sözde pess oynayacağım ama mümkün değil ekran görünmüyor bile (Panasonicte belki biraz daha az yansıma olabilir)

Ama sonuçta eviniz güneş alıyorsa güneşlik + perdeyi kapatsanız bile yansıma çok rahatsız edici

Almayın demiyorum gidin görün sonra karar verin

Aynen çok doğru yaklaşım. Her plazma konusunda elektrik sarfiyatı problemleri çözülüyor. Plazma biraz zevk işi görüntü detayına, keskinliğine, gerçekçiliğini vs. önem veriyorsanız en öndeki seçenek. Bunun karşılığında biraz fazla elektrik yakması kimsenin gözüne batmıyor çünkü karşılığını alıyorsun.

Yansıma konusuna gelince evet var. Bende 46gw30 var (keşke 50" alsaydım küçük gelmeye başladı çoktan :D ) gerçekten son derece memnunum ama gündüz diğer plazmalardan daha az olsada yansıma yapıyor. Yansıma dikkatinizi çekerse sinir bozucu bile olabiliyor bazen. Dikkat etmezsen bir sıkıntı yok. Bluray film izlerken emin olun iyiki plazma aldım diyorsun yada Lig Tv'den HD maç izlerken çok iyi keyif veriyor. Şimdi alsam yine plazma alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• u ile başlayan seriler Avrupaya satılmıyor Türkiye hariç. Bu nedenle her ihtimal ile uzak durmak faydalı.

İki senedir 42 Panasonic Plasma kullanıyorum. Eğer ki bir nedenden (kesinlikle görüntü kalitesi) plasmayı tercih etti iseniz, muhakkak ekranı büyük boyutta alın. Çok cazip olsa bile bu nedenden 42 den 50 ye geçmek istemiyorum. Minimum 55 ya da 60 düşünüyorum. Alacak arkadaşlar bu durumu göz önünde bulundurup eğer ki, mecbur değiller ise ihtiyaçlarını 55 in 2500 TL seviyesine düşmesine kadar ertelemeleri yerinde olacaktır. Sanırım bu süre 18 aydan daha kısa olacak. Su an ABD fiyatı 55 1297, 60 1599, 65 2300 dolar.

• 50" Panasonic plazmayı zaman zaman 5 metre mesafeden izliyorum.
    Güneşli günlerde oturduğum sandalyenin arkasındaki pencerenin güneşliğini açıp sadece tül ile bırakınca sinir bozucu bir yansıma yapıyor.
    Ama salonun Fransız balkon tipi penceresi sürekli açık ve oradan gelen ışık TV de yansıma yapmadığı için küçük pencerenin güneşliğini kapatmam ışık konusunda sıkıntıya sebep olmuyor.
    Bu nedenle tek penceresi olan bir odada TV seyretme koltuğunuzun arkasında ki pencereden gelen ışık daha da sinir bozucu olacağından bu tür odalara plazma almayın. Tabii ben karanlıkta oturmayı severim sorun olmaz derseniz mesele yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

vatandaki bu model daha iyi değilmi hem smart tv özelliği hemde fiyat olarakhttp://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-50pm6800-50pm6800-3d-plazma-127-cm-full-hd,1920x1080,-dlna,-4xhdmi,-usb/productdetails.aspx?I_ID=59777

Tabi ki değil, Panasonic'in iyi/üst seri plasmalarıyla eşdeğer olan tek TV budur:

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Plazma-Televizyon/SAMSUNG/PS-64D8000-p-54768-c-10.htm

• bu led ile plazma arasındak fark nedir hangisini önerirsiniz ?

• 2 yıl önce panasonic plazma almıştım. 1,5 Yıl önce yine aldım. 10 ay önce de LG LED LCD tv aldım.
    LCD tvler plazma tvler ile olan görüntü kalitesi farkını oldukça azaltmışlar. Ne ekranda gölge görüyorum, ne hareketli görüntülerde yavaşlık.

Şu noktadan sonra plazma tv almak bana göre radikal karar olur.

Led ile plazma arasında elektrik tüketimi olarak en az 3-4 kat fark var.
    Bilgisayar, PS3 vs.. bağladığınızda plazmalarda açık kalacak, yanık oluşacak diye korkuyorsunuz.
    Panasonic dahili uydu alıcılı modellerde TV kanallarının boyutları bir türlü ekrana tam sığmıyor. Bazı kanallarda boyut ayarlarına girmeniz gerekiyor. Bu durum çok sıkıcı.
    Panasonic plazmalardaki dahili youtube ve medya oynatıcıları çok yavaş.

Kullanmış, denemiş birisi olarak, yayınların birçoğunun HD ye döndüğü şu günlerde HD olmayan yayınlardaki başarısıyla ün yapan plazma tvlerin tercih edilmemesi gerektiğini düişünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

2 yıl önce panasonic plazma almıştım. 1,5 Yıl önce yine aldım. 10 ay önce de LG LED LCD tv aldım.
    LCD tvler plazma tvler ile olan görüntü kalitesi farkını oldukça azaltmışlar. Ne ekranda gölge görüyorum, ne hareketli görüntülerde yavaşlık.

Bilgisayar, PS3 vs.. bağladığınızda plazmalarda açık kalacak, yanık oluşacak diye korkuyorsunuz.
    Panasonic dahili uydu alıcılı modellerde TV kanallarının boyutları bir türlü ekrana tam sığmıyor. Bazı kanallarda boyut ayarlarına girmeniz gerekiyor. Bu durum çok sıkıcı.

Kullanmış, denemiş birisi olarak, yayınların birçoğunun HD ye döndüğü şu günlerde HD olmayan yayınlardaki başarısıyla ün yapan plazma tvlerin tercih edilmemesi gerektiğini düişünüyorum.

Benim Panasonic TX-50GT30e de youtube sorunsuz ve akıcı bir şekilde izlenebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Hala daha led , lcd ve plazmayı kıyaslayanlar var hele bir tanesi demiş hd yayınlara geçtiğimiz bu devirde sd yayında başarılı olan plazma almak ne kadar mantıklı buna çok güldüm ben bir de elektrik konusunda da hala yazanlar var onlara da çok gülüyorum.

Arkadaşlar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.Cahil cahil konuşmayalım biraz araştırma yapalım.

Elektrik konusunda bunun detaylı hesaplamaları hemen hemen çoğu forum konularında var.Çünkü herkes buna takılıyor size şöle özetlim 1700 tl değerindeki bir plazmanın görüntü kalitesini hemen hemen 2 katı kadar yani yaklaşık 3000 tl değerinde bir led tv den anca alırsınız.Siz baştan 3000 tl vererek önümüzdeki 10 yılın elektrik parasını baştan ödemiş oluyorsunuz.

Görüntü kalitesine gelince led plazmadan daha kaliteli görüntü verir diyen kişi cahildir.Hiçbirşey bilmiyordur.Bluray filmlerde full hd videolarda hiçbir led siyahı plazma kadar iyi veremez.Piyasada hemen hemen bütün plazmalar min. 600 hz özellikteyken eş değer fiyatta bir led de max.200 hz dir.

Mağazalarda v.s led lerin görüntüsünün güzel görünmesinin sebebi ise birincisi led lerin ışığı iyi vermesidir parlak bir görüntü olduğundan net görünmektedir.Ancak hz oranı düşük ise bir futbol maçı izlerden o size güzel gelen görüntüde topun arkasında kalan izi farkedebilirsiniz güzel görüntü veren bir led için eğer 3d yoksa minimum 200 hz eğer 3d özelliği var ise min. 400 hz bir led alınmalıdır.Gene sölüyorum hiçbir zaman led plazmanın renk kalitesini detayını ayrıntısını veremez.

Plazmalar arasındaki sıralamayı yaptığım halde hala anlamayanlar var.Arkadaşlar u serisi almayın en iyisi vt serisidir ama biraz pahalıdır.eğer vt serisi alamıyorsanız gw ya da gt serisi alınız bu tv lerin panelleri harikadır özellikle gt nin paneli ve kasası muhteşemdir.Sölediklerimin aksini idda eden varsa evdeki 42gt30e yi getiririm max. 3000 tl değerindeki bütün ledler le kapıştırırım.

Hocam sen bu işi biliyorsun kısa vadede tv alma niyetim yok ama alacağim zaman sana danışmak isterim. alacağım tv panasonic olacak ve plazma olacak şimdilik kesin olan bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

2 yıl önce panasonic plazma almıştım. 1,5 Yıl önce yine aldım. 10 ay önce de LG LED LCD tv aldım.

Benim Panasonic TX-50GT30e de youtube sorunsuz ve akıcı bir şekilde izlenebiliyor.

LG 50PM6800 50" 3D plazma 1899 TL 150 TL puan hediyeli.

bu fiyat bu tv nasıl önerilir mi üstad ?

• Teknosa geçen ay 1.599TL ye satmıştı
  • PANASONIC TX-P50GW30 mi

yoksa

PANASONIC TX-P50UT50E

????
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

PANASONIC TX-P50GW30 mi

yoksa

PANASONIC TX-P50UT50E

????

LG PM6800
  • quote:

PANASONIC TX-P50GW30 mi

yoksa

PANASONIC TX-P50UT50E

????

Sorunun cevabi bu konu icinde bile en az 3-4 mesajda var, ancak mesaj yazdigimiz konuyu bile okumuyoruz, kisaca GW.

Ekleme: TuVNeRa'nin mesaji da simdi yazdigima ornek bir mesaj, biraz yukarida zaten yazmistim, LG falan Panasonic'in ayari bile degilken zaten ondan daha iyi olamaz, Panasonic disinda gercekten iyi olan tek bir model var, Samsung 64D8000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaybe -- 10 Eylül 2012; 19:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

PANASONIC TX-P50GW30 mi

yoksa

PANASONIC TX-P50UT50E

????

Sorunun cevabi bu konu icinde bile en az 3-4 mesajda var, ancak mesaj yazdigimiz konuyu bile okumuyoruz, kisaca GW.

Ekleme: TuVNeRa'nin mesaji da simdi yazdigima ornek bir mesaj, biraz yukarida zaten yazmistim, LG falan Panasonic'in ayari bile degilken zaten ondan daha iyi olamaz, Panasonic disinda gercekten iyi olan tek bir model var, Samsung 64D8000.

okudum dostum sağolasın ama okudukça kafam iyice karıştı o sebeple birisi özet geçebilir mi dedim.

zaten saat 8 olmuş 12saattir mesaideyim, iyice allak bullak oldum o sebeple temel olarak özetlesek dedim, neyse münakaşa etmeyecem

• Ben de almaya nıyetliyim. Fakat tavsıyeye ıhtiyacım var. 3d özelligi olmasına gerek yok aynı zamanda smart tv özellıgi olmasına gerek yok. Bu fiyatta led alsak ne kadar olur ve bu özellikte başka fiyat ne kadardır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Ben de almaya nıyetliyim. Fakat tavsıyeye ıhtiyacım var. 3d özelligi olmasına gerek yok aynı zamanda smart tv özellıgi olmasına gerek yok. Bu fiyatta led alsak ne kadar olur ve bu özellikte başka fiyat ne kadardır ?

Size bunu tavsiye edebilirim:

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue46eh5000-ue46eh5000-led--full-hd-116cm-tv,-1920x1080,2xhdmi,-usb,-narrow/productdetails.aspx?I_ID=60015

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.