Şimdi Ara

Darty Panasonic 50gw30 2000 lira (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARkadaşlar konuyla alakası varmı bilmiyorum ama ben lg lw 4500 3d, aldım 1500 Tl çok memnunum alacak kişilere tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrentialrun

şu izlemese mesafesini takmayın bu kadar

3 mt den 46" seyrediyorum 3 yıldır. bana küçük geliyor artık. 2 mt den oyun oynuyorum. daha büyüğü olsa yinede oynarım.

İnşallah bundan sonraki tv en az 60-65" olacak ve yine 3 mt den seyredeceğim. izleme mesafesi sadece 3D li tvlerde sorun yaratıyor. oda şimdilik. ben alana kadar onu da geliştirirler. onun dışında 50" 3 mt den çok rahat olur. bir süre sonra o da küçük gelir merak etmeyin.

Bu durumda göz sağlığınızı riske atıyorsunuz, göz doktoru değilim ama bu söylediğinizi uzun süredir yapıyorsanız gözlük değerinizin en az 0.60'dan yukarıda olduğunu söyleyebilirim, ne kadar yüksek ise o kadar kötü.

Normal değerler 0.25-0.50 arasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

3 mt den 46" seyrediyorum 3 yıldır. bana küçük geliyor artık. 2 mt den oyun oynuyorum. daha büyüğü olsa yinede oynarım.

İnşallah bundan sonraki tv en az 60-65" olacak ve yine 3 mt den seyredeceğim. izleme mesafesi sadece 3D li tvlerde sorun yaratıyor. oda şimdilik. ben alana kadar onu da geliştirirler. onun dışında 50" 3 mt den çok rahat olur. bir süre sonra o da küçük gelir merak etmeyin.

Bu durumda göz sağlığınızı riske atıyorsunuz, göz doktoru değilim ama bu söylediğinizi uzun süredir yapıyorsanız gözlük değerinizin en az 0.60'dan yukarıda olduğunu söyleyebilirim, ne kadar yüksek ise o kadar kötü.

Normal değerler 0.25-0.50 arasıdır.

çok şükür gözlerimde sorun yok.
    birinin numarası "0", diğeri "0,25". doktora kontrole gitmiştim yeni.

ayrıca göz doktoru olsaydınız bunu demezdiniz. Çünkü göz doktorları yakından tv seyrettiğiniz için gözünüz bozulmaz der her zaman. önceden olsa radyasyondan ve ışıktan tolayı tüplü tv ve monitörlerde sorun olurdu. ama oda gözü bozmazdı sadece gözü yorardı. ayrıca sürekli işte 15,4" laptopta çalışıyorum. birçoğumuz belki iş gereği tüm gün bilgisyar karşısındadır. en uzak 40-50cm den bu bilgisyarlara bakmak ile 46" bir monitöre 2 mt den bakmanın bir farkı olmaz ki.

46/15,4=2,98
    50x2,98=149 cm yani 1,5 mt direk düz mantık ile zaten bu orandan daha uzaktan seyrediyorum tv yi. yani 46-50-55" bir tv 3 mt den çok rahat seyredilir bence.

tabi tercih meselesi.

• Duvardan duvara LCD teknolojisi gelmeden bu tartışma bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

bu tv yi 15 gün önceki kampanyadan 1999 tlye almıştım. müşteri hizmetlerine mesaj attım 1799 tl ye sattıkları için 200 tl hediye çeki istedim kabul etmişler. bugün telefonla arayıp bilgi verdiler....

Ben indirimle 1899 a almıştım,100 liralık hediye çeki tanımlamışlar,aslında fiyata bakarsak 200 liralık bir zarar sözkonusu ama 100 lira da yoktan iyidir,tşk Darty.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fidelio76

quote:

Ben de 3 mtden izliyorum. Sorun değil ebat. İzleniyor.

PANASONIC TX-P50GW30 sd yayında çok kötü tavsiye etmiyorum. Ben Digitürk Vestel 9102 hd ile kullanıyorum. HD yayınlar iyi.

SD yayın için ben aldım. Siz almayın. Eski tv'm Panasonic 32c20e lcd idi. Çok kaliteli bir görüntü vardı.

Eskiden 3 mt den 46"Sony lcd izlerdim,
    şimdi 51d550 plazma aldım yine de küçük geliyor..
    Bu arada küçük odada Panasonic 32c20e var,
    sd yayında hd ready panel olması avantajıyla kablo tv de görüntü çok güzel..

• Bu da mı gol değil be, bu da mı gol değil!!!
    50GW30 => 1499 TL 10 TAKSİT
    http://www.electroworld.com.tr/p/panasonic-tx-50gw30-plazma-tv/
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 7 Şubat 2016; 1:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seth86

Electroworld'de 1500TLhttp://www.electroworld.com.tr/p/panasonic-tx-50gw30-plazma-tv/

hemen baktım tükendi yazıyor nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Electroworld'de 1500TLhttp://www.electroworld.com.tr/p/panasonic-tx-50gw30-plazma-tv/

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 7 Şubat 2016; 1:49:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Mesajı atmadan önce kendim kontrol ettim sepete ekleniyordu, yazar yazmaz tüketmişler :D

Ben de şahidim stokta vardı.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 7 Şubat 2016; 1:49:37 >
  • electroworld den gw30 alan arkadaşlar tv leriniz gelince bilgi verirseniz iyi olur. en azından sorunsuz mu teşhir mi bilelim.
  • dün Vatan bilgisayarda 46 sı için 1350 gibi, 50 gw için 1610 tl fiyat verdi. Ancak her iki boyut için de mağazalarda birer adet ve teşhirdir dedi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.