Şimdi Ara

Darty Panasonic 50gw30 2000 lira (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Ben de almaya nıyetliyim. Fakat tavsıyeye ıhtiyacım var. 3d özelligi olmasına gerek yok aynı zamanda smart tv özellıgi olmasına gerek yok. Bu fiyatta led alsak ne kadar olur ve bu özellikte başka fiyat ne kadardır ?

Size bunu tavsiye edebilirim:

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue46eh5000-ue46eh5000-led--full-hd-116cm-tv,-1920x1080,2xhdmi,-usb,-narrow/productdetails.aspx?I_ID=60015

İyide hocam 100 mhz çok düşük. Şu tv çok cazip geldi. zaten haftanın 6 günü çalışıyoruz. Gündüz pek tv izleyemiyoruz. Göruntu kalitesı kafamı karıstırıyor bilmedgmden dolayı. Bir de normal bi insanı şişman fln göstermiyordur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben de almaya nıyetliyim. Fakat tavsıyeye ıhtiyacım var. 3d özelligi olmasına gerek yok aynı zamanda smart tv özellıgi olmasına gerek yok. Bu fiyatta led alsak ne kadar olur ve bu özellikte başka fiyat ne kadardır ?

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue46eh5000-ue46eh5000-led--full-hd-116cm-tv,-1920x1080,2xhdmi,-usb,-narrow/productdetails.aspx?I_ID=60015

İyide hocam 100 mhz çok düşük. Şu tv çok cazip geldi. zaten haftanın 6 günü çalışıyoruz. Gündüz pek tv izleyemiyoruz. Göruntu kalitesı kafamı karıstırıyor bilmedgmden dolayı. Bir de normal bi insanı şişman fln göstermiyordur umarım

Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
    TV deki insanları normal hayatta göremediğim için şişmanlık konusunda yorum yapamam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
    TV deki insanları normal hayatta göremediğim için şişmanlık konusunda yorum yapamam.

Hocam gerçekte görmeye gerek yok. Misal olarak bir tüplu iki lcd karşılaştırdım ve bir lcddeki göruntu insanları digerlerine göre daha sişman gösterıyor. Yarın electro worlde bakarım tv için. Sanırım bunu alcam

• Merhabalar imzamdaki tv mevcut evimde ,yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum eve gelen misafirlerin çoğunda led ve LCd var yav senin tv bizimkinden çok net ve güzel gösteriyor diyorlar.. Kısacası plazma alacaksanız Panasonicten şaşmayın. Panasonic plazma candır...
  • Arkadaşlar, uzun araştırmalar sonucunda LED LCD Plazma karşılaştırmalarını yiyip (2-3 ay) yuttuktan sonra film ve oyun performansı yüksek olduğu için PLAZMADA karar kıldım. Buradaki elektrik artışı 5 TL olması yıllık 60 TL eder. 46 lık bir led de alsaydım oda yıllık 30 TL olurdu. Aradaki fark 30 Tl yi fiyata eklediğimde plazma ezip geçiyor. Neyse.
    Sonra Plazmada kim daha iyi diye araştırken panasonic te karar kıldım.
    Panasonic fiyat performans olarak en iyi ürünü olan (bence) 46gw30 un fiyatının düşmesini bekleyip 2012 mart ayında vatandan %25 indirimle 1950 Tl ye aldım.

İçinde dahili HD uydu alıcı var, ki bu muhteşem birşey. Tek kumandayla kablo derdi olmadan hemde ücretsiz olarak HD kanalları izliyorum.
    Arkasına Ağ kablosu taktım birde, bilgisayardan yaptığım Media Server yayınlarını izleyebiliyorum. (mkv hariç)
    İçinde smart TV de var. Youtuve Vimeo Dailymotion ...

Yansıma olayı var ama zaten gündüz film izleyen kim? Tvde de sorun olmuyor o kadar.

50gw30 1850 TL. Lütfen kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: disc0nnect

Arkadaşlar, uzun araştırmalar sonucunda LED LCD Plazma karşılaştırmalarını yiyip (2-3 ay) yuttuktan sonra film ve oyun performansı yüksek olduğu için PLAZMADA karar kıldım. Buradaki elektrik artışı 5 TL olması yıllık 60 TL eder. 46 lık bir led de alsaydım oda yıllık 30 TL olurdu. Aradaki fark 30 Tl yi fiyata eklediğimde plazma ezip geçiyor. Neyse.
    Sonra Plazmada kim daha iyi diye araştırken panasonic te karar kıldım.
    Panasonic fiyat performans olarak en iyi ürünü olan (bence) 46gw30 un fiyatının düşmesini bekleyip 2012 mart ayında vatandan %25 indirimle 1950 Tl ye aldım.

İçinde dahili HD uydu alıcı var, ki bu muhteşem birşey. Tek kumandayla kablo derdi olmadan hemde ücretsiz olarak HD kanalları izliyorum.
    Arkasına Ağ kablosu taktım birde, bilgisayardan yaptığım Media Server yayınlarını izleyebiliyorum. (mkv hariç)
    İçinde smart TV de var. Youtuve Vimeo Dailymotion ...

Yansıma olayı var ama zaten gündüz film izleyen kim? Tvde de sorun olmuyor o kadar.

50gw30 1850 TL. Lütfen kaçırmayın.

dts cozuyormu?

• Tam bilmiyorum ama internette olduğu yazıyor.

Ben şahsen ses sistemim olmadı için test etmedim. Normal olarakta sesi evi gümbürdetiyor.
  • quote:

Tam bilmiyorum ama internette olduğu yazıyor.

Ben şahsen ses sistemim olmadı için test etmedim. Normal olarakta sesi evi gümbürdetiyor.

GT ile GW farkı nedir?
  • quote:

quote:

GT ile GW farkı nedir?

Yanılmıyorsam GT olanlar 3 D tam emin değilim..
  • arkadaşlar 50gw30 almıştım darty den. bugün eve teslim edilmiş umarım bir sorun yoktur. kurulum için servisi aradım bugün yetişmeyebilirmiş. umarım yetişir...
  • quote:

dts dizi filmleri oynatiyormu ses sistemi olmadan onu sormustum.

• 1850 nerede ?

• darty de... avantajix sitesinden darty.com a tıklayarak girerseniz 100 tl indirim + %3 de para iadesi yapıyor
  • dün televizyonun kurulumunu panasonic yetkili servisine yaptırdım. televizyonum bozulduğu için 3 aydır 37 ekran crt tv kullanıyordum. gözümün 37 ekrana alışmasından mıdır yoksa televizyonun 50 inç olmasından mıdır bilmiyorum sanki sinema salonundaymışım gibi hissettim. izleme mesafemin 3-4 metreden fazla olmaması nedeniylede olabilir. bu tv yi alacakların en az 5 metreden izlemesi ve büyük bir salonu olması gerekiyor. bunun dışında beni en çok korkutan tvnin teşhir çıkma olasığıydı. 2011 model bir tv olması nedeniyle ve özellikle panasonicliler konu başlığında bu tvnin sıfır bulunmasının çok zor olduğu söylenmesine rağmen şansımı deneyip aldım. koktuğum başıma gelmedi ve tv sıfır çıktı. jelatinleri üzerindeydi. servis menüsünden kullanım saatine baktım orada da 32 dak. çalıştığını görünce çok sevindim.

kısaca televizyon muhteşem. görüntü kalitesini çok beğendim. elektrik tüketimi için üzerinde gelen etikette C sınıfı olduğu ve 265 kw tüketim yaptığı yazıyordu. tek beğenmediğim özelliği ekranı parlama yapıyor. benim gibi tv nin karşısında pencere varsa parlama oldukça rahatsız edici boyutta. bunun için evde bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorum. üzerinde hd uydu alıcı var kurulum 40-45 dakika sürüyor. kanal geçişlerini beğendim. almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. darty de halen bulunmakta ve avantajix ile 1850 tl ye geliyor.

• şu izlemese mesafesini takmayın bu kadar

3 mt den 46" seyrediyorum 3 yıldır. bana küçük geliyor artık. 2 mt den oyun oynuyorum. daha büyüğü olsa yinede oynarım.

İnşallah bundan sonraki tv en az 60-65" olacak ve yine 3 mt den seyredeceğim. izleme mesafesi sadece 3D li tvlerde sorun yaratıyor. oda şimdilik. ben alana kadar onu da geliştirirler. onun dışında 50" 3 mt den çok rahat olur. bir süre sonra o da küçük gelir merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrentialrun

şu izlemese mesafesini takmayın bu kadar

3 mt den 46" seyrediyorum 3 yıldır. bana küçük geliyor artık. 2 mt den oyun oynuyorum. daha büyüğü olsa yinede oynarım.

İnşallah bundan sonraki tv en az 60-65" olacak ve yine 3 mt den seyredeceğim. izleme mesafesi sadece 3D li tvlerde sorun yaratıyor. oda şimdilik. ben alana kadar onu da geliştirirler. onun dışında 50" 3 mt den çok rahat olur. bir süre sonra o da küçük gelir merak etmeyin.

Ben de 3 mtden izliyorum. Sorun değil ebat. İzleniyor.

PANASONIC TX-P50GW30 sd yayında çok kötü tavsiye etmiyorum. Ben Digitürk Vestel 9102 hd ile kullanıyorum. HD yayınlar iyi.

SD yayın için ben aldım. Siz almayın. Eski tv'm Panasonic 32c20e lcd idi. Çok kaliteli bir görüntü vardı.

• G20 panelde bulunan sarı yeşil.GHOSTING sorunu bu
    paneller de varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 24 Eylül 2012; 14:08:21 >
  • bu tv yi 15 gün önceki kampanyadan 1999 tlye almıştım. müşteri hizmetlerine mesaj attım 1799 tl ye sattıkları için 200 tl hediye çeki istedim kabul etmişler. bugün telefonla arayıp bilgi verdiler....
  • Bana dönüş yapılmadı,Ben de istemiştim.
  • 200 tl hediye çekim bugün adresime geldi ancak zannedersem sadece mağazalarda kullanılıyor. internet sitesinden kullanılamıyor. 1 yıllık geçerlilik süresi var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.