Şimdi Ara

Dat dan Avi ye format değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,vcd lerdeki dat uzantılı dosyaları bir çok programla avi ye dönüştürmeye çalıştım ama ortak olarak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.Çeviri tamamlandıktan sonra filmdeki görüntüyle ses arasında 1-2 saniyelik bir oynama oluyor.Xvid ve Divx codeclerinin ikisiyle de denedim.Ama olmuyor.Aviden aviye encode ederken sorun yok ama dat dan avi ye çeviri yapınca hep bu sorunla karşılaşıyorum.Bunun sebebi nedir?Bu işi sorunsuz nasıl yapıyorsunuz? Teşekkürler...

• Verdiğim adresten yararlanabilirsin.

(http://turkish.doom9.org/mpg/vcd2divx.htm)
  • Sağol kardeş.
  • WinAvi çok hızlı ve basit. googla dan bulabilisin ilacı ile beraber:=)
  • Total Video Converter tavsiye ederim..Sorunsuz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anka_87

Merhaba arkadaşlar,vcd lerdeki dat uzantılı dosyaları bir çok programla avi ye dönüştürmeye çalıştım ama ortak olarak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.Çeviri tamamlandıktan sonra filmdeki görüntüyle ses arasında 1-2 saniyelik bir oynama oluyor.Xvid ve Divx codeclerinin ikisiyle de denedim.Ama olmuyor.Aviden aviye encode ederken sorun yok ama dat dan avi ye çeviri yapınca hep bu sorunla karşılaşıyorum.Bunun sebebi nedir?Bu işi sorunsuz nasıl yapıyorsunuz? Teşekkürler...

Bencede Total Video Converter ı kullan.Çevirmediği format yok.bende kullanıyorum.Çok memnunum
  • Sağolun arkadaşlar.Total Convertor ve WinAVI yi denedim ama onlarda sesle görüntü arasında 1-2 saniye fark oluyor nedense.Öte yandan ANUBIS in verdiği linkteki programları kullandım.Sorunsuz çevirdiler.Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anka_87 -- 30 Ağustos 2007; 1:25:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anka_87

Sağolun arkadaşlar.Total Convertoru denedim ama onda sesle görüntü arasında 1-2 saniye fark oluyor nedense.Öte yandan ANUBIS in verdiği linkteki programları kullandım.Sorunsuz çevirdiler.Teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.