Şimdi Ara

DAT.NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
12.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADASLAR. BİR PROGRAMCI ARKADASTAN YAKINDA DAT.NET'İN VİSUAL BASİC'İN YERİNİ ALACAGINI SOYLEDİ. DAT.NET HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADASLARIN BİZİMLE BİLGİLERİNİ PAYLAŞMALARI RİCA OLUNUR.ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER..

• Yapay Zekanın Yanıtı

DAT.NET: .NET'in Güçlü Bir Uzantısı

.NET yazılım geliştirme platformunun bir genişlemesi olan DAT.NET, .NET'in yeteneklerini daha da genişletmeyi amaçlamaktadır.

DAT.NET ile geliştiriciler, güçlü veri işleme ve veri analizi yeteneklerinden faydalanabilirler. .NET'in sağlam temelleri üzerine inşa edilen DAT.NET, karmaşık veri kümelerini verimli bir şekilde yönetmenize ve işlemenize olanak tanır.

DAT.NET, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi özelliğe sahiptir:

• Geniş bir veri türü yelpazesini destekler.
    • Veri çerçeveleri ve veri kümeleri gibi veri işleme yetenekleri sunar.
    • Veri görselleştirme ve makine öğrenimi entegrasyonu sağlar.
    • Bulut ve dahili dağıtımları destekler.

DAT.NET, veri bilimi, finansal analiz ve daha birçok sektörde kullanılan güçlü bir araçtır. Büyük veri kümelerini verimli bir şekilde işleme ve analiz etme ihtiyacı olan geliştiriciler için idealdir.

Eğer .NET'in yeteneklerini daha da genişletmeyi ve veri işleme yeteneklerini geliştirmeyi arıyorsanız, DAT.NET tam size göre bir çözümdür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • selam ortak özel olmazsa kimden aldın cd yi söyleyebilirmisin.sadece benim bi tanıdık gibi geldide.
    neyse ortak dat.net piyasadaki cogu dili toparlayıp bir program içine yerlestirmiş ve program calıstıgında sana ne ile calısmak istediğini soruyor.
    c nin ve visual basic in cesitli türevleri mevcut içinde böyle birsey gerci ben bi türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral32

selam ortak özel olmazsa kimden aldın cd yi söyleyebilirmisin.sadece benim bi tanıdık gibi geldide.
    neyse ortak dat.net piyasadaki cogu dili toparlayıp bir program içine yerlestirmiş ve program calıstıgında sana ne ile calısmak istediğini soruyor.
    c nin ve visual basic in cesitli türevleri mevcut içinde böyle birsey gerci ben bi türlü bulamadım
    Dot Net Visual Basic'in yerini aldı bile bence ama bizim Türkler halen alışamadı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Dot Net Visual Basic'in yerini aldı bile bence ama bizim Türkler halen alışamadı sanırım.

Alıntıları Göster
    evet, asp, vb falan bitti bence, sadece amatörler (benim gibi ) kullanıyor artık.
    hatta arkadaşlar delphinin daha iyi olmasına rağmen bitmesinden yakınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gergozen

evet, asp, vb falan bitti bence, sadece amatörler (benim gibi ) kullanıyor artık.
    hatta arkadaşlar delphinin daha iyi olmasına rağmen bitmesinden yakınıyor.

Alıntıları Göster
    dat.net ifadesi yanlış . .net ms un yeni bombası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkslyyldz

dat.net ifadesi yanlış . .net ms un yeni bombası.

Alıntıları Göster
    Microsoft .net bombasını patlatalı çok oldu şimdi zirvede bu tartışılmaz...Lakin asıl Borland'ın bombası patladığında herşeyin nasıl değiştiğini göreceksiniz bombanın adı DELPHI.NET...Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunuzak

Microsoft .net bombasını patlatalı çok oldu şimdi zirvede bu tartışılmaz...Lakin asıl Borland'ın bombası patladığında herşeyin nasıl değiştiğini göreceksiniz bombanın adı DELPHI.NET...Kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    .NET in en büyük özelliği tamamen nesneye yönelik programlama dili olmasıdır. Diğer en büyük özelliği internetin yaygınlaşmasına bağlı olarak, internet üzerinden uygulama geliştirmeyi kolaylaştırmış olmasıdır. Performans olarak diğer dillerden iyidir. (Aklıma ilk gelenler bunlar teknik olarak daha fazla özellikleri var.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah_seyyare

.NET in en büyük özelliği tamamen nesneye yönelik programlama dili olmasıdır. Diğer en büyük özelliği internetin yaygınlaşmasına bağlı olarak, internet üzerinden uygulama geliştirmeyi kolaylaştırmış olmasıdır. Performans olarak diğer dillerden iyidir. (Aklıma ilk gelenler bunlar teknik olarak daha fazla özellikleri var.)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seyyah_seyyare

Evet eski visual basic'de string integer gibi şeyler sanırım nesne değildi .Net'de ise metodları var vs. tabii bunlar en güzeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Evet eski visual basic'de string integer gibi şeyler sanırım nesne değildi .Net'de ise metodları var vs. tabii bunlar en güzeli.

Alıntıları Göster
    .net i bu sene görmeye başladım en sevdiğim özelliği her platformda çalışabilmesi...
    çalışma hızlarıda arkdaşın dediği gibi diğer dillere göre çok daha hızlı.. ilk açılışta çok az bişeyde olsa diğer dillerle yazılmış programlara göre daha yavaş açılıyor ama sonraki açılışlarda farkı görebiliyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: peacefire

.net i bu sene görmeye başladım en sevdiğim özelliği her platformda çalışabilmesi...
    çalışma hızlarıda arkdaşın dediği gibi diğer dillere göre çok daha hızlı.. ilk açılışta çok az bişeyde olsa diğer dillerle yazılmış programlara göre daha yavaş açılıyor ama sonraki açılışlarda farkı görebiliyorsunuz...

Alıntıları Göster
    bence ne yapıp edin .NET'i öğrenin süper bi teknoloji kısa bi videosunu izlemiştim tek kelimeyle süper ewet her platformda çalışıyo o çok güsel işte bi de dezavantaj gibi gözüken bişe daha var frameworks olması gerekio yaptıınız programı çalıştırmak istediiniz makinede yani yaptıınız programın *.exe sini taşımak yetmiyor JAVA' gibi diolar framework için ha ben ne yapıyorum c#.NET ile uraşmaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: seyyah_seyyare

Alıntıları Göster
    quote:

öncelikle .net bir programlama dili degildir.. .net çeşitli uygulamalar geliştirebilecegimiz içinde farklı amaçları içinde barındıran dilleri opsiyonel olarak seçme imkanımız oldugu,yazılan uygulamaların platformdan bagımsız olmasını CLR si sayesinde saglayan bir teknoloji..vb ile vb.net in en büyük farkı vb.net in nesneye yönelik olması..ancak ne vb ne vb.net akıllı diller degil..microsoftun yanlış stratejilerinden biri bence ilerde kalkması muhtemel..

• quote:

Orijinalden alıntı: pusu

quote:

öncelikle .net bir programlama dili degildir.. .net çeşitli uygulamalar geliştirebilecegimiz içinde farklı amaçları içinde barındıran dilleri opsiyonel olarak seçme imkanımız oldugu,yazılan uygulamaların platformdan bagımsız olmasını CLR si sayesinde saglayan bir teknoloji..vb ile vb.net in en büyük farkı vb.net in nesneye yönelik olması..ancak ne vb ne vb.net akıllı diller degil..microsoftun yanlış stratejilerinden biri bence ilerde kalkması muhtemel..

Alıntıları Göster
    .NET Framework programlama dili degildir! VB.NET, C# bu framework u kullanan dillerdir.
    Sakin .NET icin Java gibi demeyin cok yanlis bir aciklama olur.
    Java tamamen platform bagimsizdir bir java applet yaz yada class yaz, ayni programi hem linuxta hem macintosh'ta hem pc de hemde unixde calistirabilirsin. bir satir degistirmeden.
    S1kiysa yapin bakalim bunu .NET platformunda M$ olmasi arkasinda isi bozuyor basli basina

zamaninda microsoft'tan maas alan biri olarak soyluyorum bunu :)
    Aslinda dunyada en iyi yazilim pazarlayan firma ama stabil mi dersen komik olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: amras_tasartir

.NET Framework programlama dili degildir! VB.NET, C# bu framework u kullanan dillerdir.
    Sakin .NET icin Java gibi demeyin cok yanlis bir aciklama olur.
    Java tamamen platform bagimsizdir bir java applet yaz yada class yaz, ayni programi hem linuxta hem macintosh'ta hem pc de hemde unixde calistirabilirsin. bir satir degistirmeden.
    S1kiysa yapin bakalim bunu .NET platformunda M$ olmasi arkasinda isi bozuyor basli basina

zamaninda microsoft'tan maas alan biri olarak soyluyorum bunu :)
    Aslinda dunyada en iyi yazilim pazarlayan firma ama stabil mi dersen komik olur :)

Alıntıları Göster
    bu arada .NET framework 2.0 cikti cikacak sayilir, betasini test etmistik. fena gozukmuyordu aslinda...

• quote:

bu arada .NET framework 2.0 cikti cikacak sayilir, betasini test etmistik. fena gozukmuyordu aslinda...

Alıntıları Göster
    .net dünyadaki programlama piyasasının %10'unu bile ele geçiremedi.. Ama Türkiye'mdeki enteresan yazılım şirketleri halen .net deyip duruyolar çok matah bişeymiş gibi..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

.net framework 2.0 final download linki asagida.
    visual studio 2005 te cikti. msdn kullanicilari shu anda indirebiliyor. 7 kasimda da disardan alinabilecek.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&DisplayLang=en

• quote:

Orijinalden alıntı: dig

quote:

visual studio 2005 te cikti. msdn kullanicilari shu anda indirebiliyor. 7 kasimda da disardan alinabilecek.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&DisplayLang=en

Alıntıları Göster
    Bunlar microsoftun oyunu bu gibi kolaylıklarla aslında bilgi ve zekayı kullanmayı bizim gibi programcılar için kısıtlıyo ve bitaraftanda linux gibi işletim sistemlerine kaymamızı engellemek için sadece win için bize bu kolaylığı veriyo gerçek bir programcı kod yazmayı kendi üretmeyi bilmeli arkadaşlar benim diyiceğim bu ama tr hep beleşi seçer yani bizim için maddi olarak bunu kullanmak iyi olucak bunu isticekler ve çok bilgili bir toplum deyiliz bilgisayar alanında kullanıcı düzeyli olarak.Delphi çok iyi avrupada o var trde vbasic neden çünkü ücretsiz :)) gülüyorum artık bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: dig

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dig

saol 2 aydir takip etmiyorum zamansizliktan gelen msdn cd ve dvd leri bak neler cikmis,
    hmm o zaman gelir kasim ayinin msdn paketi ile :) belki gelmistir bile gecen seferkileri acmadim bile

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dig

saol 2 aydir takip etmiyorum zamansizliktan gelen msdn cd ve dvd leri bak neler cikmis,
    hmm o zaman gelir kasim ayinin msdn paketi ile :) belki gelmistir bile gecen seferkileri acmadim bile

Alıntıları Göster
    ben sadece java derim arkadaşlar okadar, .net platformdan bağımsız olarak çalışan javaya rakip olarak çıkartılmış microsoftun kodlamayı zayıflatım hazıra alıştırdığı bir programlama platformu.VB den farkı herşeyin daha kolay ve çabuk yapılabilmesi hepsi o.

• quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

ben sadece java derim arkadaşlar okadar, .net platformdan bağımsız olarak çalışan javaya rakip olarak çıkartılmış microsoftun kodlamayı zayıflatım hazıra alıştırdığı bir programlama platformu.VB den farkı herşeyin daha kolay ve çabuk yapılabilmesi hepsi o.

Alıntıları Göster
    Position Programming Language Ratings  
    1 Java 21.871%
    2 C 18.773%
    3 C++ 11.820%
    4 PHP 9.671%
    5 Perl 7.449%
    6 (Visual) Basic 6.896%
    7 C# 3.462%
    8 Python 2.882%
    9 JavaScript 2.036%
    10 Delphi/Kylix 1.495%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth templar -- 31 Ekim 2005, 13:24:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darth templar

Position Programming Language Ratings  
    1 Java 21.871%
    2 C 18.773%
    3 C++ 11.820%
    4 PHP 9.671%
    5 Perl 7.449%
    6 (Visual) Basic 6.896%
    7 C# 3.462%
    8 Python 2.882%
    9 JavaScript 2.036%
    10 Delphi/Kylix 1.495%

Alıntıları Göster
    ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.