Şimdi Ara

iPhone'nun video kayıt formatı mov mu , mov hakkında yardım eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , iphone nun video kayıt formatı mov değil mi ? , şimdi bu mov nedir , kalitesi nasıldır mp4 e göre , şimdi birinci sorum , iphone ile videomuzu çektik , bilgisayarıma attık , formatımız mov şimdi bunu media player açmaz değil mi , farklı bir player kullanmamız mı lazım , ve neyse işte o video yu flash belleğe atıp smart tv ye taktıktan sonra tv de izleyebilir miyiz smart tv açar mı mov formatı nı , ve bir sonraki mesela videomuzu çektikten sonra bir video düzenleme programı ile videomuzu düzenledikten sonra , çıkış formatı olarak mov yoksa mp4 ü seçtiğimiz zaman kalitesinde düşme olur mu ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksaslıkowboy -- 5 Mayıs 2015; 9:30:48 >

• Bildiğim kadarıyla MP4 formatı MOV formatına göre daha sıkıştırılmış ve küçük boyutlu oluyor. MOV formatını açmak için herhangi Player'a gerek yok. Windows ve MAC OS işletim sistemleri otomatik olarak açıp oynatabiliyor. Bir MOV dosyasını herhangi bir programla düzenlemek isterseniz MOV kodeklerini yüklemeniz lazım. Bunu yapmak için bilgisayara QuickTime uygulamasını yüklemeniz yeterlidir. Bu sayede MOV kodekleri de yüklenmiş olur ve MOV dosyalarını QuickTime uygulaması ileaçıp izleyebilirsiniz. Eğer sisteminizdeki alan sizin için önemliyse yer açmak için MOV formatını MP4 yapıp saklayın. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mov'u her tv açmıyor bende Samsung LedTv var, mp4'e çevirip flasha atıp takıyorum. Bu iş için wondeshare video converter'ın full sürümünü kullanabilirsiniz.

Bilgisayar için de km player programını kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ip6 dan çektiğim yavaş video pc de normal hızda oynuyor sebebi nedir aceba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Mov'u her tv açmıyor bende Samsung LedTv var, mp4'e çevirip flasha atıp takıyorum. Bu iş için wondeshare video converter'ın full sürümünü kullanabilirsiniz.

Bilgisayar için de km player programını kullanıyorum.

yani şimdi peki mp4 çevirince kalitesi düşüyor mu , bunun için bence programa gerek yok zaten video düzenleme programı kullanırken işin bittikten sonra çıkış formatını seçiyorsun mp4 olarak
  • peki androidler ne olarak kayıt ediyor sanırım onlar mp4 olarak kayıt ediyor , onu da yaklaşık her tv açar zaten
  • Mp4 biraz daha sıkıştırılmış bi format ama öyle gözle görülür derecede bi düşüş olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

Beyler ip6 dan çektiğim yavaş video pc de normal hızda oynuyor sebebi nedir aceba?

Muhtemelen iphone yuksek fps li videolari otomatik olarak yavas modda oynatmak icin bir anahtar sunuyordur. PC de yavas oynatmak icin windows media playerde onatirken sag tiklayip gelistirmeler kisminda oynatma hizina giriyorsun . oradan oynatma hizini dusurebilirsin. Ancak yavas cekim olayi oyle hadi diyince izlemek icin degildir pek, daha cok sonradan duzenlemek icin yuksek fps de kayit yapilir ve videonun uygun yerleri yavas cekime donusturulup son hali sabit oynatma hizinda kaydedilir. Eger ios daki video editorde destegi varsa video burada editlendikten sonra son halini pc de oynatmak da isi gorebilir.
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.