bir web sitesinde sözlük kısmı var burdaki verileri çekmek ve excell gibi satır satır görmek istiyorum sitede her kelime için ayrı sayfa yapmışlar url: ab- açıklama . html gibi binlerce kelime olduğu için binlerce sayfa oluyor bunları tek sayfada görmek daha kolay olacaktır. TDK sözlük sitesi de böyle her kelime için ayrı sayfa var ama yüzlerce kelimenin altalta yazılıp karşısında açıklama olacak şekilde yaptırmak istiyorum (tablo formatı gibi)
ab- açıklama ac- açıklama ad- açıklama
bu şekilde yapabilmek için siteden verileri almam gerekiyor import.io alıyor ama sadece başlıkları alıyor ab,ac,ad gibi açıklamalarını ekleyerek aldıramadım. bir web tool yada uygulama biliyor musunuz bunu yapabilen
javascript yada php kodu da olabilir.ama önemli olan bunu url yi gezip çıkartabilmesi yoksa her sayfada tek tek çekmek pratik değil....
Hocam merhabalar ben 2 yıl önce JSOUP diye bir HTML parser aracı kullanmıştım java dilinde. Kullanma şeklimi de anlatayım isterseniz: 1- Wikipedia'da tarihrte bugün diye bir kısım var, ben sistem üzerinden o günün tarihine erişip linkime o tarihi atıyordum. 2- daha sonra elimde güncel link olmuş oluyordu. Bu linki JSOUP kütüphanesine veriyordum bana sayfada bulunan html taglerini gösteriyordu. 3- ben işime yarayan bilgielrin hangi tagler arasında olduğunu bulup onları parse ederek sadeceye bilgiye ulaşabildim.
Eğer bir servis sunulmuyorsa genel mantık böyle oluyor. İyi çalışmalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme