Bildirim
data kurtarma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu işi yapabileceğin bazı yazılımlar var. easy recovery, recovery my files vb.
hdd yi başka bir pc tanıtıp bu programlar ile kurtarabilirsin. verilerin %100 ünü kurtaramayabilirsin. ancak büyük çoğunluğunu kurtarabilirsin.
eğer diski tanıtamazsan işin zor. bu tür diskleri kurtaran firmalar var ama çok pahalıya patlıyor. -
benim sorunum diski tanıtamamak açsam zaten alacağım dosyalara kavuşacağım ben hdd için öncelikli olarak kart arıyorum. ve bulabilirsem kafa vurma sorunu umarım açmama engel olmaz -
eğer kafa vuruyorsa o diskten haır gelmez bu sorun çözemezsin. aynı karttan bulman da çok zor. ikinci el piyasasını araştırman lazım kart için. kart bulursan açma şansın artacaktır. -
kardeş diskten hayır bekleyen yok zaten ben data kurtarmaya çalışıyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- e okul devamsızlık silme
- telegram izin verilmeyen video indirme
- ses sekmesi nasıl engellenir
- ncz to dwg
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- bağlantı sıfırlandı hatası
- iso dosyası nedir
- internet hızlandırıcı
- video boyutu küçültme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X