Şimdi Ara

DATRON 32' lcd tv+monitor HDMI uygun fiyat bakmadan geçmeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
15.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lcd yi almak için almayın biraz daha bekleyin lg,samsung,sony,toshiba,sharp o fiyatlara iniyor full hd yaygınlaşsın bunların yüzüne kimse bakmayacak.

benim görüşüm katılır veya katılmazsınız ;

önemli olan aldığınız ürünü en az 10 sene servise gitmeden arıza çıkarmadan kullanmaktır (beyaz eşyada) bi örnek vereyim 12 sene önce aldığımız arçelik tv hiç arızalanmadı ilk günkü gibi performansında hiç azalma yok ama 6 sene önce aldığımız 70 ekran profilo (telefunkenle aynıdır) 3 kere arızalandı ve en son arızasını tamir edip sattım. aynı olay şimdide geçerli 2 sene garanti var tamam ama ya sonra arızalanırsa analog tv değilki her yeri tamir edilebilsin. 300 ytl için gidipte çin malı almaya gerek yok
    markalı ürünler itibarlarını zedelememek için mümkün olduğunca ileride arıza çıkarmayacak ürünler üretmeye çalışırlar.
    biraz param olsun bende bi lcd ithal edip bi marka uydurup satarım yeterki prosedürlerini bilin (iktisat mezunuyum)
    mesela yumatu,premier,sansui,next,goldmaster vb. firmaların bütün şehirlerde yetkili servisi vardır bu yetkili servisler eski tv tamircileridir yaptıkları işte şudur anladıkları ufak tefek tamir işlerini hallederler yapamadıklarını direk istanbula merkez servise gönderirler. benim için önemli olan yetkili servisi çok olması değil önemli olan arızalanmamasıdır. samsung,lg,toshiba,sharp,philips,hitachi bu markaları gözüm kapalı alırım ama datron,crea,premier,dibos bunları asla almam...

• arkada_lar ayn1 tv mavi bilgisayarda 1399 YTL
  • Atrica BONUS Karta 6 ay vadede %6 isk var...
  • Fiyatlar daha çok gerileyecek bence. Acelesi olmayanlar biraz daha bekleyebilir. Ben öyle yapacağım.
  • Samsung Bourdeaux, Sharp Aquarius, Sony Bravia bu HDTV birini alacağım ama bu ürünlerin fiyatının düşmesi için piyasada kıyasıya rekabet olmalı ve bu tarz kaliteli ürünlerinde fiyatlarının düşmesi beklenmedilir. Datron fena bir marka değil hatta bu ürün için gayet iyi diyebiliriz ancak Samsung Bourdeaux inanılmaz albenisi olan bir HDTV...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sondurum

made in china

lcd yi almak için almayın biraz daha bekleyin lg,samsung,sony,toshiba,sharp o fiyatlara iniyor full hd yaygınlaşsın bunların yüzüne kimse bakmayacak.

benim görüşüm katılır veya katılmazsınız ;

önemli olan aldığınız ürünü en az 10 sene servise gitmeden arıza çıkarmadan kullanmaktır (beyaz eşyada) bi örnek vereyim 12 sene önce aldığımız arçelik tv hiç arızalanmadı ilk günkü gibi performansında hiç azalma yok ama 6 sene önce aldığımız 70 ekran profilo (telefunkenle aynıdır) 3 kere arızalandı ve en son arızasını tamir edip sattım. aynı olay şimdide geçerli 2 sene garanti var tamam ama ya sonra arızalanırsa analog tv değilki her yeri tamir edilebilsin. 300 ytl için gidipte çin malı almaya gerek yok
    markalı ürünler itibarlarını zedelememek için mümkün olduğunca ileride arıza çıkarmayacak ürünler üretmeye çalışırlar.
    biraz param olsun bende bi lcd ithal edip bi marka uydurup satarım yeterki prosedürlerini bilin (iktisat mezunuyum)
    mesela yumatu,premier,sansui,next,goldmaster vb. firmaların bütün şehirlerde yetkili servisi vardır bu yetkili servisler eski tv tamircileridir yaptıkları işte şudur anladıkları ufak tefek tamir işlerini hallederler yapamadıklarını direk istanbula merkez servise gönderirler. benim için önemli olan yetkili servisi çok olması değil önemli olan arızalanmamasıdır. samsung,lg,toshiba,sharp,philips,hitachi bu markaları gözüm kapalı alırım ama datron,crea,premier,dibos bunları asla almam...

Katılıyorum, kesinlikle servis degil, bozulmaması önemli. Ancak bozulma olayı biraz da şans sanırım. Örnek senin Açelik tv 12 senedir bozulmamış ama benim 9 sene önce aldıgım Beko tv 1 yıl sonra bozulmuştu ve sağlam bir paraya yaptırmıştık. Ondan 1 yıl sonra da bi Vestel tv aldık, o da maşallah senin Arçelik gibi yıllardır tık demedi...

Bence de daha beklemek lazım. En baba fiyat düşüşleri karasal yayın başladıgında olacak, karasal yayının Ankara ve İstanbulda adamakıllı oturmasıyla emin olun ki dahili karasal receiver'ı olmayan modeller deli gibi ucuzlayacak, ee kim dahilisi varken bir de kutu ister ki evinde...

Tabi herkesin kararı kendine, herkese iyi alışverişler...

• quote:

Orjinalden alıntı: sondurum
    samsung,lg,toshiba,sharp,philips,hitachi bu markaları gözüm kapalı alırım ama datron,crea,premier,dibos bunları asla almam...

sen şimdi premier ile diboss u bir tuttun ya helal olsun.diboss kore malıdır ve dünyada sadece lcd tv üreten tek firmadır.
    ayrıca asla almam dediğin crea da "gözüm kapalı alırım" dediğin lg nin xd enginesi var.müthiş bir upscale performası vardır bu tvlerin.
    lütfen bu kadar ön yargılı olmayalım.
  • Arkadaşlar geçenlerde Vestel laptop fabrikasının kapılarını açtı biliyorsunuz...ben vestelden pek fazla memnun değildim hala da değilim ama size sadece bir şey söylüyorum bir kaç ay sabır ondan sonra ben görürüm piyasayı büyük markalar (sony,toshiba v.s...) dışında herkes fiyat çekmek zorunda kalacak haberiniz olsun
  • Alan varmı bu cihazdan nasıl memnunmudur bende almayı düşünüyorum da..
  • kipada 1299 ytl 18 taksit.. 73 ytl x 18 ay
    içim gidiyor ama karasızım içimde büyük bir "ACABA!" endişesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vhkm -- 6 Mart 2007; 11:06:52 >
  • Hemde HDMI nın HDCP desteği bile varmış..Fiyat gerçekten güzel..Xbox360 ile daha çok vakit geçirenler için ideal boyutta ve fiyatta..

http://www.bigpockets.co.uk/product.php?lang=&product_id=21790
  • arkadaşım ankarada bulablileceğim en iyi fiyat hangisi
  • ben de almayı düşünüyorum da acaba istanbul'da ya da nette en ucuz nerde bulabiliriz bu ürünü???
  • Datron LCD TV için garanti ve servis hakkında ayrıntılı bilgi ve uygun fiyat almak isteyenlere;

Irtibat: dontgiveupnow@hotmail.com (Msn)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dontgiveupnow
    Datron LCD TV için garanti ve servis hakkında ayrıntılı bilgi ve uygun fiyat almak isteyenlere;
    Irtibat: dontgiveupnow@hotmail.com (Msn)

Msn adresi vermek yerine buraya, Sıcak Fırsatlar bölümüne yeni konu açarak bilgileri verseniz, herkes istifade etse, değerlendirse daha iyi olur kanaatindeyim.

Açıkcası MSN adresi verilerek davet edilen bir alışveriş bana hiç güven vermiyor.
  • PCSATIS'da kalmamış sanırım, siteleirnde yok. Nereden buluruz 1200 YTL civarlarında?
  • arkadaslar ben bu lcd yi almayı düşünüyorum.ps3 üm var.ama bu tv de hd ready diye bir ibare yok.performansı nasıl olur hd destekliyormu?şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbsaa

arkadaslar ben bu lcd yi almayı düşünüyorum.ps3 üm var.ama bu tv de hd ready diye bir ibare yok.performansı nasıl olur hd destekliyormu?şimdiden teşekkürler

http://www.bigpockets.co.uk/product.php?lang=&product_id=21790
  • şimdi bu lcd AOC la birebir mi aynı.datron bu tvyi satmak istemiyor sanırım kendi sitesinde bile özelliklerini detaylı yazmamış.ne pc baglandıgı nede hd destegi oldugu.AOC la aynımı şimdi?
  • DATRON 32" LCD TV

Feature 32” Wide screen
    WXGA (1366 x 768) Resolution
    High Brightness (550 cd/m2)
    High Contrast Ration ( 1000:1 )
    Wide Viewing Angle (176 H / 176 V)
    Built-in Full channel Tuner with Nicam, Teletext.
    Graphic (D-SUB)
    PIP (Video on Graphic, Video on Video) POP

Items Specification
    LCD Panel Screen Size 32” TFT-LCD Panel (CMO)
    Aspect Ratio 16:9
    Resolution 1366 × 768 (WXGA)
    Display Area (opening) H x V 709mm × 399mm
    Pixel Pitch 0.519mm × 0.519mm
    Display colors 16.7 million
    Contrast Ratio 1000:1
    Brightness 550cd / ㎡
    Viewing Angle 176°(Horizontal) / 176°(Vertical)
    Response Time 8ms (Grey to Grey)
    Lamp Type/Life 60000 hr
    Color Temperature 6500/9300 Kelvin degree
    TV Function TV Tuning System PAL B/K,DK,I and L/L’ (Multi-Europe)
    Full Channel with Electronic PLL Tuner
    Sound System Nicam / A2
    Teletext Yes (1000 Pages)
    Color systems PAL / SECAM / NTSC
    PC Input Signal Input D-SUB
    PnP compatibility DDC2B
    Input frequency FH: 31.5KHz to 48KHz
    FV: 56Hz to 75Hz
    Recommended 1024 x 768 (60Hz)
    Input Audio Mini-jack for stereo (3.5ø)
    Audio Output Audio Output: L / R Speaker (built-in): 7W+7W
    Headphone Mini-jack for stereo (3.5ø)
    Line-out (3.5ø)
    OSD language English, Germany, Italian, French, Spain, Portuguese, Dutch, Sweden, Finish
    Table Stand Included
    Wall Mount Yes
    Power Power Supply AC100V~240V, 50/60Hz
    Power Consumption < 180W
    Panel Tilt Forwards/Backwards/ Rotation -5°/ +20°/ ± 30°
    Dimension W x H x D (with stand) 810 x 615 x 300 mm
    Weight (net) Kg (w/o Accessories) 21 Kg
    Accessories Remote controller, Batteries (x2), AC Power cord, Operation manual
    Video Inputs AV1, AV2 Scart1 (RGB+CVBS), Scart2 (S-Video+CVBS)
    AV3 Component (YPbPr) ×1 Audio L/R ×1
    AV4 CVBS ×1/ S-Video ×1 Audio (3.5ø) ×1
    HDMI Audio/Video with HDCP

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DATRON 32" LCD TV

1399 YTL (kdv dahil)

12 AY TAKSİT imkanı ile

TEKNOKOLİK-Progem'de /www.teknokolik.com.tr

Progem Bilgi Teknolojileri A.Ş. / BURSA

Tel: (224) 252 88 81

Msn: dontgiveupnow@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontgiveupnow -- 15 Mart 2007; 18:24:28 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.