Arkadaşım çok sevindim inşallah hayırlısıyla halolur merak etme butun evraklarını tam istiyolar iadeler için bendede hp aynı şekilde istedi onda bi prüz yok merak etme 6062 dede kamera var aklıda bulunsun tek fark monitör ve işlemci sadece 6007 de kamera yok, inşallah porblemsiz iyi günlerde kullanman dilegiyle!
yorumların ve yardımların için çok teşekkürler. Yarın sonucu yazarım buraya.
sadece şunu söyliym artık dilimde tüy bitti çünkü.dünyada hiçbir üretici kaliteyi ucuza maledemez. datronmuş ne datronu ya datron ne ne demiş fransız.. ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
Hadi hayırlı olsun , haberler güzel ;) Hp Club Seni Bekliyor ;)
ya nedir bu hp aşkı, tomshardware turkiye de 4-5 bölüm halinde yayınlanan, bir yazılım firmasında çalışan bir kızın hp servisi ile yaşadığı notebook hikayelerini hiç mi okumadınız, en sonunda hp nin ithalatçılarından biri hp turkiye ye kötü reklam oluyor diye baskı yapiyo da değiştiriyorlar yoksa hp elinde patlamıştı kızın. okumayan var sa gidip okusun vallaaa...
tamam datron fason bir marka, notebook kasalarına datron yapiştirip satıyor ama hp de de basiniza ne gelecegi hic belli deil...
quote:
Orjinalden alıntı: Hack On The Beach
yorumların ve yardımların için çok teşekkürler. Yarın sonucu yazarım buraya.
Arkadaşım ne demek lafımı olur, sonuçta hiç birimiz parayı sokaktan toplamıyoruz onun için her zaman anladıgım ve bildigim konuda elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışıcam bence bu bir insanlık gorevi, yarın iyi haberlerini bekliyorum
iyi bir oyun oynuyonuz geri kalmış teknolojik ürünleri birilerine yutturmak için
quote:
Orjinalden alıntı: nky2000
iyi bir oyun oynuyonuz geri kalmış teknolojik ürünleri birilerine yutturmak için
Anlayamadım ?
quote:
Orjinalden alıntı: creep3
ya nedir bu hp aşkı, tomshardware turkiye de 4-5 bölüm halinde yayınlanan, bir yazılım firmasında çalışan bir kızın hp servisi ile yaşadığı notebook hikayelerini hiç mi okumadınız, en sonunda hp nin ithalatçılarından biri hp turkiye ye kötü reklam oluyor diye baskı yapiyo da değiştiriyorlar yoksa hp elinde patlamıştı kızın. okumayan var sa gidip okusun vallaaa...
tamam datron fason bir marka, notebook kasalarına datron yapiştirip satıyor ama hp de de basiniza ne gelecegi hic belli deil...
Ben daha önceden okumuştum ama şimdi girip baktığımda göremedim o yazı dizisini.. Kaldırmışlar herhalde?..
hocam geçmiş olsun ve gözün aydın asus yok mu ufotekte..bence asusun yeni core2 duolu modellerinden biriyle değiştir.. ya da o dediğin 14 inchlik modeli al bence.. çok şahane bişey bimekste görmüştüm..bu arada bernce amd alma core duo daha iyi..
Herkese yeniden merhaba arkadaşlar,
UFOTEK sorun çıkarmadı hiç, yetkili kişi aradı ve sorunumu sordu iade etmek istediğimi söyleyince de kutusunu bize getirin dedi ve işlem tamamlandı.
Az önce mağaza ile görüşüp HP Pavilion istedim. Ürün yolda dediler siz 1 saat sonra gelip teslim alabilirsiniz dediler. Kısacası Pavilion Kullanıcıları Grubu'na 1 kişilik yer isticem sizlerden :)
İlgilenen arkadaşlara özellikle de regent__'e çok teşekkür ederim. İnşallah bunda bir sorun yaşamaz ve sağlıklı kullanırım.
İşleri toparlayınca da bir inceleme yapıp siteye koyucam ilginize karşılık.
Hoşçakalın
Geçmiş olsun..
Arkadaşım hayırlı olsun inşallah bunda sorun yaşamazsın bende mahcup olmam eger bişey çıkarsa valla çok övdüm makineyi aynen senle buluşuruz ve iade işlemlerini ben yaparım Alırken dikkat et kutusu felan açılmamış olsun her tarafını düzgünce kontrol et , bu arada akşam vatan bilgisayardaydım topkapıda işyerinde kullandıgım external hdd arıza yaptı acilen yedek almam lazımdı akşam gittim yeni bi tane almaya laf olsun diye laptoplara baktım özellikle datronlara gercekten kasa kalitesi bizim bu dv6000 yada dv2000 serileri başedemez kıyaslanamaz bile birde akşam kasa olarak LGleride çok begendim lg de tasarım olarak harika makineler yapmış, inşallah birgun buluşup wifili bi kafede çıkartır bilgisayarlarımızı çatlatırız diger marka laptop sahiplerini (şaka tabiki çatlatma meselesi herkez iyi günlerde kullansın), iyi oldu degiştirmen hayırlı, saglıklı ve mutlu günlerde kullanman dilegiyle!...
regent çok sağol kardeşim. Şimdi geldim eve tabi orada herşeyini en ince ayrıntısına kadar kontrol ettim. İnanılmaz güzel bir alet hasta oldum. Dokunmaya kıyamıyorum bişi olacak diye :))
Annem bile Datron'u aldığımda buna mı verdin 2,5 milyar demişti bunu gördü oooo çok güzel dedi :))
Gidelim abi bi gün sahile alalım laptopları söz nargileler benden :)
Kahvelerde benden ozaman ramazandan sonra yapalım bi nargile gercekten hayırlı olsun tekrar , inanmazsın benim validede aynısını demişti ne guzelmiş bilgisayar diye bunda önceki acerdı benim
Hadi bakalım hayırlı olsun ;)
quote:
Orjinalden alıntı: visceroid
teşekkür ederim visceroid.. bayram sonrası seni ve laptopunu bekleriz regent'le sahile :)
arkadaşlar amma övmüşsünüz bilgisayarı az kalsın çıkıp nöbetçi hp bayii arayacaktım. belli ki regent bilgisayarına aşık hack on the beach sen de bir an evel izlenimlerini bize aktarırsan çok memnun olurum bakalım aleti her eline alan mı aynı şeyleri düşünüyo.
quote:
Orjinalden alıntı: nky2000
lafı ağzımdan aldın,sen benden önce evlenecen kesin,gerçekten ilginç bir oyun bunu görebildiğine sevindim,ben de tek sandım kendimi,aslında hep dediğimiz gibi bizim milleti salak sanıyorlar halbuki milletimiz en büyük ve onurlu milletlerden biri,umarım gerekli yerler ve kişiler görürler,yaw ne ajnsı ajansı konuştuk değilmi,tabi kimse anlmadı değil anlayan anladı,anlamayanı ise suçlayamam,ama olsun,yaşasın özgürlük ve böyle özgür forumlar,teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Hack On The Beach
quote:
Orjinalden alıntı: visceroid
teşekkür ederim visceroid.. bayram sonrası seni ve laptopunu bekleriz regent'le sahile :)
Walla neden olmasın
tbt ve niky adlı arkadaşlar sizi anlıyor gibiyim ama bence düşüncelerinizi açmalısınız ki anlamayan kalmasın. bence bu bir anme hizmetidir.