Şimdi Ara

Datron.. Akabinde başıma gelenler ve HP Pavilion DV 6062 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada arkadaşım iyice heveslendiriyim seni hp ye quick play var makinede windowsu başlatmadan dvd yada müzik dinleyebiliyosun birde uzaktan kumandayı unutmuşum oda ayrı bi keyif verdigin 250 ytl ye gercekten degicek pişman olmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: regent__

Bu arada arkadaşım iyice heveslendiriyim seni hp ye quick play var makinede windowsu başlatmadan dvd yada müzik dinleyebiliyosun birde uzaktan kumandayı unutmuşum oda ayrı bi keyif verdigin 250 ytl ye gercekten degicek pişman olmazsın

Evet bunu es geçmeyelim
  • Bence kavga etme hiç tatlı dille anlat problemlerini ve yasalardan bahset ve biliçli tüketici oldugunu göster onlara yeter zaten daha olmazsa ben bu iade işlerinde iyiyimdir ben gireyim devreye 2 tane iade ettim hp ye 3. bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Tabi canım gerekirse Tüketici Koruma Derneklerine gideceğim falan de

En kötü ihtimal bundan nefret etsem de çalıştığım yerin adını vermek zorunda kalacağım ve işlerin notebook peşinde koşturmaktan aksadığını söyleueceğim.

quote:

Bu arada arkadaşım iyice heveslendiriyim seni hp ye quick play var makinede windowsu başlatmadan dvd yada müzik dinleyebiliyosun birde uzaktan kumandayı unutmuşum oda ayrı bi keyif verdigin 250 ytl ye gercekten degicek pişman olmazsın

Ciddi ciddi kumandası var yani öyle mi. Nasıl oldu da ben Datron aldım kendime şaşıyorum. Abimde KN1 var hala tıkır tıkır çalışıyor. Ben keş parayı saydım adamlara elimde patladı. Sonra yabancı marka tercih edince de hemen gereksiz milliyetçilik yaparlar "Abi ABD zaten herşeyini bizden alıyo marka satıyo adamlar" diye. Bir kere de sağlam bir Türk malı çıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hack On The Beach -- 18 Ekim 2006; 1:30:00 >

• Hp'nin internet sitesine girip inceleyebilirsin makineyi en alt modelde 6007 debile var uzaktan kumanda 6062 ve 6097 de webcamde var dahili
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Internetteki tüm siteleri inceledim ve tek kelimeyle aşık oldum makineye. Kimse de bir alternatif sunmadığına göre yarın iade edersem koşa koşa gidip alıyorum.
  • Arkadaşım ben datron kullanıcısıyım. senin adına üzüldüm, demekki cihazı kontrol etmeden almışsınız. açtığınız topictede de görülüceği üzere HP nin de sık arıza verdiği ve arızalardan dolayı en çok değişim yapan marka olduğunu bilmiyorsunuz zannederim. HP den aldığım laptopun anakartı yandı,nasıl yandı diye sormayın,çünkü teknik servis bana açıklama yapmadı, harddiski gitti. 20 gün sonra geldiğinde cihazı yarı fiyatına garantisiyle sattım. bilginize
  • Hp ciler datroncular gibi iyi olmayacaklardır....
    Bence Sen DATRON al...
  • Soylemekten bıkmayacağım ama insanlar da sormaktan bıkmıyor.AMD islemcilerde ısınma sorunu diye bir şey yoktur şu an için.Gönül rahatlığıyla alınabilir.Eskiden varmıdır yokmudur o başka konu ama gidin şöyle iki inceleme falan okuyun görün sizin de içiniz rahat etsin.
  • Benim anlamadığım şey neden bu Datronların bu kadar üvey evlat muamalesi gördüğü. Hiçbir markanın bir modelinin piyasadaki tüm modelleri aynı değildir bazılarında küçük teknik hatalar olabilir ve bunlar büyük sorunlar doğurabilir. Ona bakılırsa HP laptopların 6000 serisinde kasada problem var, kasanın sağ tarafı yerden 1cm yüksekte duruyor ve dengesizlik yaratıyor. Heralde bu Datron'da olsa oooo kasayı bile adam gibi üretmemişler derdiniz. Burda ben aynı model HP'yi 2-3 defa değiştirip sonunda adam gibi çalışanını alan çok kişi gördüm. Daha ilk zamanda bu sorunu yaşayıpta bu tarz eleştiriler yapmak zannımca yanlış bir hareket. HP'de onca sorun olduğunu bilmenize rağmen çok rahat alabiliyorsunuz ama Datron'dan bunlardan bir tanesi olsa dünya başınıza yıkılıyor. Bence pire için yorgan yakmaya değmez. Yinede siz bilirsiniz.
  • Beyler kimse HP'nin ya da Datron'un adamı değili,tartışma yaratmayalım lütfen....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hack On The Beach

quote:

Orjinalden alıntı: yilmazeest

Datrondan paviliona geçince öncelikle görünür bir kaliteyi fark edeceğine inanıyorum onun dışında sanırım kendi kendine açılma olayı bir şekilde hallediliyordu
    Adaptörü çıkar pili çıkar power tuşuna 1 dakika bas adaptörü tak pili ve çalıştır şeklinde olumlu yanıt veren bir kaç kişi görmüştüm.
    core2duo ile turion x2 arasında biraz fark olucaktır % olarak ne ifade ediyor bilmiyorum üzgünüm.
    Öte yandan ekran kartı açısından çok bişi değişeceğini sanmıyorum hatta belki paviliondaki 7200 biraz daha iyidir yanılmıyorsam senin datronda 950 paylaşımlı vardı.

Zaten internette dolaşmak, ve ara sıra web tasarım programları çalıştırmak için aldım notebook'u ekran kartı fazlasıyla yetecektir sanıyorum.
    Isınma problemi konusunda bişi söyler misin? Çünkü AMD işlemcilerde çok yaşanan bir sorun..

Bu senin hatan birader...Gidip adamları suçlama sanki seni kazıklamışlar gibi...

Herşeyden önce notebooku alırken kontrol etmiyomusun??Bu çıkıntı sonradan olmadı ya.

Hadi onu geçtim madem oyun oynamıycan neden ramini 1gb yapıp Core2Duo'lu notebook alıyosun??Bunların hepsi performsa yönelik ihtiyacları karşılamak için senin performansa ihtiyacın yokki...

Bi başka hatan ise 10 gün boyunca notebookundaki çıkıntıyı ''ergonomi'' zannetmen, üstüne bide hakkını arayamıyosun adam nasıl düzeltsin o çıkıntıyı??Bastırıp düzeltecek değil ya...

HER MARKADA böyle hatalar olur, benim sana tavsiyem bi daha ''ihtiyacına yönelik'' notebook alman ve alırken kontrol etmen, e tüketici haklarınıda bilsen fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 18 Ekim 2006; 13:43:55 >

• Lütfen arkadaşın iyi niyetini hata olarak söylemeyin herkes belli bir para veriyo performanslı bi ürün ister verdigi tutara göre, oyun oynamıycak bile olsa ne kadar performanslı bir ürün alırsa o kadar uzun kullanır bende oyun için almadım dv6097 kullanıyorum, ilerisinide düşünmek lazım. Bu bi bütçe meselesi hp ile datron2u kıyaslamak pek normal degil bence datronda iyi olabilir ama hp kadar olamaz olsa zaten fiyatlarıda hpninkiyle aynı olurdu ve butun heryer satardı bi çok buyuk teknomarkette ben satışı oldugunu bile gormedim örnegin bimeks satıcılarda artık başlarına dert olmuycak ürünü satmaya ugrasıyolar en sonunda arızalı bile cıksa yine satıcı ugrasıyo faturasıyla iadesiyle müşteriyle servisiyle.

İşlemci türü
    AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-56
    • , Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB, AC/DC Modunda 35 Watt ile çalışan, en çok 1600 MHz sistem veriyolu

Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows XP Home Edition

Upgradability
    Windows Vista Destekli Bilgisayar

Standart bellek
    2048 MB

Bellek türü
    DDR2 667 MHz

Bellek düzeni
    (2 x 1024 MB)

Maksimum bellek
    En çok 2 GB DDR belleği destekler

Dahili sürücüler
    Dahili sabit disk sürücüsü
    120 GB

Sabit disk denetleyicisi
    EIDE sabit sürücü, SATA

Sabit disk sürücüsü hızı
    5400 rpm

Optik sürücü türü
    Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)

Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Modem
    Yüksek hızlı 56K modem

Ağ arabirimi
    10/100 LAN Ethernet tümleşik

Kablosuz teknolojileri
    802.11a/b/g WLAN

Kablosuz yeteneği
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi

Harici G/Ç bağlantı noktaları
    1 VGA bağlantı noktası; 3 USB 2.0 bağlantı noktası; 1 IEEE-1394; 1 RJ 11 modem konektörü; 1 RJ 45 Ethernet konektörü; S-video TV çıkışı; Uzaktan kumandalı kızılötesi bağlantı noktası (Uzaktan Kumanda isteğe bağlıdır); Biri SPDIF Dijital Ses'li olmak üzere 2 Kulaklık çıkışı, 1 Mikrofon girişi bağlantı noktası; Kablo takma konektörü

Video yakalama arabirimi
    IEEE 1394 Arabirimi

Genişletme yuvaları
    1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)

Ekran boyutu
    15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen

Ekran çözünürlüğü
    1280 x 800

Video adaptörü
    NVIDIA® GeForce™ Go 7200

Video RAM
    128 MB TurboCache™ video Belleği ile

Kontrol paneli
    HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri

Web kamerası
    Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam

Elde taşınan uzaktan kumanda
    HP Mobile Uzaktan Kumanda

Dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik

Hoparlörler ve mikrofon
    Altec Lansing® hoparlörler

Klavye
    101 tuşlu, uyumlu klavye

İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama ve ses kapatma düğmeleri, 2 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey

Güç kaynağı türü
    65 W AC Güç Adaptörü

• quote:

Lütfen arkadaşın iyi niyetini hata olarak söylemeyin herkes belli bir para veriyo performanslı bi ürün ister verdigi tutara göre, oyun oynamıycak bile olsa ne kadar performanslı bir ürün alırsa o kadar uzun kullanır bende oyun için almadım dv6097 kullanıyorum, ilerisinide düşünmek lazım. Bu bi bütçe meselesi hp ile datron2u kıyaslamak pek normal degil bence datronda iyi olabilir ama hp kadar olamaz olsa zaten fiyatlarıda hpninkiyle aynı olurdu ve butun heryer satardı bi çok buyuk teknomarkette ben satışı oldugunu bile gormedim örnegin bimeks satıcılarda artık başlarına dert olmuycak ürünü satmaya ugrasıyolar en sonunda arızalı bile cıksa yine satıcı ugrasıyo faturasıyla iadesiyle müşteriyle servisiyle.

Saçma konuştuğunun farkındamısın??

Senin dediğin sadece oyunlar için geçerli, internete girmek seneye ya da sonraki sene daha mı fazla işlemci, ram bilmemne istiycek??Hayır istemiycek istersen yine AYNI HIZLA PentiumIII makıinen ile girebileceksin internete.

Ramini upgrade edicekmiş bide internete girmek için...Peeehh...

• Arkadaşım ram makinenin açılıp kapanmasında bile rol oynar bunu söylememe gerek yok sanırım bir word yada excel belgesi açarken bile fark eder internete gelince hergun yeni protokoller devreye giriyo video siteleri olsun müzik siteleri olsun hepsi önce ön bellek olan ramlere yükleniyo bunuda unutma kesinlikle pIII bi makine ile yeni teknoloji 64 bit bi makine nette gezerken bile aynı olmaz explorera bastıgında açılış kapanışı bile başkadır donmadan beklemden yani kum saatini beklemezsin birde yakında vista çıkıyo görselliginin çok üst boyutlarda oldugu söyleniyo mutlaka bunuda çalıştırmada yardımcı olacak o ramler hemde seni zaten ne alaka eder ram ilave etmesi yada oyun oynaması oynamaması arkadaş sadece hp hakkındaki görüşleri istemiş bizde hp kullanıcısı olarak elimizden geldigince yardımcı olmaya calıstık, saçmakonuştun yerine yanlışın var gibi yada daha kibar sözcükler kullanırsan sevinirim 40 yıllık dostun yok burda burası bi paylaşım sitesi kaliteyi ve seviyeyi düşürmeylim saygılar!

• quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yilmazeest

Datrondan paviliona geçince öncelikle görünür bir kaliteyi fark edeceğine inanıyorum onun dışında sanırım kendi kendine açılma olayı bir şekilde hallediliyordu
    Adaptörü çıkar pili çıkar power tuşuna 1 dakika bas adaptörü tak pili ve çalıştır şeklinde olumlu yanıt veren bir kaç kişi görmüştüm.
    core2duo ile turion x2 arasında biraz fark olucaktır % olarak ne ifade ediyor bilmiyorum üzgünüm.
    Öte yandan ekran kartı açısından çok bişi değişeceğini sanmıyorum hatta belki paviliondaki 7200 biraz daha iyidir yanılmıyorsam senin datronda 950 paylaşımlı vardı.

Zaten internette dolaşmak, ve ara sıra web tasarım programları çalıştırmak için aldım notebook'u ekran kartı fazlasıyla yetecektir sanıyorum.
    Isınma problemi konusunda bişi söyler misin? Çünkü AMD işlemcilerde çok yaşanan bir sorun..

Bu senin hatan birader...Gidip adamları suçlama sanki seni kazıklamışlar gibi...

Herşeyden önce notebooku alırken kontrol etmiyomusun??Bu çıkıntı sonradan olmadı ya.

Hadi onu geçtim madem oyun oynamıycan neden ramini 1gb yapıp Core2Duo'lu notebook alıyosun??Bunların hepsi performsa yönelik ihtiyacları karşılamak için senin performansa ihtiyacın yokki...

Bi başka hatan ise 10 gün boyunca notebookundaki çıkıntıyı ''ergonomi'' zannetmen, üstüne bide hakkını arayamıyosun adam nasıl düzeltsin o çıkıntıyı??Bastırıp düzeltecek değil ya...

HER MARKADA böyle hatalar olur, benim sana tavsiyem bi daha ''ihtiyacına yönelik'' notebook alman ve alırken kontrol etmen, e tüketici haklarınıda bilsen fena olmaz.

Konuya mesaj yazan arkadaşlar nazikçe yardımcı olmaya çalışırken senin tavrını hiç beğenmediğimi söylemek isterim. Sanal da olsa burada bir sorunum var ve çözüm arıyorum.

1. Ben biraderin değilim. Arkadaşım, dostum, hocam diyebilirsin.

2. Notebook'u alırken kontrol ettim windows kurulu olmasa da fakat tekrar söylüyorum "ergonomi olduğunu zannetmiştim"

3. Oyun oynama gibi bir derdim yok 1 GB yaptırdım çünkü Photoshop gibi ram canavarları programları sık kullanıyorum. Keyif benim sonuçta değil mi ? Performansa ihtiyacım olmadığını nereden çıkardın onu anlayamadım. Oyun için gerekli performansa ihtiyacım yok sadece.

4. Adamın nasıl düzelteceği konusunda hiçbir bilgim yok ve açıkçası da merak etmiyorum. En amiyane tabirle nasıl yamulttularsa öyle düzeltirler. Ayrıca elektronik cihazlarda 1 ay yanılmıyorsam "beğenmedim, bekleneni veremedi" gibi sorunlarla hiçbir açıklama yapmadan değişim isteyebilirsin. Bence tüketici haklarını sen kontrol et.

5. Evet her markada böyle hatalar oluyor. Hatta Sony Vaio'da da.. 500 milyarlık Ferrari'de de.. Ben adamları suçlamadım. Gözden kaçan bir hata da olabilir. Ben sadece bilgisayardan sorunlardan sonra soğudum ve iade etmek istedim.

Seni bilmiyorum ama o notebook’a saydığım para için ben ve bir çok kişi 4-5 aylık maaşını veriyor. Ve karşılığında da “sorunsuz” bir cihaz istiyor. Tepki vermene hiç gerek yok. Forumun amacı yardımcı olmak ve yol göstermektir.

Yine de teşekkür ediyorum. Ve kızgınlıkla yazdığım mesaj için de kusura bakma diyorum. Sürç-ü lisan eylediysem affola..

Not: Eğer benim mesajım yeterli olmadıysa benden bir önce mesaj atan regent__’in mesajını okuyabilirsin.

• Arkadaşlar az önce Ufotek’ten geldim. Yetkili kişiyle görüştüm, bana iade alırım demedi ama iade almam için kutusuyla birlikte getirin dedi.

Ben kesinlikle kullanmak istemediğimi söyleyince de siz kutusunu ve evraklarını getirim çözüm bulalım dedi. Büyük ihtimalle iade alacak. Açıkçası beklediğim buydu.

Hemen oradan çıkıp Datron’u aldığım mağazadaki hanımefendi ile görüştüm. Pavilion’un bir alt modeli gelmiş 14 inç monitörlü olanı. Aleti inceledik birlikte gerçekten de inanılmaz hoş duruyor. Aşık oldum diyebilirim. Kumandasının olması ve QuickPlay özelliği de çayın yanında simit gibi..

15'4 inç ekranlı 6062 modelini de yarın getirecek. Zaten tek fark kamera ve monitörmüş. Isınma sorununu ve bilgisayarın kendi kendine açılması gibi problemler varmış internetten okudum dediğimde bana “O hata her markada olabiliyor. Aynı sorunla Datron da getiren var HP de Fujitsu Siemens de.. Yanlış şarj uygulaması nedeniyle oluyor büyük ihtimalle.. Isınma konusuna gelince de AMD, Intel’den daha fazla ısınıyor doğru ama HP’nin kullandığı malzeme ile dışarıya gelen sıcaklık en aza iniyor” cevabını verdi.

Hesabımızı da yaptık +150 milyon daha ödeyip alabileceğim inşallah yarın akşama kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hack On The Beach -- 18 Ekim 2006; 16:37:43 >

• Değiştirilme ihtimali olmasına sevindim.Zaten bundan başka birşey de önerecek kadar yüzsüz deillerdir kasasında hata olan bir laptop için.Değişirlerse şimdiden yeni makinen hayırlı olsun,iyi günlerde servis yüzü görmeden uzun yıllar kullanman dileğiyle..

Yalnız oradaki satıcının diğer markalarda da aynı açılma sorunu oluyor olayına karşıyım.Başka markalarda böyle bir olay duymadım bu zamana kadar.Pazarlama stratejisinin bir parçası olabilir bu dediği.Bununla birlikte bu açılma sorununun yanlış şarjla falan alakası olmadığına emin olabilirsin.Tamamiyle ürünün donanımsal/ya da yazılımsal (bence yazılımsal) kusurundan olan birşeydir.Hp de kendi kabul etti bunu.Fakat bu açılma olayını fazla dikkate almana gerek yok yani senin tercihinde etken olmasın.Hp durumu yakın zamanda eğer sorun yazılımla alakalıysa software update yoluyla kesinlikle çözecektir buna eminim.Ayrıca laptopu genelde evinde kullanacaksan pilini çıkardığın sürece bu sorunla karşılaşman imkansız diyebilirim.Ve kasa kalitesiyle performansı hakkında söylenecek pek bir şey yok memnun kalırsın mutlaka...
    quote:

Arkadaşlar az önce Ufotek’ten geldim. Yetkili kişiyle görüştüm, bana iade alırım demedi ama iade almam için kutusuyla birlikte getirin dedi.

Ben kesinlikle kullanmak istemediğimi söyleyince de siz kutusunu ve evraklarını getirim çözüm bulalım dedi. Büyük ihtimalle iade alacak. Açıkçası beklediğim buydu.

Hemen oradan çıkıp Datron’u aldığım mağazadaki hanımefendi ile görüştüm. Pavilion’un bir alt modeli gelmiş 14 inç monitörlü olanı. Aleti inceledik birlikte gerçekten de inanılmaz hoş duruyor. Aşık oldum diyebilirim. Kumandasının olması ve QuickPlay özelliği de çayın yanında simit gibi..

15'4 inç ekranlı 6062 modelini de yarın getirecek. Zaten tek fark kamera ve monitörmüş. Isınma sorununu ve bilgisayarın kendi kendine açılması gibi problemler varmış internetten okudum dediğimde bana “O hata her markada olabiliyor. Aynı sorunla Datron da getiren var HP de Fujitsu Siemens de.. Yanlış şarj uygulaması nedeniyle oluyor büyük ihtimalle.. Isınma konusuna gelince de AMD, Intel’den daha fazla ısınıyor doğru ama HP’nin kullandığı malzeme ile dışarıya gelen sıcaklık en aza iniyor” cevabını verdi.

Hesabımızı da yaptık +150 milyon daha ödeyip alabileceğim inşallah yarın akşama kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 18 Ekim 2006; 16:53:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

Değiştirilme ihtimali olmasına sevindim.Zaten bundan başka birşey de önerecek kadar yüzsüz deillerdir kasasında hata olan bir laptop için.Değişirlerse şimdiden yeni makinen hayırlı olsun,iyi günlerde servis yüzü görmeden uzun yıllar kullanman dileğiyle..

Yalnız oradaki satıcının diğer markalarda da aynı açılma sorunu oluyor olayına karşıyım.Başka markalarda böyle bir olay duymadım bu zamana kadar.Pazarlama stratejisinin bir parçası olabilir bu dediği.Bununla birlikte bu açılma sorununun yanlış şarjla falan alakası olmadığına emin olabilirsin.Tamamiyle ürünün donanımsal/ya da yazılımsal (bence yazılımsal) kusurundan olan birşeydir.Hp de kendi kabul etti bunu.Fakat bu açılma olayını fazla dikkate almana gerek yok yani senin tercihinde etken olmasın.Hp durumu yakın zamanda eğer sorun yazılımla alakalıysa software update yoluyla kesinlikle çözecektir buna eminim.Ayrıca laptopu genelde evinde kullanacaksan pilini çıkardığın sürece bu sorunla karşılaşman imkansız diyebilirim.Ve kasa kalitesiyle performansı hakkında söylenecek pek bir şey yok memnun kalırsın mutlaka...
    quote:

Arkadaşlar az önce Ufotek�ten geldim. Yetkili kişiyle görüştüm, bana iade alırım demedi ama iade almam için kutusuyla birlikte getirin dedi.

Hemen oradan çıkıp Datron�u aldığım mağazadaki hanımefendi ile görüştüm. Pavilion�un bir alt modeli gelmiş 14 inç monitörlü olanı. Aleti inceledik birlikte gerçekten de inanılmaz hoş duruyor. Aşık oldum diyebilirim. Kumandasının olması ve QuickPlay özelliği de çayın yanında simit gibi..

15'4 inç ekranlı 6062 modelini de yarın getirecek. Zaten tek fark kamera ve monitörmüş. Isınma sorununu ve bilgisayarın kendi kendine açılması gibi problemler varmış internetten okudum dediğimde bana �O hata her markada olabiliyor. Aynı sorunla Datron da getiren var HP de Fujitsu Siemens de.. Yanlış şarj uygulaması nedeniyle oluyor büyük ihtimalle.. Isınma konusuna gelince de AMD, Intel�den daha fazla ısınıyor doğru ama HP�nin kullandığı malzeme ile dışarıya gelen sıcaklık en aza iniyor� cevabını verdi.

Yani hayır derse de bir şekilde ortalığı karıştırmak pahasına da olsa başka ürün isteyeceğim. Pazarlama stratejisi midir bilmiyorum ama kadının söylediği mantıklı geldi. Neden diyeceksen yazılımsal veya donanımsal olsaydı her kullanıcıda sorun yaşanırdı. Ve kimse nasıl şarj ettiğini hatırlamıyor. Zaten kullandığım yer genel olarak ev / ofis olacağı için pek de sorun olmaz.

• Arkadaşım çok sevindim inşallah hayırlısıyla halolur merak etme butun evraklarını tam istiyolar iadeler için bendede hp aynı şekilde istedi onda bi prüz yok merak etme 6062 dede kamera var aklıda bulunsun tek fark monitör ve işlemci sadece 6007 de kamera yok, inşallah porblemsiz iyi günlerde kullanman dilegiyle!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.