Şimdi Ara

DATRON CPU ISINMA PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba Datron pl5c marka laptop um var CPU da ısınma problemi yaşıyorum PC ilk açtığım zaman fan gayet güzel dönüyor devirli dönüyor taki windows yazısı gelene kadar windows yazısı gelince birden devir aşırı derecede düşüyor cpu 65 derecelere kadar çıkıyor işlemcide dir diye t2x serisi vardı işlemciyi deiştirdim t7400 taktım amma problem devam ediyor fanın o derecelerde devirli dönmesi gerekirken yavaş dönüyor fanın petekler temiz toz dahil yok temizledim vatandan gri macun aldım onuda surdum fanda da bir problem yok başta deiğim gibi ilk açılışta fan devirli dönüyor bios u upgrade etim ne yaptıysam problemi çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim aksi taktirde laptop u 4cü katan aşağıya atıcam o derece sinir etti işlemci ısınınca mavi ekran veriyor saygılar
    Bu konuyu dünde açmıştım bir arkadaşımız yardımcı olmak istedi amma program bende işe yaramadı çünki program datron un ana kartını tanımmıyor

CPU1 : 70c çıkıyor fan yavaş devirle devreye giriyor 62c de fan kesiyo
    CPU2 : 77c - 70c arası dolaşıyor

• CPU o ısılarda yüksek devirde dönmesi gerekirken çok dusuk devirde donuyor
  • Fan 4 pinli ise devri kontrol edebilirsin SpeedFan yazılımıyla.
  • Görev yöneticisinden uygulamaların ne işlemciyi kullanım miktarlarına bakar mısınız. Güvenli modda açarak combofix yazılımı ile taratın.
  • CPU1: %4
    CPU2: %7

60 derecenin altına düşmüyor bide o fansped programları işe yaramıyor içersinde benim pc nin anakart modeli yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanbilgisayar -- 27 Nisan 2012; 21:33:52 >
  • bide fan 3 pinli sarı siyah kırmızı
  • Güvenli modda açınca da aynı şeyi yapıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğiniz programı (combofix) indirdim kurdum amma nasıl kulanıcam exe sini bulamıyorum windows 7 kulanıyorum pc de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanbilgisayar -- 27 Nisan 2012; 21:58:14 >
  • görev yöneticisinden baktım güvenli mod da cpu: %0 Bellek: 354
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbilgisayar

dediğiniz programı (combofix) indirdim kurdum amma nasıl kulanıcam exe sini bulamıyorum windows 7 kulanıyorum pc de

Direk tıklayınca çalışması lazım hocam.
  • işte problem o direk tıklıcak exe yok kuruyor aramada da aratırıyorum pc de yok
  • Bediboy sorunun sebebini biliyormusun neden yapar
  • acaba orjinal sistemi windows vista ben ilk xp kurdum onda devamlı mavi ekran aldım şimdide win7 kurdum bundada belli bir sure sonra pc reset atıyor cpu ısınınca sorun windows vista kurmadğım için olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanbilgisayar -- 28 Nisan 2012; 1:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbilgisayar

acaba orjinal sistemi windows vista ben ilk xp kurdum onda devamlı mavi ekran aldım şimdide win7 kurdum bundada belli bir sure sonra pc reset atıyor cpu ısınınca sorun windows vista kurmadğım için olabilirmi

Sanmam hocam. Araştırıyorum bir şey bulursam yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.