Şimdi Ara

Datron kapanma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı alalı 7 ay oldu.bu zamana kadar herhangi bi sorun yaşamamıştım fakat son zamanlarda hangi oyunu çalıştırsam yarım saat sonra bilgisayar kapanıyor. restart da deil tamamen kapanıyor. başına böyle bişey gelen warmı?

• Olayı biraz açarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz. Birincisi sadece bunu oyunlardamı yapıyor yosa başka uygulamalarda da yapıyormu. Oyun oynarken pille mi yoksa fişe takılı mı oynuyorsun?
  • sadece oyunlarda yapıyor. ilk başta benim aklıma sıcaklık sorunu gelmişti ama tv kartını takıyorum daha çok ısınıyo ama herhangi bisorun çıkmıyor. diğer uygulamalardada herhangi bi sorun çıkmıyo. sadece oyunlarda kapatıyor. galiba ekran kartı ile ilgili bi sorun. acaba yazılımsal bişey olabilirmi? yoksa kesin donanımla ilgilimidir?
  • Dediğin gibi ekran kartı ile ilgili bir sırun olabilir veya makşna işlemciyi tam olarak soputamazsa biliyorsun kendini kilitliyip kapatabilir koruma olarak. Garantin varsa bir servise götür veya ekran kartını zorlayacak bir kaç uygulma yaparsan. Sonucu bildir bakalım

quote:

Orjinalden alıntı: nad1905

sadece oyunlarda yapıyor. ilk başta benim aklıma sıcaklık sorunu gelmişti ama tv kartını takıyorum daha çok ısınıyo ama herhangi bisorun çıkmıyor. diğer uygulamalardada herhangi bi sorun çıkmıyo. sadece oyunlarda kapatıyor. galiba ekran kartı ile ilgili bi sorun. acaba yazılımsal bişey olabilirmi? yoksa kesin donanımla ilgilimidir?
  • arkadaşım sorunun sebebini zamana bağlı hava kanallarının bakımsızlıktan kapanması hava giriş çıkışının iyi olmamasına bağlıyorum...

benim makinada senden daha eski ama temiz kullanırım elektrik süpürgesiyle kanalların tozunu al..

ben temizlerken geçen gün fandan upuzun saç çıktı bune dedim ya

ama dikkat et yavaş çalıştır süpürgeyi hızlı çekerse içerde bişeyler oynar falam
  • süpürge sakat gibi bunu başka yolla temizleyemezmiyiz. Sorun galiba hava kanallarında fan dönüyo ama hiç hava gelmio? fanda sürekli çalışıyor? Bunu güzel bi şekilde nasıl temizleyebilirim?
  • süpürgeyle bişey olmaz soldaki hava girişinden sonra alttakinden en son arkadaki çıkıştan al tozları kıl yün doluşuyo walla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.