Şimdi Ara

Datron Mobee 10' (MSİ Wind-CASPER Minibook-Medion Akoya E1210) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
6
Favori
208.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: noqturno

quote:

Orjinalden alıntı: dr.amon
    Ben de bu ürünü almaya karar verdim,teknofiyat.com'da taratınca bazı mağazalarda var görünüyor,sizler 2.parti gelecek demişsiniz,bu gördüklerim aradığımız bu ürün mü?,
    Bir de xp'ye döndürürsem driver sorunu var mı?

Hocam driver sorunu yok. mobee nin kutusundan xp driver cd si çıkıyor. + datron un sitesinde de var tüm driverler + o da mı olmadı msi ın sitesindeki wind driverları aynen datron mobee ye oluyo :)
    Harici cd-dvd rom un yoksa da sıkıntı etme 1gb lık basit bir flash belleklede yükleniyor XP (ben öyle yaptım)

Bende xp cs'si var,ama flash belleğe boot edecek şekilde nasıl atmak lazım?,nero ile xp cd'sinin imajını alıp sonra memeory'e yazdırsam boot eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 18 Ekim 2008; 13:39:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Ben de bu ürünü almaya karar verdim,teknofiyat.com'da taratınca bazı mağazalarda var görünüyor,sizler 2.parti gelecek demişsiniz,bu gördüklerim aradığımız bu ürün mü?,

Evet vermiş olduğum yeni parti sizin istediğiniz DATRON mobee linki. Sanalmarketimde gelecek.

Bir iki yerde var görünüyor,sanalmarketim'i beklemesek olmaz mı,ben aynı ürün mü diye merak etmiştim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Evet vermiş olduğum yeni parti sizin istediğiniz DATRON mobee linki. Sanalmarketimde gelecek.

Bir iki yerde var görünüyor,sanalmarketim'i beklemesek olmaz mı,ben aynı ürün mü diye merak etmiştim.

Evet var gözüküyor o sitelerde ama almadan önce bi telefon etmek gerek var mı yok mu diye. Beklemenize elbette gerek yok

• quote:

Bende xp cs'si var,ama flash belleğe boot edecek şekilde nasıl atmak lazım?,nero ile xp cd'sinin imajını alıp sonra memeory'e yazdırsam boot eder mi?

Hocam birkaç arkadaş daha sormuştu. onlara da aynı yanıtı vermiştim.
    http://www.uzmanim.net/Sorular/Windows/Windows-XP/Usb-flash-surucuden-windows-xp-nasil-yuklenir-usb-bellek-nasil-acilis-diski-yapilir/Q_26.aspx
    linkindeki yönergeyi aynen uygula. Ben öyle yaptım gayet güzel kuruluyor XP

• Arkadaşlar bugun itibarı ile msi vr330x laptopmu datron mobee almak için sattım yaptığınız test ve görüşleriniz için tebrik ederim herbirinizi gerçekten açıklayıcı ve diğer ürünlere göre üstünlüğünü kanıtlayıcı şekilde olmuş yalnız merak ettiğim husus çanta bulamadım alacan mobeesi olan arkadaşlar en boy genişlik olarak laptopun ölçülerini yazarlar ise bende buna göre çanta bulamaya çalışacağım teşekkürler iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3rk4n

Arkadaşlar bugun itibarı ile msi vr330x laptopmu datron mobee almak için sattım yaptığınız test ve görüşleriniz için tebrik ederim herbirinizi gerçekten açıklayıcı ve diğer ürünlere göre üstünlüğünü kanıtlayıcı şekilde olmuş yalnız merak ettiğim husus çanta bulamadım alacan mobeesi olan arkadaşlar en boy genişlik olarak laptopun ölçülerini yazarlar ise bende buna göre çanta bulamaya çalışacağım teşekkürler iyi günler.

Öncelikle hayırlı olsun. DATRON MOBEE nizi iyi günlerde kullanınız.
    Bu makinenin orijinal çantası mevcut ama Türkiyede bulmak mesele. Yurtdışı bağlantıları olan biri aracılığıyla belki temin edilebilr.

http://www.carrymobile.com/scripts/main/viewitem.php?itemid=MWW6LCBT1BK&pdaid=MWW6#case

Alternatif olarak PS2 Çantası bu makinelere tam oluyor.

Datron Mobee 10' (MSİ Wind-CASPER Minibook-Medion Akoya E1210)

• 3rk4n@ ın sorusu olmasada bu iletiyi yazacak ve resimleri ekleyecektim, ama iyi denkgeldi sanırım.
    Arkadaşlar mobee mi aldım alalı kocaman çantanın içinde poşete sararak taşıyordum, birkaç uygun çanta arama denememde başarısız olmuştum.
    Bugün Bakırköyde öylesine gezerken bir arkadaşın öğretmen çantası dediği çantalardan birine rastladım. Ölçüp biçmeden göz kararı ile, mobee için uygun olduğuna karar verip aldım. Eve geldim, isabetli bir karar verdiğimi anladım. Cuk oturdu.
    Resimleri florasan ışık altında çektiğim için pek güzel görünmüyo ama inanın çok hoş bir çanta. İrili ufaklı 6 göz var. Cep telefonum, fotoğraf makinam, cüzdan, ruhsat, fare vs vs vs için oldukça yeterli. belki fiyatınıda öğrenmek istersiniz. 20 ytl

• @Ufocu arkadaşm görüşlerin için teşekkür ederim
  • merhabalar,
    ben de almayı düşünüyorum.
    uygun fiyata bulabileceğim bi yer biliyor musunuz?
    991 lira şu anki dolar kuruyla hepsiburada da ve o kadar para veremem bu alete.
    satmayı düşünen var mı?
  • Arkadaşlar şu dakika itibariyle casper minibook'ta bios güncellemesi yapmış bulunuyorum...

2 gb ramli minibookum şu anda 224 ekran kartına sahip bir şekilde çalışıyor...

sizin bahsetmiş olduğunuz gibi fn tuşlarının hiçbirinde bir kayıp yaşamadım ,hatta çokta şaşırdım..

turbo mode'una kadar herseyi şu anda sorunsuz bir şekilde çalışıyor makinanın..

hatta bios güncellemesinden sonra bilgisayarımı actıgımda kardeşim yanımdaydı , abi neden casperi değiştirip msi aldın diye bir soru sordu :) bende yerlere yattımmm :)

Sadece bir sorum olacak arkadaşlar , bios ayarlarında 3 tane seçenekten ( %8 , %15 ve %24 ) hangisi ile kullanmam gerekir makinamı.. şu anda %15 olarak calıstırıyorum , sormadan %24 'e cekmek istemedim.

• :) ookorkut arkadaşım benden önce önce davranmış kendisi ile bir kaç kez bu konu hakkında görüştük daha önceden de bildiniz gibi casper minibookta bios güncellemenin uygun olup olmuca konusunda ilk çalışmalara ben başlamıştım bazı minilerin 128 oldundan falan bahsetmiştim dün gece bizzat denedimi ve olumlu sonuç aldımı p.m ile ookorkuta bildirmiştim benden önce davranıp resimleri eklemiş :) şimdi tek eksiğim 1 gb daha ram onuda bugun tedarik edip süper hızlı bir casper mini book ile dönüş yapacağım :)
  • evet casper minibook arkadaşım senin affına sığınıyorum , heyecandan hemen ekleyiverdim fotoları :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: noqturno

3rk4n@ ın sorusu olmasada bu iletiyi yazacak ve resimleri ekleyecektim, ama iyi denkgeldi sanırım.
    Arkadaşlar mobee mi aldım alalı kocaman çantanın içinde poşete sararak taşıyordum, birkaç uygun çanta arama denememde başarısız olmuştum.
    Bugün Bakırköyde öylesine gezerken bir arkadaşın öğretmen çantası dediği çantalardan birine rastladım. Ölçüp biçmeden göz kararı ile, mobee için uygun olduğuna karar verip aldım. Eve geldim, isabetli bir karar verdiğimi anladım. Cuk oturdu.
    Resimleri florasan ışık altında çektiğim için pek güzel görünmüyo ama inanın çok hoş bir çanta. İrili ufaklı 6 göz var. Cep telefonum, fotoğraf makinam, cüzdan, ruhsat, fare vs vs vs için oldukça yeterli. belki fiyatınıda öğrenmek istersiniz. 20 ytl

Çanta çok şıkmış noqturno ahh ahh bi de ben bulabilsem şunun gibi bişey başka bişey istemiyorum

• Öncelikle ceraretinden dolayı Tebrikler dostum, Bir ilki başardın , MSİ WİND ini iyi günlerde kullan
    Bu denemeyle gösterdiki DATRON MOBEE-MSİ WİND ve CASPER MİNİ BOOK KESİNLİKLE AYNI MAKİNE

NOT.: %24 ile rahatlıkla kullanabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ookorkut

Arkadaşlar şu dakika itibariyle casper minibook'ta bios güncellemesi yapmış bulunuyorum...

2 gb ramli minibookum şu anda 224 ekran kartına sahip bir şekilde çalışıyor...

sizin bahsetmiş olduğunuz gibi fn tuşlarının hiçbirinde bir kayıp yaşamadım ,hatta çokta şaşırdım..

turbo mode'una kadar herseyi şu anda sorunsuz bir şekilde çalışıyor makinanın..

hatta bios güncellemesinden sonra bilgisayarımı actıgımda kardeşim yanımdaydı , abi neden casperi değiştirip msi aldın diye bir soru sordu :) bende yerlere yattımmm :)

Sadece bir sorum olacak arkadaşlar , bios ayarlarında 3 tane seçenekten ( %8 , %15 ve %24 ) hangisi ile kullanmam gerekir makinamı.. şu anda %15 olarak calıstırıyorum , sormadan %24 'e cekmek istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 19 Ekim 2008; 13:34:45 >

•  Datron Mobee 10' (MSİ Wind-CASPER Minibook-Medion Akoya E1210)

@noqturno

Gerek bu topice gerekse ASUS EEEPC 1000H topicine bir mesaj atarak bu uyumlu çantayı toptan siparişle alıp temin ederek bir kamu görevi yapabilirsin.
    İlk sipariş benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 19 Ekim 2008; 13:28:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

merhabalar,
    ben de almayı düşünüyorum.
    uygun fiyata bulabileceğim bi yer biliyor musunuz?
    991 lira şu anki dolar kuruyla hepsiburada da ve o kadar para veremem bu alete.
    satmayı düşünen var mı?

yardımcı olacak kimse yok galiba?
  • Arkadaşım bu makinenin bulması şu an itibariyle zor olduğundan ve Dolar kurunun yüksek olmasından dolayı tavsiyem biraz beklemenizden yanadır. Bu makineyi alan zaten zar zor bulup araştırarak aldığı için 2nci el olarak satacak kimse çıkacağını sanmıyorum.
    Örneğin ben bu DATRON u peşin 740 YTL ye aldım ve bulmak için araştırmadığım yer kalmadı. Zar zor istanbuldan bir adet getirtebildim o da aracı bilgisayarcı şirketi araya sokarak.

Fiyat konusunda kesinlikle haklısınız . Bu kategorideki makinelerin Son müşteri satış fiyatının 500-600 YTL yi geçmemesi gerekli. Ama malesef gerek dolar kuru gerekse firmaların rekabetinden dolayı ve piyasada az sayıda bulunmasından dolayı fiyatlar neredeyse 1000 YTL sınırına geldiki bu fiyat bu makineler için kesinlikle çok abartı.

Biraz sabredin.

• @noqturno arkadaşım
    Şu çantanın yerini tarif edebilir misin veya oralarda oturuyorsan bizler için alabilir misin?
  • Arkadaşlar Ankara da MacOSX kurmak isteyen arkadaşlara mesai günleri 09.00-16.00 saatleri arasında yardımcı olabilirim. Netbookta Vista veya XP kurulu olması farketmez.dual boot olarak sistem çalıştırılarak teslim edilir. Kurulum webcam dahil bütün fonksiyonları ile ofis dahildir.(Wi-Fi hariç)

KURULUM YAPILACAK NETBOOKLAR; Öncelik DATRON, MSİ WİNDBOOK, CASPER'ın ,( Asusun ses çipi ile lan çipi nedir bilmiyorum tereddüdüm olduğu için)

KONTENJAN GÜNDE 1 KİŞİDİR.

ÜCRET FREEDİR.(ÇAY KAHVE FİRMADANDIR.)

Kurulum talep eden arkadaşların birgün önceden PM göndermeleri rica olunur.

Linux kurmak isteyen arkadaşlara ise Mandriva 2009 full olarak kurulur.

Beşevler-ANKRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuk2004 -- 19 Ekim 2008; 21:42:58 >
  • Hocam istanbulda yaşayanlar için söylüyorum. Bakırköyde sahile doğru inen ana caddede solda bi çantacı.
    Bu arada arkadaşlar bu ve bu tarz çantalar çok az bulunan şeyler değil.
    Bence bulunduğunuz yöredeki bayan çantacılarına dalın, utanmayın
    Erkek çantaları bölümünde olma ihtimali var. Bizim bi öğretmen arkadaşta bunun deri modelini görmüştüm.
    Şu an çok vaktim yok, yarın kızımı hastaneye götüreceğim. Ama hiç bulamayan arkadaşlar için salı günü bişeyler yapabilirmi belki.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.