Şimdi Ara

Datron Mobee 10' (MSİ Wind-CASPER Minibook-Medion Akoya E1210) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
6
Favori
208.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: noqturno

Bugün arkadaşım 12.1" lik acer aspire 2920z Intel® Core Duo T2370 1.73GHz, 1gb ram, 120gb hdd makinesini getirdi. Bende fırsat bu fırsat deyip benim minik canavarla karşılaştırayım dedim. Öncelikle belirtmek istiyorum pil performansı kötü bu makinenin bizimkiler yanında, tasarruf modunda bile 2:15 dakika gösteriyo. Ayrıca (vistanında katkısıyla) bana oldukça performanssız geldi. Ama amacım kötülemek değil. elbette XP ile veya 2gb ramle eminim çok daha iyidir.
    Şu duyguyu hissettim: Bizim minik canavar cd-dvd rom sürücü dışında hiçbir konuda geri kalmıyo bu makineden.

Bunlarda resimler. 12.1" acer VS 10" datrron

Datron Mobee 10' (MSİ Wind-CASPER Minibook-Medion Akoya E1210)

Karşılaştırma için teşekkürler dostum. Yalnız dikkatimi çeken bir nokta bu acerin çok kalın olması Bunun sebebi nedir? Resmen odun gibi duruyor. Asla böyle bir makine almazdım ben şahsen

• Bu acer çok kalınmış mobee onun yanında çok daha kullanışlı gözüküyor
  • Bence cok guzel bir alet olmus.datronun via atomdan intel atoma gecis yapmasi cok isabetli.Mobeenin 7 inchlik modelinde via kullanilmisti.
    Var olan atom islemcide birtakim problemler var.Ozelliklerine gore halen cok fazla enerji harcamaktadirlar ve biraz yavaslar.Intel bunu anlamis olacak ki atomun 2.neslini hazirlamis.
    2.nesil atomda daha az enerji tuketimiyle daha yuksek performans elde edilmis.Bilgiler daha cok yeni,bu yeni nesil atomlar hakkinda bilgisi olan lutfen buraya yazsin.
    Ama her ne olursa olsun,2.nesili beklemekte fayda var diye dusunuyorum.Hem ozellikler gun gectikce gelisiyor,hemde fiyatlari daha makul hale geliyor netbooklarin.
  • Tema çok başarılı olmuş Ufocu ;) Bende sağlam bir yükleme yapıp güzel bir image aldım acronisle şimdi ubundu macosx denemelerini rahatça yapabiliyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigate -- 13 Ekim 2008; 13:28:56 >
  • @Navigate

OSX in İSO nu indirip yazdırabildinizmi, ayrıca kurulum yapabildinizmi.

Mandriva 2009 bu makinaya çok güzel kuruluyor ve compiz fusion ile metis 3D güzel çalışıyor.
  • macosx çalışmalarınızı takip ediyorum inşallah netice verirde çift işletim sistemli bir makine kullanma olanağına kavuşuruz.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 13 Ekim 2008; 16:12:05 >
  • Nette araştırırken aşağıdaki gibi bir ifade ile karşılaştım.

SSE2 (Leopard için SSE3) destekli işlemciye sahip çoğu bilgisayara Mac OS X kurulabilir

Şimdi bizim makinelerinde işlemcisi ATOM olduğuna ve SSSE3 desteklediğine göre bunlarda Leopard çalıştırılabilirmi ?

Videoda çok güzel MACOSX çalışıyor.

MSI Wind: Mac OS X Video (10.5.2 Leopard) için tıklayın

Diğer bir video

Diğer MSİ WİND VİDOLARAINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 13 Ekim 2008; 20:31:02 >

• bu ayki chip dergisinde dizüstü bilgisayarlar için ince ayarlar başlığı altında wlan yonga setinin güncellemelerinin performansta büyük artışlara neden olduğu yazıyordu!Acaba bizdeki bilgisayarların wlan driverlerini nerden bulabiliriz? ayrıca wlan driver güncelleyen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaos

bu ayki chip dergisinde dizüstü bilgisayarlar için ince ayarlar başlığı altında wlan yonga setinin güncellemelerinin performansta büyük artışlara neden olduğu yazıyordu!Acaba bizdeki bilgisayarların wlan driverlerini nerden bulabiliriz? ayrıca wlan driver güncelleyen varmı?

MSİ COM TR sitesinden REALTEK RTL8187SE Wireless LAN Utility drivers yükleyin. Kesinlikle kopma vs problemi kalmıyor.

Download için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 13 Ekim 2008; 20:42:50 >

• bendekide REALTEK RTL8187SE ama sürücünün tam versiyonu: 600.1554.815.2008 (hakkında bölümünden baktım) sizdeki ne?
  • quote:

bendekide REALTEK RTL8187SE ama sürücünün tam versiyonu: 600.1554.815.2008 (hakkında bölümünden baktım) sizdeki ne?

Eski versiyonu kullanıyorsunuz verdiğim linkten yeni versiyonu indiriniz.
    Son versiyon aşağıdaki gibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 13 Ekim 2008; 21:12:13 >

• teşekkür yalnız benimki casper minibook herhalde farketmez ama yinede bir sorayım! Ayrıca siz direk üstüne mi kurdunuz yoksa eski driveri kaldırarak mı kurdunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 13 Ekim 2008; 21:18:32 >
  • eski driveri kaldırdım yeni sürücüyü yükledim versiyonuna baktım yine aynı eskisi (600.1554.815.2008) yazıyor nerde hata yaptım anlayamadım?
  • quote:

eski driveri kaldırdım yeni sürücüyü yükledim versiyonuna baktım yine aynı eskisi (600.1554.815.2008) yazıyor nerde hata yaptım anlayamadım?

sanırım MSİ Sitesinde hala eski versiyon mevcut
    Aşağıdaki linkten indirip tekrar kontrol ediniz.

http://www.mediafire.com/download.php?mtywnllkvqv
  • ufocu teşekkür ediyorum biraz uğraştırdı ama nihayet oldu! eski versiyonla bariz bir fark varmı özellikle sinyal gücü ve kalitesi açısından? (şu anda test etme imkanım olmadığı için soruyorum)
  • quote:

ufocu teşekkür ediyorum biraz uğraştırdı ama nihayet oldu! eski versiyonla bariz bir fark varmı özellikle sinyal gücü ve kalitesi açısından? (şu anda test etme imkanım olmadığı için soruyorum)

Olduğuna sevindim. Sinyal gücünü deneme fırsatım olmadı ama eski versiyonda pc açıldıktan 10 dakika sonra kopmalar oluyordu hatta kartmı arızalı diye 1 tane intel minipci wireless kart aldım ama bu yeni driverstan sonra kesinlikle kopma olmuyor.
  • Fun Clup ta ses seda yok. Nerdesiniz millet? MACOSX Çalışmalarında netice alan varmı ? 14 Üye var kimse uğramıyor.
  • nem burdayım selam ufocu ben benim casper minibooka 1 gb ram taktırdım gözle görülür bir performans artışı oldu 55 ytl verdim tabi kazıklandım ama casper store taktı garanti devam yani ama takma işlemi çokbasitmiş keşke 33 ylt kendim alıp taksaydım diye düşündüğüm oldu herneyse olan oldu memnunum derken benim casper wordpadde yazı yazarken imleç kendini yazının başına yada ortasına atmaya başladı bende gıcık oldum düşünsenize yazı yazıyorsunuz birden imle başa yada başka bir yere atıyor neyse vatana götürdüm müşteri hizmetlerine ordan almıştım beni arayacaklar netice için yapabilirse yapacaklar yoksa casper e gönderecekler bende son gelişmeler bunlar.Ha birde usb nec marka dvd rw aldım ama deneyemedim mak teknik serviste ama alacak arkadaşlar varsa alabilirler çok şık estetik görünüyor ama güçe adaptöre ihtiyaç duyuyor bilginize sorularını olursa burdayım

neyler neylerse güzel eyler....

• Bende 6 hücreli batarya peşindeyim ama makinayı bile bulmak zor batarya nerdeyse hayal
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.