Bildirim
Datron RTA 230 modemle ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aleykümselam.
yardım olmak isterdim lakin, babaları kızdırmamak lazım. tez bir ethernet kart ve bir ethernet modem babanın problemini çözer.
usb modem yazılımını kursun, restart atsn pc' ye ve açılmadan evvel modemi de taksın pc' ye. pc donanımı buldum diyecek, peder de güzel deyip onay verecek yüklemeye. sonrası ise pedere lazım olacak olan kullanıcı adı ve şifre ihtiyacı. gerisini sanırım şu şekilde halledecek:
vista kullandığını varsayarak,
connect to network diyecek o sağ alt köşedeki ikon üzerinden
açılan pencerede alt tarafta setup yazılı olanı seçecek ve galiba dial up bağlantı seçerek, adsl kullanıcı adı ve şifresini kullanarak bir ağ bağlantısı oluşturarak ayarları kaydedecek. bir de açılırken otomatik bağlan seçeneğini işretlerse olay tamam olur inşallah..
durum nedir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X