datron tw 7 laptopum var driver cd sini kaybettim . uzun süredir aramama rağmen bulamıyorum internette driverları . bulabilirseniz cok memnun olurum
bende var. sıkıştırma yapabilirsem göndereyim rapide.
160 mb vista driver, 260 mb civarı xp driverları
xp driverları olsa daha iyi olur . vistaya pek ihtiyacım yok . olursa cok iyi olur sağolasın üstadım
arkadaşım, sıkıştırma işlemi yaptım fakat rapide upload ederken sorunla karşılaşıyorum. upload başlıyor belirli bir süre sonra sayfa görüntülenemiyor diye hata iletisi veriyor. Başka upload sitesi deneyeceğim.
peki hocam. acelesi yok windows 7 kullanıyorum driver ları tanıdığı icin ama yıllardır xp kullanmışım pek sewmiyorum 7'yi. elimde driver icinde olan perfect cd ler var ama bazılarını tanımıyor. ondan lazım sen bi ara halledersin , driverları alınca da formatımı atarım. bu arada eğer kullanıcıysan yada bilgin varsa makine hakkında bir kac sorum olucak
sLm bana da lazım bu driverler ama bulamadım hiç bi yerde çoğuı yerde var linkler hep kırık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme