Şimdi Ara

dava açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebookta bi sayfamda (daha önce bi çarımı soyan) bi kişiye bişey sattım. Adam parayı banka hesabıma yatırdı. Ama ben aldığı şeyi göndermedim. İntikam almak için. Adam dava falan açarım dedi aldığı üründe 20 liralık bişey. Dava açabilirmi ve açarsa ne olur. (18 yaşından küçüğüm)

• Açabilir para cezası alırsın diye biliyorum. 20 tl yi de git bir fakire ver bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenlipos -- 4 Kasım 2014; 17:42:35 >
  • 20 Tl icin dava acmasi biraz aptallik olur herhalde.
  • Hysol H kullanıcısına yanıt
    Adama neden parasını geri iade etmeyi düşünmüyorsun?
  • Hirsizlik bu yaptigin
    insallah açar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oda benim çok emek harcadığım bi çarımı dağıttı. Acısını bu şekilde çıkardım. Onun yaptığı yanında benim yaptığım hiç bişey.
  • Dava açabilir ve kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. 20 TL bile olsa hırsızlık hırsızlıktır arkadaşının parasını iade etmelisin aksi takdirde sonuçları seni üzebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 EL KONU AÇMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dava açmasını şiddetle isterdim ama açacağını sanmıyorum 20 TL için,,,
    Onun yaptığı hırsızlık ise sizinde ondan geri kalır bi tarafınız yok bu durumda,,,
  • Ins dava acar 20 tlye 500 1000 tl odesin ailen aklin basina gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne davası
  • Dava açabilir ama avantajlı değil şöyleki dosya harcı veya avukatlık masrafı derken 2000 lirayı bulur uğraştığıda cabası, davayı kazanırsa kaybeden taraf öder bu masrafları, ancak önce cebinden vermesi gerekir.

Bir davanında en az 4 sene süreceği kesin olduğundan parasını boşa yatırmış olur. 2000 tl' dava açmaya kullanacağına bankaya günlük vadeye koysa yıllık kazanacağı en az 120 TL eder 4 seneye vurunca 480 lira yapar. Benim 2 seçeneğim olsa bankaya yatırırdım 20 lira için 460 liradan olmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.