Şimdi Ara

Dava sonucu ceza alır mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar hepimiz internette sosyal medyalarda falan cirit atıyoruz. Bazen karşımızdaki bizi tamamen sinirlendirici şeyler söyler ve kendimizi kaybedip küfür yazabiliyoruz. Tam bu noktada bir sorum olacak. Normalde küfür etmem ama bu sefer tutamadım. Youtube'de bir videonun altında yaşanmış olayda karşı tarafa sitemle başlayan cümlede "o.ç*****ğu ve cümle devamında p*******in evladı" diye yorum yazmıştım. Şahıs savcılığa vereceğini beyan etti. Yorumu daha sonradan ne olur ne olmaz diye silsem de ekran resmi aldığını söyledi. Ne kadar ciddi söyledi bilemem ama dava ettiğini düşünürsek bu cümleden ceza alır mıyım? Sonuçta küfürü açık açık alenen yazmadım. Ve yazdığım kısaltmaların açılımı sadece küfür olarak açılmayabilir. Belki Oğlan çocuğu belki prensesin evladı olarak tamamlanabilir. Bu her ne kadar yalan beyan gibi gözükse de mümkün olabilecek bir ihtimal. Çünkü sansürlenen bölümün devamı bu yazdıklarıma her türlü uyuyor. Hukuk falan bilmem o yüzden siz bilen arkadaşlara sormak istedim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalabi -- 18 Eylül 2018; 16:39:11 >

• O şekilde yazman da suç maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedim. Ama prensesin dedim. Dedim ama bilmemne dedim derseniz zaten dediğinizi ikrar etmiş oluyorsunuz. Çok uzatmayacağım. Ben değilim, ben atmadım vs. inkar yolu burada yapmanız gereken en mantıklı yok. Dava açılırsa sonrasını sonra düşünürsünüz. Ama dedim derseniz açılacağının garantisini ben veriyorum.
  • küfür olmayan bir şeyi sansürlü şekilde yazmayacağınız açık olduğundan ve bu şekildeki yazımların hakaret mahiyetli olarak kabul edilmesinden dolayı şikayetçi olması halinde hakkınızda ceza davası açılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.