Şimdi Ara

Daybuyday'e güvenmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.daybuyday.com/urun-988251/Piranha-Business-II-7.0%22-Tablet(A10-1.4-Ghz---16-Gb---1-Gb-Ddr3-Ram---0.3-Mp-Ön-Ve-3.2-Mp-Arka-Kamera---Hdmı---3G-Wifi)

Bu cihazı almayı düşünüyorum da daha önce hiç bu siteden alışveriş yapmadım, paket içeriğinde hdmi kablo, deri kılıf, kulaklık gibi yan ürünlerden bahsediyo
    Buna güvenebilir miyim ? Alanlar varsa yardımcı olurlarsa çok seviniirim
    İyi günler.

• Sitenin sahibi Doğan grubu , Hepsiburada.com la aynı yani. Sitenin ana sayfasında en altta görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Sitenin sahibi Doğan grubu , Hepsiburada.com la aynı yani. Sitenin ana sayfasında en altta görebilirsiniz.

Soruyu cevaplamamışsınız tam olarak. Adamın kafasında doğan grubu belki kötü bir izlenime sahip. Sizce güvenilir mi onu duymak istemiş arkadaş. Ben hepsiburada.com ile daybuyday.com'un tek elden yönetilmediği için hizmet/kalite farkı olduğunu düşünüyorum her ikisinden de alışveriş yapmış birisi olarak. Daybuyday'den bir daha asla alışveriş yapmam. Ürünlerinde birçok hata/defo vs. çıkıyor ve değişim/iade prosedürleri müşterinin canını sıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

quote:

Sitenin sahibi Doğan grubu , Hepsiburada.com la aynı yani. Sitenin ana sayfasında en altta görebilirsiniz.

Soruyu cevaplamamışsınız tam olarak. Adamın kafasında doğan grubu belki kötü bir izlenime sahip. Sizce güvenilir mi onu duymak istemiş arkadaş. Ben hepsiburada.com ile daybuyday.com'un tek elden yönetilmediği için hizmet/kalite farkı olduğunu düşünüyorum her ikisinden de alışveriş yapmış birisi olarak. Daybuyday'den bir daha asla alışveriş yapmam. Ürünlerinde birçok hata/defo vs. çıkıyor ve değişim/iade prosedürleri müşterinin canını sıkıyor...

Ben zaten güvenilir veya güvenilmez demedimki. Sadece referans olsun diye söyledim. Gerisi arkadaşın Doğan Grubu ile ilgili tecrübesine kalmış güvenir veya güvenmez. İndirim sitelerin neredeyse tamamı aynı mantıkla çalışıyor çok fiyat farkı olmadığı müddetçe diğer sitelerden alış veriş yapılmasını tavsiye ederim.

• Bence güvenilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

öncelikle ben adam değilim
    ve evet doğan grubundan hoşlanmıyorum ama benim merak ettiğim normalde bu cihazın kutu içeriğinde hiçbi yerde bu tarz yan ürünler verilmiyo acaba doğru mudur değil midir bilememedim gelince anlıcam eğer yoksa iadeyle uğraşmak zorunda kalıcam mecbur :/
    yine de teşekkürler

• evet güvenilir ben birçok kez alış veriş yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: casusnet

evet güvenilir ben birçok kez alış veriş yaptım

kargo konusunda hızlılar mı ?
  • Eğer yanında 24 saate kargo yazıyorsa hemen gönderiyor eğer yazmıyorsa ürünü sepete attıktan sonra teslim tarihini görebilirsin yani o zaman arası ürünüm mutlaka geldi bana geçikme yaşamadım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: LadyDaisy

quote:

quote:

ve evet doğan grubundan hoşlanmıyorum ama benim merak ettiğim normalde bu cihazın kutu içeriğinde hiçbi yerde bu tarz yan ürünler verilmiyo acaba doğru mudur değil midir bilememedim gelince anlıcam eğer yoksa iadeyle uğraşmak zorunda kalıcam mecbur :/
    yine de teşekkürler

Sen kendini adam yerine koymuyorsan sorun yok benim için. O kelime cinsiyeti temsil etmiyordu o ayrı bir mesele. Yan ürünleri herkes verebilir kampanya gereği olarak. O yan ürüne göre de firma iyi/kötü de denmez. Bir firmanın kalitesi, müşterisine gösterdiği ilgi, ürünün düzgün paketlenip zamanın kargolanması ve satış sonrası her türlü yardıma hazır olmasıyla belli olur...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LadyDaisy

quote:

quote:

yine de teşekkürler

Sen kendini adam yerine koymuyorsan sorun yok benim için. O kelime cinsiyeti temsil etmiyordu o ayrı bir mesele. Yan ürünleri herkes verebilir kampanya gereği olarak. O yan ürüne göre de firma iyi/kötü de denmez. Bir firmanın kalitesi, müşterisine gösterdiği ilgi, ürünün düzgün paketlenip zamanın kargolanması ve satış sonrası her türlü yardıma hazır olmasıyla belli olur...

açıklamalarınız için teşekkürler şimdi gidip sakin olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: casusnet

Eğer yanında 24 saate kargo yazıyorsa hemen gönderiyor eğer yazmıyorsa ürünü sepete attıktan sonra teslim tarihini görebilirsin yani o zaman arası ürünüm mutlaka geldi bana geçikme yaşamadım yani

evet kargoya verildikten 2 gün içinde geliyomuş
    teşekkürler
  • ARTES D9702 IPS2 almanı öneririm ondan daha iyi bir tablet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetceviz

ARTES D9702 IPS2 almanı öneririm ondan daha iyi bir tablet

arkadaş firma ajanıdır insanları kandırarak netsiparişe yönlendirmekle uğraşmaktadır . dikkate almayınız. bu mesajları yazıyorum diye adminler mesajlarımı bile siliyor. banlanana kadar da yazacağım herkesten destek bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.