Arkadaşlar dün akşam kafeye arkadaşıma gittim aklımda kaldığı kadarıyla anlatcam olanları süper kameral olsa çekcektim :)
Arkadaş oynuyo eslantta bende cafde yanına oturdum clan muhabbeti çay içiyom .. arkasında bir dayı dikilmeye başladı ama görseniz koparsınız internet cafe tarhinde böle bişey yok yaşlı değil ama tam dayı beyaz çorap falan kumaş : )
Neyse kaç lvl dedi arkdaşın arkası dönük 62 dedi Şart varmı dedi hemen atladım ben var : ) belli zaten dedi arkadaş mage elindede elixir mi ne var : ) + kaç dedi + yıda biliyo ben hemen saladım gene ark toplu harpy kesiyo : ) +8 dedim en az on olcak çocuklar dedi en fazla neyse o : ) sende vamı abi dedim bende var dedi +10 : ) nerde oynuyosun hangi server Blue internet kafe dedi : ) arkadaş dinlerken gülmeye başladı.. anladım ben adam makara üstüne gitmeye başladım +10 shart ı kaça satarsın gerçek parayla dedim abi varsa 10 m getireyim biz toplu alıp satıyoz demezmi : ) Tama abi dedim zaten dedi bizim kapıcının oğlu bu oyunda çalışıyo dedi GM mi abi dedim işte neyse dedi süper abi dedim : ) tamam dedi bekleyin burda işte kilit nokta burası ''' hele sen ordan bi sigara ver bakam ''' gidip gelene kadar bekle hemen geliyom gidiş o gidiş kafeci geldi dediki geliyo milletten sigara alıp gidiyo buda : ))) ya fazla tutamadım yoksa ben ona bi paket sigara verirdim neler anlattı bilseniz öldük gülmekten ...
fasla bişi anlamadım ama güleces dimi
gercekten komik bi ara da bende olmustu biri geldi cafedeyken hava atıyodu buna benzer seyler oldu oyunu bilmiyoıdu cocuk clanın + kac demistim 8000 gucunde demıstı
İLGİNÇÇÇ
okumaya cesaret edemedim ama
fazla anlamadım ama olsun
ilginç
BI DAHA GELIRSE KACIRMA ZIYAAA DAYMIZIN VIDEOLARINI BEKLIORUSSS
güzel
çorap şekilmiş....
BLue internet cafe +10 shard
BEYAZ ÇORAP KUMAŞ PANTOLON (((BİTİRİMKO)))
güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme