Ben geçen sene Abd'ye gitmeden Daylight eğitim setinin ilk 55 bölümünü izledim. Altyapım hiç yoktu ve dersin büyük bölümünü türkçe anlatan hocalardan dinlemek o zaman için doğru değildi ama Daylight sayesinde altyapıyı oluşturduktan sonra hızlı bir gelişme katettim. ilk başlarda boşa kürek çekmek gibi olan çalışmalarının kaymağını sonradan topladım.
önerim şudur önce kesinlikle derslerin ingilizce anlatıldığı bir ingilizce kursuna kayıt ol. Ders sadece ingilizce işleyen kurslar gramer konusunda faydalı olmaz fazla. Gramer eksiğini de altyapıyı oluşturduktan sonra Daylight ile hallet. Kelime ezberlemek için Daylight'ın ayrı bir rehberi var. oradaki sözleri yazarak çalışabilirsin. oradan epey kelime ezberledim.
konuşma konusunda sadece sıkıntı kalacak. onun için de 'learn to speak english' adlı programı ve üniversite öğrencisiysen 'work and travel' programından faydalanmanı önereceğim.
Benim düşüncelerimdi bunlar. Hiç ingilizce kursuna gitmeden ve okullarımda hazırlık okumadan 6 aylık sıfırdan çalışmalarım ve 4 aylık yurtdışında kalarak şu an intermediate seviyesinden kurstayım.
Tüm arkadaşlara başarılar..
Ne zaman yazdım bunları dedim bir an.
rosetta stone u indirdim ama bu şekilde ingilizce mi öğrenilir yahu ? daylight nasıl ? denememi tavsiye eder misiniz ?
Arkadaşlar yanlış yönlenmeyin bir dili en iyi türkçe anlatılarak öğrenilir. Ve ilk başta bol bol kelime ezberleyin kelimeler tuğla ise cümleler bina. Günlük en çok kullanılan kelimeleri ezberleyin bazı yerlerde hiç kullanmayacağınız bir çok sözcük ezberletiliyor
Bende dayligttan calısıyorum gercekten cok faydalı oluyor sen benden ileridesin 38 deyım ben henuz =)
quote:
Orijinalden alıntı: sybercomp Arkadaşlar yanlış yönlenmeyin bir dili en iyi türkçe anlatılarak öğrenilir. Ve ilk başta bol bol kelime ezberleyin kelimeler tuğla ise cümleler bina. Günlük en çok kullanılan kelimeleri ezberleyin bazı yerlerde hiç kullanmayacağınız bir çok sözcük ezberletiliyor
Bir dil en iyi cumburlop diye içine atlanılarak öğrenilir. Almancayı hiçbir türkçe yardım olmadan çok iyi öğrendim. Anadilde kaynak hazır bilgi, öğrendiğiniz dildeki grammer kitabına bakıp 2 kelime öğrenmek yine kardır.
Arkadaşlar maddi durumum kötü ondan dolayı suan kırmızı kutulu olanı alamam.
Yeşil kutulusunu ucuza buldum ondan almayı düşünüyorum onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yeşil kutulu ile kırmızı kutulu arasındaki farklar nedir?
İlk yeşil kutulusunu alsam sonra kırmızı kutlusunu alsam olur mu?
150 saat hediye verdiler bana kurs kitap ücreti 129 tl istiyorlar ben gidemiyecegim gitmek isteyen varsa devir edebilirim.. şişli de devir işlemi gerçekleştirecegim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme