tabi ortama şehre vs göre de değişir.kart strix.power limit koyuyorum ben çok güç gerekmeyen oyunlarda baya serin oluyor 59 60 gibi.saat hızı biraz düşüyor.çayır çimene çok fazla fizik hareket vs vermişler bence ondan oluyor yani yama ile işlemciye gereksiz bindiriyorsa ayar verirsin ama ekran kartına bindiriyorsa yamayla ne değişir bilemedim.bu ara video kalitesini de 2007'de crysiste falan görmüştük yani hiç 2021 oyunu oynuyorum gibi gelmedi bana ama bu kadar zorluyor.çok basit texture gibi şeyler kötü ama uçan kaçan cisimler abartı yani şöyle relax bir oyun yapmamışlar pc'ye de çıkıyor diye zorlama efektler koymuşlar açsan bir türlü açmasan diğer. |
Days Gone PC [Ana Konu] (4. sayfa)
-
-
Ekran kartı 100 dereceyi gördü. Ne yapmaya çalışıyor bu oyun. Benim anlamadığım şey Witcher 3 ve Gta V oynatan - High ve Ultra karışık 30 fps kilitliyorum - bu oyunu nasıl oynatmıyor? Bu oyunun grafikleri o iki oyundan daha mı iyi yani? Anlık dropları çözseler bunu da 30'a kilitleyip oynayacağım. Umarım patch gelir.
-
Benim de ekran kartı değil ama işlemci olarak en yüksek sıcaklığı gördüğüm oyun oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockleytabi ortama şehre vs göre de değişir.kart strix.power limit koyuyorum ben çok güç gerekmeyen oyunlarda baya serin oluyor 59 60 gibi.saat hızı biraz düşüyor.çayır çimene çok fazla fizik hareket vs vermişler bence ondan oluyor yani yama ile işlemciye gereksiz bindiriyorsa ayar verirsin ama ekran kartına bindiriyorsa yamayla ne değişir bilemedim.bu ara video kalitesini de 2007'de crysiste falan görmüştük yani hiç 2021 oyunu oynuyorum gibi gelmedi bana ama bu kadar zorluyor.çok basit texture gibi şeyler kötü ama uçan kaçan cisimler abartı yani şöyle relax bir oyun yapmamışlar pc'ye de çıkıyor diye zorlama efektler koymuşlar açsan bir türlü açmasan diğer.
Crysis'in hele ki modlu Crysis'in yanına yaklaşabilen 2 oyun gördüm sadece MSFS 2020 ve full detayda RTX ultrada Cyberpunk 2077. Crysis zamanın bir 20 sene ilerisinde çıkmış belli ki. Remastered Crysis bile konsollara çıktığı için tavuğa çevrilmiş rezalet olmuş. 2007'deki halinin yanına yaklaşamıyor.
Bende bu arada power limit 125 hiç aşağı indirmiyorum. Kartı ilk defa Days Gone'da bu kadar sıcak gördüm 77-78 civarına çıktı. Hatta ekran kartı fanları daha önce hiç bu kadar hızlanmadığı için fan sesi dikkatimi çekti de öyle açıp baktım değerlere yoksa haberim olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mayıs 2021; 19:31:48 >
-
2 saat kadar canlı yayında deneyimledim oyunu cidden akıyor ve çok beğendim
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkinakkas2 saat kadar canlı yayında deneyimledim oyunu cidden akıyor ve çok beğendim
Videoların boyutu hangi programla bu kadar küçülüyor? Ben amd programıyla çekiyorum o bile bayağı büyük oluyor. Msi afterburnerla çektim dehşet büyük oldu.
-
Rtx 3070 ,i7 10700k ,32gb ram
2k çözünürlük herşey en yüksek ayarlarda %100 ölçeklemede 110-120 civarı fps alıyorum.Ekran kartı her daim %99 kullanılıyor, optimizasyon problemi yok, Nvidia dün days gone için çıkardığı sürücü kurulu durumda ,fps sıkıntısı yaşayanlar son sürücüyü indirsin.Oyunla ilgili tek sıkıntı sanki mause nadirde olsa arada 1 saniye filan kilitleniyormuş gibi geldi bana,bununla ilgili bir fix gelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda karakter gücünü geliştirme varmı? Motor geliştirme var diye biliyorum ama karakterin gücüde gelişebiliyormu? Birde baştaki silah ne iğrenç. Susturucu taktım boncuk tabancası gibi hiç vurmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DanteCrysis'in hele ki modlu Crysis'in yanına yaklaşabilen 2 oyun gördüm sadece MSFS 2020 ve full detayda RTX ultrada Cyberpunk 2077. Crysis zamanın bir 20 sene ilerisinde çıkmış belli ki. Remastered Crysis bile konsollara çıktığı için tavuğa çevrilmiş rezalet olmuş. 2007'deki halinin yanına yaklaşamıyor.
Bende bu arada power limit 125 hiç aşağı indirmiyorum. Kartı ilk defa Days Gone'da bu kadar sıcak gördüm 77-78 civarına çıktı. Hatta ekran kartı fanları daha önce hiç bu kadar hızlanmadığı için fan sesi dikkatimi çekti de öyle açıp baktım değerlere yoksa haberim olmayacak.
Alıntıları Gösterevet remastered crysis perişan olmuş.DLSS cart curt ekleyecez diye uğraşıyorlar da orijinalinin texture çözünürlüğünü bile yükseltseler bundan iyi olurdu.9gag'da bir espiri var diyor ki
bu eski ama güzel bir oyun alın idare eder. herkes saatine falan bakıyor ofluyor pofluyor.
remastered
+1 fps
still no DLC
basically the same game
yapıyor herkes saldırıyor ellerinde para yani bu remastered işi tam bir dolandırıcılık yarış oyunlarının da çıktı ben tenezzül bile etmedim.
power limiti bi %60 yapsana çok kaybın olmaz 1800 gibi gezer baya faydası olur sıcaklığa.ben bu power limit işini şu yarışma yaptılar ya tuttur kazan 3dmark firestrire onda kullandım biraz puanı törpülesin diye sonra baktım güzel bir şey.mesela overwatch'da %50 power limit oyun bitimi şu resimde işlemci de güç tasarrufu 1.7 ghz gerekirse çıkıyor ama hiç çıkmıyor bu oyunda ve oyun içi 120 fps sabit veriyor.2k epic mi ultra mı ayar.gerek yok ısıtmaya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhans19Videoların boyutu hangi programla bu kadar küçülüyor? Ben amd programıyla çekiyorum o bile bayağı büyük oluyor. Msi afterburnerla çektim dehşet büyük oldu.
Alıntıları Gösterobs ile
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockleyevet remastered crysis perişan olmuş.DLSS cart curt ekleyecez diye uğraşıyorlar da orijinalinin texture çözünürlüğünü bile yükseltseler bundan iyi olurdu.9gag'da bir espiri var diyor ki
bu eski ama güzel bir oyun alın idare eder. herkes saatine falan bakıyor ofluyor pofluyor.
remastered
+1 fps
still no DLC
basically the same game
yapıyor herkes saldırıyor ellerinde para yani bu remastered işi tam bir dolandırıcılık yarış oyunlarının da çıktı ben tenezzül bile etmedim.
power limiti bi %60 yapsana çok kaybın olmaz 1800 gibi gezer baya faydası olur sıcaklığa.ben bu power limit işini şu yarışma yaptılar ya tuttur kazan 3dmark firestrire onda kullandım biraz puanı törpülesin diye sonra baktım güzel bir şey.mesela overwatch'da %50 power limit oyun bitimi şu resimde işlemci de güç tasarrufu 1.7 ghz gerekirse çıkıyor ama hiç çıkmıyor bu oyunda ve oyun içi 120 fps sabit veriyor.2k epic mi ultra mı ayar.gerek yok ısıtmaya.
Alıntıları GösterÇok grafik gücü istemeyen oyunlarda kullanıyorum onu çok işe yarıyor power limit hem ısıyı azaltıyor hem de elektrik masrafını azaltıyor. 125 PL ile 300W'a vurduran kart dediğiniz gibi 50-60 powerda 130-140 watt'larda rahat rahat takılıyor. Ama benim oynadığım grafik gücü istemeyen pek oyun yok. Sadece Fifa 21 var onda da powerı en düşüğe 42'ye getiriyorum. Ona rağmen 4K'da yine 60 FPS devam ediyor kart. Dediğiniz gibi böyle oyunlarda düşürmek çok etkili. Ama diğer oyunlarda hem OC yapıyorum (2020 Core, 9800 Mem) hem 125 Power malum 4K oynayınca kartın tüm gücü açıkta olması iyi oluyor. Genelde VR'da kullanıyorum şu aralar kartı ve göz başına 2.5K çözünürlük toplamda 5K çözünürlükte en az 72 FPS çalıştırması gerekiyor. Malum en ufak güce bile ihtiyacım var gördüğünüz üzere. Ama bende ısı değerleri OC'li full güçte bile 55-65 derece diğer oyunlarda. Yazın bile 65'i muhtemelen geçmemiştir yani öyle diyeyim. Rog strix'i biraz da bu yüzden tercih ettim çok övülüyordu dendiği kadar varmış. Sadece işte bu Days Gone ne yapıyorsa artık ilk defa bu oyunda 75'leri gördüm. Hayır Cyberpunk bile yapmadı bunu Days Gone'a ne oluyorsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mayıs 2021; 23:21:48 >
-
Oyunu almayı düşünüyorum, benim için önemli olan hikayesi. Oynayan arkdaşlar hikaye nasıl sarıyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
FPS çok iyi ama sıcaklık tavana vurdu Hem GPU Hem CPU aşırı ısınıyor.
Birde çok gereksiz "cutscene" var oyunda..Aşırısı sıkıcı hale getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 20 Mayıs 2021; 0:30:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkinakkasobs ile
Alıntıları GösterDenedim ama sadece siyah ekran kaydediyor. Ses var ama görüntü simsiyah.
-
Oyun aşırı yükleniyor karta dikkat etmek gerek derecelere 5700xt nitro se var ben böyle saçmalık görmedim sanki furmark yapıyoruz. Bu ne kardeşim undervolt falan yaptıktan sonra junction temp 90 derece civarı oynuyorum anca.
-
Ps yani Sony bilerek pcye oyunu getirip ekran kartlarını yaktırıp insanları konsol almaya yönlendirebilir
Tekrar yazalım kartı ısınanlar ayarlardan fps limiti koysun. 60 olur 120 olur birini koyun. Isılarda düşme olması gerek bende böyle normal seviyelere indi.
-
Ek güç girişi olmayan max. 80w güç tüketen kartta bile sıcaklığı 75c yaptı 65 i geçtiğini görmemiştim.
Obs nsl kullanılır YouTube dan bak muhtemelen oyunu seçmemişsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
135fps oynuyorum hiç gpu kullanımına dikkat etmedim lakin en ufak drop vs yaşamadım aralıksız 2.5 saat yayın da oynadığım halde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X