Şimdi Ara

Days Gone PC [Ana Konu] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
7
Favori
20.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaman geçmiş ama kimse cevap vermemiş, kesinlikle hard'da oynayın. Gerçi oynamasanız da olur çok sıkıcı bir oyun hayatımdaki en büyük pişmanlıklarımdan biri bu oyuna başlamak.

Sadece sıkıcı da değil birçok konuda aşırı kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 20 Mayıs 2021; 8:4:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Zaman geçmiş ama kimse cevap vermemiş, kesinlikle hard'da oynayın. Gerçi oynamasanız da olur çok sıkıcı bir oyun hayatımdaki en büyük pişmanlıklarımdan biri bu oyuna başlamak.

Hocam ne yaptın ya... Tüm ezberleri yıktın, kafa karıştırdın.

• teknocu_guvercin kullanıcısına yanıt
    Oynamamışsınız sanırım, boş verin hocam bırakın 279'u ps plus ücreti olan 40 liraya değmez.
    Sinir krizi geçirecektim ben neredeyse, hayatında oyun oynamamış insanlar tarafından yapılmış sanki.

• quote:

Zorda başladım. 2 saat oynadım beni sardı ama sonraki saatler noolur bilmiyorum. Şuan ki en büyük karışıklık ana görevle yan görevler hangileri çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Sebep?

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Onu bende anlamadım yau :) haritada hepsinin uzerine gelince "hikaye" yaziyor. Gidiyorum kamp temizleme tarzi bir gorev cikiyor. Yapiyorum o gorevi ama ana hikaye gorevi mi yaptim yan gorev mi yaptim anlamadan devam ediyorum. Not: ilk dört saatteyim. Belki ileride farklilasiyordur gorev sunumu bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son grafik ayarında oynayabileceğiniz bir ekran kartınız yoksa değmez almaya en güzel yönü grafikleri.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Oyunda birden fazla çeşittir hikaye var misal Nero görevleri yada kamp güvenini kazanma gibi ondan öyle

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Sony fanı değilseniz açıklayabilirim.

Ben de merak ediyorum. Kimi övüyor kimi sövüyor. Anlamadım gitti.

• quote:

Bence bir sürüye denk gelin gelmediyseniz. Oyun çok güzel bir oyun değil evet ama sürüler işin boyutunu biraz değiştiriyor güzelleştiriyor. Plan yapmadan bir sürüye dalarsanız en kolay modda bile kurtulması zor. Oyunun en sevdiğim yanı olmuştu bu sürüler. Kimsenin neyi sevip sevmeyeceğini sorgulayacak hadsizliğini ve aptallığını yapmam, ülkedeki insanların en temel salaklığıdır bu başkasının fikrine katlanamamak. Ama bence dediğiniz kadar kötü değil oyun. En azından bir 2 saat dişinizi sıkmadıysanız sıkın oyun çekici olmaya başlıyor bir miktar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Mayıs 2021; 13:9:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Çok grafik gücü istemeyen oyunlarda kullanıyorum onu çok işe yarıyor power limit hem ısıyı azaltıyor hem de elektrik masrafını azaltıyor. 125 PL ile 300W'a vurduran kart dediğiniz gibi 50-60 powerda 130-140 watt'larda rahat rahat takılıyor. Ama benim oynadığım grafik gücü istemeyen pek oyun yok. Sadece Fifa 21 var onda da powerı en düşüğe 42'ye getiriyorum. Ona rağmen 4K'da yine 60 FPS devam ediyor kart. Dediğiniz gibi böyle oyunlarda düşürmek çok etkili. Ama diğer oyunlarda hem OC yapıyorum (2020 Core, 9800 Mem) hem 125 Power malum 4K oynayınca kartın tüm gücü açıkta olması iyi oluyor. Genelde VR'da kullanıyorum şu aralar kartı ve göz başına 2.5K çözünürlük toplamda 5K çözünürlükte en az 72 FPS çalıştırması gerekiyor. Malum en ufak güce bile ihtiyacım var gördüğünüz üzere. Ama bende ısı değerleri OC'li full güçte bile 55-65 derece diğer oyunlarda. Yazın bile 65'i muhtemelen geçmemiştir yani öyle diyeyim. Rog strix'i biraz da bu yüzden tercih ettim çok övülüyordu dendiği kadar varmış. Sadece işte bu Days Gone ne yapıyorsa artık ilk defa bu oyunda 75'leri gördüm. Hayır Cyberpunk bile yapmadı bunu Days Gone'a ne oluyorsa  

Alıntıları Göster

4k oynuyorsan olmaz tabi dediğim ama 2k kullananlar için ben denedim yani denemek isteyen olursa söylemiş olayım.

cyberpunk'u ben bitirdim 10600kf ve 2080 referans sistemde 2k son ayar ama RT ayarı bir kademe sanırım düşükte 60-80 fps arası değişiyordu afterburner bile açmıyordum.çok renkli ve karanlık geldi o oyun bana ya beklentim farklıymış demek ki benim.2015 W3'ü bu adamlar yaptıysa bu sefer render gibi bir şey olur mu dedim artık?

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Obs nsl kullanılır YouTube dan bak muhtemelen oyunu seçmemişsin

Siyah ekranı çözdümde nedense hep videoları takıla takıla çekmiş. Ayarları değiştirdim ama istediğim akıcılığı alamayınca sildim.

Hiç konsol sahibi olmadım hiç birşeyin fanı değilim

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Renderı ekran kartı ilemi yaptın işlemci ilemi değiştirip dene belki faydası olur

• Biraz oynadım bende yıllar sonra malum sürümden oyun indirdim.Unutmuşum ya Days Gone PC [Ana Konu] 

Optimizsayon başarılı.

Days Gone PC [Ana Konu]
    Days Gone PC [Ana Konu]
    Days Gone PC [Ana Konu]

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Oyunun en büyük sorunu görev çeşitliliği olmamasına rağmen sayıca aşırı olan görevleri tekrar tekrar yaptırtması.
    Daha başındayken böyle bir dert olmadığı için rahatsız olmuyorsunuz ama aynı şeyleri o kadar fazla yaptırıyor ki hata olup olmadığını sorgulatıyor.
    Üstelik Deacon ota b.ka atarlanan bir arkadaş olduğundan sürekli aynı olan görevleri istemeye istemeye yapması sizi daha da gıcık ediyor oyuna karşı.
    Özellikle seslendirmesini hiç ama hiç beğenmedim ben, iyi bir kulaklıkla oynuyorsanız konuşmayı bitirmeden önceki sinir dolu nefes alıp vermesine takılmamak mümkün değil.
    Metro gibi ana karakterin sus pus olduğu oyunlar varken bizim karakterin her şeye karşı bir fikri! var her etkileşime söylediği bir cümle var. Üstelik direkt aynı ses dosyasını oynattıklarından bir süre sonra zorunda olduğunuz ufak tefek şeyleri bile yapmak istemeyebilirsiniz. Yerden benzin bidonu almak veya benzin istasyonundan benzin doldurmak gibi.
    Hikayeden bahsetmeden hikayenin ne kadar kötü işlendiğini ve saçma sapan geliştiğini anlatamıyorum ama belli bir yerden sonra hiçbir merakınız kalmıyor çünkü eline yüzüne bulaştırıyor.
    Oyunda insan yapay zekası yok, zorda da oynasanız acayip acayip hareket ediyorlar üstelik saldırılara karşı söyledikleri şeyler daha da rahatsız ediyor. Gizli kalarak 5 kişiyi aynı yerde indirsem bir başkası olayı görüp somethings not right diyor ötesi olmaz herhalde.
    Silah kullanımı keyifsiz, oyunun başında keleşle 10 kere vücuda sıkacağız da ölecek arkadaş. Ateş etmek keyifli olsa neyse de hem çok keyifsiz hem de sadece bir kişiyle uğraştırınca iyice sinir ediyor.
    Ana karakter dahil oyunda tanıştığımız hiçbir karakteri sevmedim Deacon'ın iğrenç seslendirmesi sağ olsun nefret ettim.
    Karakterlere değer veremiyorsunuz çünkü hepsi boş beleş yaşayan npc'ler. Ara sahneler önemsiz üstelik ps4'de 3 saniyelik ara sahne girecek diye 10 saniye siyah ekrana bakıp izledikten sonra bir 10 saniye daha bakınca sürekli bu kelimeyi kullandım ama nefret etmemek gerçekten imkansız.
    Bu oyunu oynarken diğer oyunların ara sahne geçişlerini sorguladım, bir yerden sonra iki saniyelik siyah ekran bile girse fıttırıyorsunuz.
    Çok komik ama oyunun çıktığı iki yılı geçmesine rağmen altyazı çoğu yerde hem senkronize değil hem de yanlış.
    Açık dünyada gezseniz oyunu size bitirmeden sürüleri göstermez, saklar ama birbirinin klonu olan aynı iğrenç seslendirmeye sahip çirkin adamı kurtarttırıp durur.
    Onu bari çeşitlendirseydiniz kamptan bir iki suratla değiştirseydiniz çok mu zordu veya farklı bir şey söyleselerdi.
    Oyunda mermiler ne hikmetse silaha özel o yüzden düşmanların kullandığı silahlardan kullanmıyorsak o mermileri alamıyoruz, oyunun başı hariç kullanmıyoruz da zaten.
    Loot yaparken dolu olan parçaların afetzede görüşünde gözükmelerine en ufak bir anlam veremedim aşırı sinirlendim nedenini anlatmama gerek yok oynarken kendiniz görürsünüz.
    Oyunda ne tuzak kurmanıza gerek var ne de özellikle fırlatılabilir bir şey atmanıza, onlar da size atmıyor zaten pek üstlerinden toplasak da zevkine taşıyorlar sanırım ya da kendileri için kullanıyorlar.
    Oyunu bitirene kadar sürüleri haritada göremiyorsunuz o yüzden de en fazla 4'te 1'i ile karşılaşırsınız geri kalanı da bitirdikten sonra üst üste temizlemek zevk vermiyor bir süre sonra. Sürekli aynı olan ve sadece molotof stoğu gerektiren anlamsız sayıdaki yuvaları temizleteceğine bu sürüleri parça parça gösterip oyunun geneline yaymalıydı, tek zevk aldığım olayı öldürmüşler adeta.
    Nero araştırma bölgesi bulursunuz ses kayıtlarındaki yüksek sesle beraber bağırıp sağır ederler, Nero'nun kulübelerine gidersiniz birebir aynı olan yöntemle onları kullanılabilir hale getirirsiniz yine içerseki ses kaydını açarsınız kulağınızı severler.
    Haydut kampı adındaki yerlere gidersiniz herkesi öldürdükten sonra tüm kamplarda olmasına rağmen Deacon "yer altı sığınağı olan kişilere benziyorsunuz hı hı " der.
    Yan görevler şundan ibaret, git bir yere herkesi öldür rehineyi kurtar sonra orda daha önce hiç görmememize rağmen tanıyormuşuz gibi konuştuğumuz rehineyle olan ara sahneyi izle,
    sözde önemli birinin olduğu kamptaki herkesi öldür o kişinin nesnesini alıp kampa teslim et, başka varsa da hatırlamıyorum şu an, o kadar boş içeriğe rağmen defalarca aynı görevleri koymuşlar.
    Güvenli kampa gireriz neden kankamız olduğunu bilmediğimiz insanlar gereksiz sevgi gösterisi yaparlar birebir aynı cümlelerle. Yanlarından geçerken bari konuşmasalar neyse de belli bir yerden sonra şu hali beni çok rahatsız etti.
    Sürülerin iyi olduğunu söylemiştim ama ordaki potansiyel de katledilmiş üstelik bir sürüyü parça parça indirir de dağıtırsanız yerinizi değiştirirseniz kalan bir iki zombiyi öldürmeden o sürüyü bitirdiğinizi varsaymıyor yerlerini de göstermiyor o yüzden etraftaki tüm zombileri bulup öldürmeye çalışıyorsunuz anlamsız stres kaynağı. Orda bari mantıklı davransalarmış ama yok.
    Oyundaki kurtlar gereksiz hızlı ve güçlüler, kaçmak pek kolay değil illaki can bastırıyorlar size o yüzden varlar. Geyiklere ses eklemeyi de unutmuşlar sanırım.
    Hikayeyle paralel şekilde yeni tip zombiler açılıyor daha sonra açık dünyada görünmeye başlıyorlar bu olayı pek sevmedim, onun yerine yeni açılan map'lerde oraya has zombileri görseydik daha güzel olurdu bence.
    Üstelik bir zombi türüne sniper'la kafaya tek atabiliyorken güçlü de olsa otomatik silahla 100 mermi civarı gerekiyor bu da mantığın oyunu terk ettiği olaylardan biri.
    Daha yazmadığım en az bu kadar beni tilt eden neden var.

Oyuna puanım maksimum 4 olur onun da iki puanı sürüler sayesinde.

Seslendirmeler dışında çoğu anlattıklarınızı birebir Far Cry 5'te yaşadım. Gerçi Far Cry 5'in seslendirmesi de pek hoş değildi de neyse.

Eğer öyleyse hiç almayayım. Teşekkür ederim.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Far cry 3'ü bayılarak oynadım 4'ü severek oynadım ama 5 gerçekten korkunçtu kendimi o kadar zorladım ama yine de dayanamadım zamanında.

Ben ne yaptım peki? Far Cry evrenine 5 ile giriş yaptım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.