< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Days Gone PC [Ana Konu] (7. sayfa)
-
-
Days Gone PC sürümünün ilk güncellemesi yayınlandı.1.1 MB boyutundaki güncelleme ile bazı ufak sorunların düzeltildiği belirtilmiş.Güncellemeyi Steam ve Epic üzerinden indirebilirsiniz.
-
Oyunda bir kez bugla karşılaştım oyunumu baltalayan oda motora gaz veremiyordum bir kere gir çık yapmak zorunda kaldım onun dışında bir sorunla karşılaşmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 22 Mayıs 2021; 13:32:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Days Gone TLOU'dan çok The Walking Dead'den esinlenmiş bir oyun. izleyenler anlayacaktır oynadıkça. Tlou ile post ap. dışında çok bir alakası yok. Zombi ortamında hayatta kalma odaklı bir oyun ama bunu tabii çok kendini tekrar ederek yapıyor. Bu konuda işini en iyi yapan, bu konseptte oynadığım ve şu an hala oynuyor olduğum en iyi oyun The Walking Dead Saints & Sinner oldu. Muhteşem bir oyundur. Bunu oynadıktan sonra Days Gone hatta sevilen Dying Light bile tırı vırı gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Mayıs 2021; 10:57:11 > -
Konu sahibi içeriği düzenlemeyi düşünüyor mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Konu sahibi içeriği düzenlemeyi düşünüyor mu ?Konu sahibi : yoo
-
Oyunu 15-16 saat oynadım. İlk 3 saatten sonrası biraz baydı. Hep görev geliyor ama ana olay bi türlü sonuca bağlanmıyor. Bir bölümde takılınca mecbur trainer açtım ve şimdi trainerla oynuyorum ama görev yap yap yap bunaldım. Yaptığım görevlerde yan karakterlerin ıvır zıvırları. Keşke açık dünya yerine çizgisel güzel bir hikaye yapsalarmış. Oyunun doğası bana far cry 5i anımsattı.
-
Haberi yokmuş gibi çektik artık
-
oyunuindirip kurdum fakat bir sorum olacaktı ps4 kolu ile oynamaya çalışıyorum nedense egilme olmuyor bir türlü daire tuşu ama bastıgım halde egilmiyor kol saglam başka oyunlarda oynuyorum pc de mesela rdr2 ve assasin creedson 3 oyununda sorunsuz çalışıyor daire tuşu bilen varmı acaba.
-
Tam motora binecekken sürü geldi..Baya gerdi bu bekleyiş
-
Hangi oyun olursa olsun 1 kere trainer açtığımda o oyun bitiyor benim için. Hemen sıkmaya başlıyor. Muhtemelen sıkılmanızda bununda etkisi vardır. Hangi oyun olursa olsun mümkün mertebe trainer açmama özen gösterin. Hele ilk oynadığınız bitirmediğiniz oyunlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kullaniciadi12
Hangi oyun olursa olsun 1 kere trainer açtığımda o oyun bitiyor benim için. Hemen sıkmaya başlıyor. Muhtemelen sıkılmanızda bununda etkisi vardır. Hangi oyun olursa olsun mümkün mertebe trainer açmama özen gösterin. Hele ilk oynadığınız bitirmediğiniz oyunlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum.Tam tersi şuan trainer olmasa çoktan silmiştim.
Bu arada şuan 2. haritadayım. Malum karşılaşma oldu. Bundan sonra finale daha ne kadar var acaba?
-
Henüz oynamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda witcher tarzı clue tracking sistemi çok iyi olmamış çünkü bu şeylerin sonu bomboş. Witcher gibi güzelce kurgulanmış sinematik sebep-sonuçlar yok.
Mavi soru işaretli anlık mevzular çok kötü. Oyunda civilian kurtarmak falan çok sıkıcı, tipler hep aynı, generic bir şey olduğu için beğenemedim.
Side Quest'ler çok çok sıkıcı, kamplarla güven seviyesi yükseltmemizin yollarından biri olan bounty hunt'lar oldukça boş.
Avlayacağımız karakterlerin kendine has diyalogları falan yok, sebep sonuçları yok, git kampı indir gel..
Oyunda nedense ally olduğumuz kamp sakinlerine dışarıda hiç rastlamıyoruz, ne görseniz mermi boşaltıp öldürmeniz gerekiyor dışarıda düşmandan başka bir şey yok.
İlk başta öldürmekten kaçınmamız gereken tipler var sanıyordum bir müddet sonra npc diyaloglarının çatışırken sadece kafa karıştırmaya yaradığını gördüm.
Dışarıdaki herkes ve herşey düşman, oyun bu arada bizi aşırı dolaştırıyor, insanın saatleri boşa gidiyor. İyi ki fast travel yapmışlar yoksa hiç çekilmezdi.
Adam yaratık cehenneminde chopper kullanıyor, motorun gürültüsü zaten vilayetin öbür ucundan duyuluyordur, pek mantıklı bulmadım..
Bitmek bilmeyen bir motor gürültüsü var, insanın bir müddet sonra başı ağrıyor, bitsin ne olur diye dua ediyorsun..
Silahları geç açıyoruz, kaliteli silahlar olmadan çok uğraştırıyor. yüksek penetrasyon ve yüksek hasar otomatik tüfeklerde düşük seviyede.
Kampların içine fast travel yapamamak tam bir rezillik. Bir de motorun başında ayakta başlıyoruz, ben bir daha binip içeri sürüyorum çünkü
fast travel için motor yakında olmalı!
Oyunda o kadar horde indiriyorum, bir sürü freaker indiriyorum ama ana hikayeye hiç yansımıyor. En azından oyun hafızasında istatistik tutup
bize bir takım artılar sunabilir, toplulukların güveni dışında bir karizma seviyesi falan yok yani dolayısı ile ne kadar freaker indirirsen indirelim senaryoya bir katkısı yok.
Resmen ulusal kahraman inşa ediyoruz ama herkes posta koyuyor hiç ağırlığımız yok. Militia bölgesine gelince şok oldum, oynayın görürsünüz.
Karakterin kullandığı sonarı upgrade edince çok geç tepkime vermeye başlıyor ve etkisi uzun sürmüyor, sürekli sonar için beklemekten ciğerim soldu.
Buna bi upgrade tree falan koysalarmış mükemmel olurmuş.
Challenge modunda oyuna direkt etki eden şeyler olsa çok iyi olurmuş. Skin açmak falan bunlar hiç anlamlı gelmiyor tam bir angarya.
************Ekleme************
Oyunu bir süre daha oynadım ve şu haliyle aşırı uzun geldi. Memleketin bir ucundan öbür ucuna sürekli gidip geliyoruz ve her dandik side mission bittiğinde
yine ufak cutscene'ler geliyor, Her şeye cutscene koymuşlar abi. Radyodan görev bitse ne olurdu sanki? sürekli git merkeze quest veren adamla konuş falan..
Uzun menzilli silah ile bazen sıktığımda ara ara karakterin içinden falan geçiyor, herhalde bir sıkıntı var.
İki kere gündüz-gece geçişine mağarada denk geldiğimde burnumun dibine horde spawn oldu. Yok ettiğim bazı sürülerin dönüşünü de alamadım nedense.
1 tane Nero istasyonunu bulamıyorum tek bir upgrade eksik kaldı. Oyun harita üstünde yetersiz kalıyor, haritada bitirdiğimiz görevlerin marker'ları açıp kapanacak şekilde kalmalı bence.
Oyunda sniper tüfeğini zoom edip sağa sola dikizlerden dürbünde çok büyük bir ağırlık var, gitmiyor resmen.
Sesle alakalı sıkıntı şu, yanı başımızda freaker varmış gibi ses geliyor ama tehlike indikatöründe etrafımızda kırmızılık görünmüyor bile.
Fast travel yapınca en son dinlediğimiz telsiz diyalogları kendini tekrar ediyor. Aynı şeyleri bir daha dinlemeye maruz kalıyorsun.
*********Artılarına gelirsek***********
Atmosferi, haritaları falan çok güzel doğrusu, zorluğu insanı uğraştırıyor ve ana quest'lerde keyif alıyorsun.
Virüs kıyametini oldukça iyi yansıtmışlar.
Motor ile giremediğimiz yer yok gibi. Bu bir avantaj çünkü her yere gitmek için yürümek oldukça zor.
Susturucuların katkısı harika ama susturucu çabuk tükeniyor. Kafaya tek atmak çok eğlenceli.
Haritada bir noktadan diğer noktaya giderken çok büyük oranda loading olmaması harika ve geçişler çok hızlı.
Anlık silah tutuşunu sola sağa kaydırma inanılmaz keyifli. Soldan sağa ve sağdan sola nişan alırken daha fazla açı sunuyor ve insanı çok iyi hissettiriyor.
Aklıma daha fazla artı gelmiyor, oyun çok güzel ama eksikleri de kat kat fazla. Üstüne daha çok düşünerek efsane yaratabilirlermiş.
Freaker'lar zombi değil virüs kapıp mutasyona uğramış ve primitif güdülerine dönmüş insanlar. Tekrar sıfırdan yavaş yavaş evrim ile
öğrenmeye başlayıp yaşama adapte olmaya çalışıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 28 Mayıs 2021; 0:7:20 >
-
Days Gone PC sürümünün 1.02 güncellemesi yayınlandı.
800 Kb boyutundaki güncelleme fare kullanımında oluşan bazı sorunları düzeltiyor.Özellikle fare kullanımında kamera açısında oluşan istemsiz takip etme sorunu bu güncelleme ile düzeltilmiş.Oyunun teknik anlamda tek sorunuda buydu onuda ufak bir güncellemeyle giderdiler.
-
Arkadaşlar seslerde bir problem var gibi yön konusunda zombiler çok uzakta olmasına rağmen çok yakınmış gibi geliyor böyle bir sorun yaşayan oldumu
-
İlk 3 saat güzeldi. Sonraki 12-13 saat baydı. Kışla bölümünden sonra oyun tekrar açıldı ve şuanki görevler zevkli. Sıkılanlar albaylı kampa gelene kadar sabretsinler. Malum karşılaşmadan sonra oyun toparlanıyor. Görevler güzelleşiyor. 30 saat civarı oynamışımdır oyun hala bitmedi.
-
Merhabalar,
Konuyu düzenledim. Eğer gelecek update veya haberlere meraklı olup konuyla ilgilenmek isteyen olursa devredebiliriz.
İyi forumlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BayTuruncuArkadaşlar seslerde bir problem var gibi yön konusunda zombiler çok uzakta olmasına rağmen çok yakınmış gibi geliyor böyle bir sorun yaşayan oldumu
Aynı sorunu yaşıyorum kürekli oyunda.
Zombi karşımda olmasına rağmen sağımda yada solumdaymış gibi ses geliyor dönüp bakıyorum kimse yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X