< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Days Gone PC [Ana Konu] (9. sayfa)
-
-
Oyunu ilk çıktığında PS4 te bitirmiştim, o yüzden tekarar satın almak istemiyorum.
PC için "malum" yerlerde baktım ve "felete" sürümünün mining/trojen olduğunu yazmış birçok kişi. İndirip kullanan var mı ?
-
Efsane pc ye çıktı ya daha ne olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 1 Haziran 2021; 1:46:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu sildim ama cidden insanın oyuna girip iki el zombi indiresi geliyor. Gezerken sağda solda çıkıyorlar ya, kafaya bir tane susturucu mod ile sıkıyorsun, iki tanesi daha kafa kaldırıyor
bi havayı kokluyor, focus ile trip trip iki tane daha mermi ve finito..
Bir de oyuna wrath of man müziklerini koyabilseydim var ya... Hatta Cod menü müziği falan da çok koysak çok çılgın olurdu.
-
Days Gone PC sürümünün 1.03 güncellemesi yayınlandı.
1.1 MB boyutundaki güncelleme çeşitli kararlılık iyileştirmeleri içeriyor.
-
Arkadaşlar oyunda ki save mantığını anlayamadım, save yapabiliyoruz ama oyunu açıp kapayımca taa bölümün em başıdan başlatıyor, save yapmanın mantığı ne ozaman ayrıca nerlerde save yapiyor anlayamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motora yakın olduğun heryerde save yaparsın bir de uyuduğun yerlerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arman09
Motora yakın olduğun heryerde save yaparsın bir de uyuduğun yerlerdeevet yeni fark ettim onu oyun başlarında yapamıyorduk sanırım tşk ederim
-
30 saat oldu, tüm yan görevleri yaparak ileriyorum. sürüler ve haydut kampları hepsini de tamamlıyorum.
çok keyifli bir oyun. hikayesi özellikle çok iyi. ben yan karakterler dahil hepsine bağlandım. oyun gayet iyi, ilk çıktığında bugları dışında nasıl bu kadar negatif yorum almış anlayabilmiş değilim. evet tekrar ediyor kendini ama vuruş hissi falan gayet başarılı olduğu için hiç sıkılmadım. umarım güzel bir finalle doyuran bir oyun olur days gone.
-
Yapay zeka ve random çıkan rehine kurtarma olayı dışında bence harika bir oyun.
Açık dünya çok iyi olmuş,düşmanları imha etmenin farklı yolları oluşmuş bu sayede. Öldüremediğim azgın ayıya 5 tane zombi yolluyorum,onlar hayvanı yorarken ben işi bitiriyorum. Sürünün üstüne yarmaları çekiyorum, haydut kampına kurt salmışlığım var 😁
Napal bombası yapımından sonra sürüler beni değil ben sürüleri kovalar oldum. Anlık camscene , mağaralara girerken ya sürü varsa diye düşünceler, zombilerin yanından geçerken motora atlar mı soruları tatlı bir gerginlik veriyor.
Bu arada bence firma oyuna seçim getirecekmiş de,zaman olmadığı için vazgeçmiş gibi. Çünkü esas oğlan Deek bazı ara sahnelerde acayip cevaplar veriyor. Hatta malûm sahnede kal yada git gibi seçenekler varmış da çıkarılmış gibi bi durum söz konusu.
Death stranding li motorda bi acayip oluyor bu arada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Days Gone'a PC ye çıkışı sonrası bir çok mod yapılmaya başlandı.Oyun Unreal Engine 4 kullandığı için mod konusunda kolaylık sağlıyor.PC sürümü son derece iyi optimize edilsede yeterli donanımı olanlar için oyunun mevcut grafik ayarlarını ışıklandırma,yansıma efektleri,keskinlik,Dof ve tone mapping gibi eklentilerle geliştiren bir mod paylaşılmış.Reshade gibi performans düşüren bir grafik modu değil aksine herhangi bir kayba neden olmadığı gibi oyunda performans sorunu yaşayanlar içinde config dosyaları içeriyor.Denemek isteyenler için paylaşayım.
https://www.nexusmods.com/daysgone/mods/84
Bunun dışında Zombi sürülerini sayıca daha fazla hale getiren ve bu sayede zorluk seviyesini yükselten bir başka mod ;
-
Arkadaşlar herkese iyi forumlar oyunun sürümünü nasıl öğrenebilirim? Birde FPS drop sorununu nasıl çözebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 13 Haziran 2021; 17:39:28 > -
Days Gone PC sürümü için 1.04 güncellemesi yayınlandı.
Güncelleme içeriği ;
-Grafiksel iyileştirmeler
-Performans iyileştirmeleri
-Çökme sorunlarının düzeltilmesi
-Steam başarım ilerlemesi ile ilgili sorunların düzeltilmesi
-Veri toplamanın tamamen kapatılabilmesi
1.7 GB boyutundaki güncellemeyi Steam ve Epic Games üzerinden indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Haziran 2021; 3:43:29 > -
Beyler, bu bazı sinematikler de altyazı görünmemesi sorunu düzeldi mi ? Ya da nasıl düzelir ?
İndirime girerse almayı düşünüyorum. Bu şekilde zor.
-
Days Gone PC sürümüne 1.05 güncellemesi yayınlandı.
10.3 GB boyutundaki güncelleme içeriği ;
https://store.steampowered.com/news/app/1259420/view/2992061494172014096
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Temmuz 2021; 23:17:7 > -
Days Gone'ı 64 saatlik bir süre sonunda tüm hikaye içeriği ile birlikte tamamladım.Açıkçası oyuna başlamadan önce farklı platformlarda oynayanların yorumları nedeniyle biraz endişeli olarak başlasamda bu durum yerini hikayesiyle,karakteriyle,oynanış mekanikleriyle ve elbette görsel kalitesiyle son dönemde oynadığım en iyi oyunlardan birisine bıraktı.Oyunun PC sürümü son derece sorunsuz,ne bir teknik hatası nede oynanışı etkileyen bir sorunu bulunuyor.Hikayesi beni epey etkiledi özellikle ana karakter Deacon oyuna oldukça uygun bir karakter olmuş.Oyun ilk kısımda biraz yavaş tempoda ilerlesede 2.kısımla birlikte çok güzel bir hal alıyor.Oyunun açık dünyası hikayesi gereği enfekte olmuş insanlar ve hayvanlarla dolu,ışığa karşı dayanıksız olduklarından dolayı gündüzleri pek yoklar ama akşamları genelde sürüler halinde geziyorlar.Sürüler oyunun en eğlenceli ve bir o kadarda zor aktivitesi,hikaye gereği bazı görevlerde sürüleri temizlemek zorundasınız diğer türlü oyuncunun tercihine bırakılmış.Özellikle açık dünyada serbest gezinirken bir anda karşınıza 300-400 adet kaçık içeren bir sürü denk geldiğinde hazırlıksız yakalanırsanız oyun boyunca yanınızdan ayırmadığınız motorunuzla kaçmanız bir oluyor.
Oyunun dünyası kaçıklar dışında haydut kamplarıyla,hastalık sahalarıyla,Nero kontrol noktalarıyla dolu,bunları temizledikçe hızlı seyahat noktalarını açıyor ve özel üretim tarifleri elde ediyoruz.Nero kontrol noktaları Deacon'un temel özelliklerini kalıcı olarak geliştirebildiğimiz Nero enjektörü bulunduruyor.Bunlar dışında hikaye ilerleyişi sırasında farklı dost kamplarını keşfediyoruz.Buralara topladığımız kaçık kulağı ganimetlerini,avladığımız normal yada enfekte olmuş hayvan derilerini teslim ederek kamp kredisi ve güveni kazanıyoruz.Böylece yeni silahlar,motor geliştirmelerini elde ediyoruz.Kamp görevleri opsiyonel ama kamp güven seviyesini artırmayı en hızlı bu görevlerden sağlıyoruz.Oyunda hikaye gereği belirli yerlerde haritanın bazı bölgelerine gidemiyorsunuz bu nedenle mümkün olduğunca kamp seviyelerini yükseltip ekipmanları alıp öyle ilerleyin çünkü haritanın yeni açılan kısmı daha zorlu geçiyor.
Oyunu Zor zorluk seviyesinde oynadım çünkü önceliğim karakteri en üst seviyeye geliştirmek ve ardından New Game + ile Survival II zorluğuna hazır hale getirmekti.Normalde bu kadar uzun süren bir oyunu bir süre sonra tekrar oynardım ama oyunun hikayesi ve oynanışı o kadar güzel ki bitirir bitirmez hemen New Game + a başladım.Steam'de ön siparişle almıştım ve 18 Mayıs'ta başladığım oyunu belirli aralıklarla oynayıp bu akşam bitirdim.Geriye mücadeleler ve Survival zorluğunda oynamak kaldı.Mücadeleler ana oyundan ayrı olarak oynanan challenge görevlerinden oluşuyor ve farklı karakterle oynama imkanı sunan eğlenceli görevleri içeriyor.
Days Gone ile ilgili söyleyebileceklerim bunlar çok daha fazlası var ama genel olarak özetlemeye çalıştım.Days Gone'ı ilk kez oynayacaksanız PC sürümü en iyi seçenek olacaktır.Mutlaka oynamanızı önerebileceğim oyunlar arasında yer alıyor.Durumu uygun olanları Türkçe destekli bu oyunu orjinal olarak almaya davet ediyorum.Herkese iyi oyunlar.
-
Çok eleştirilen bir oyundu. Ancak ben bir türlü bulamadım neden elestirildigini. Ps de çıktığında hemen aldığım nadir oyunlardan, üstelik kendini tekrar ediyor diye eleştirilen bir oyunu bitirir bitirmez New game + da tekrar başladığımı düşününce birileri kasıtlı kötü puan vermiş demeden geçemiyor insan.
Çıktığından beri tek eklensin dediğim özellik, yola gerilen ve son anda gördüğümüz o kablo/ip vs neyse ona takilmamiz yerine motoru yanlayarak altından kayarak geçmemiz olsa çok daha havalı olurmuş.
Tekrar tesekkurler quick review icin. Icimde garip bir sekilde fena indirime girecek hissi var sonbahar gibi. Istek listesine ekledim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X