Rica ederim. Oyunu bitirdikten sonra adeta boşluğa düştüm ve başka oyun oynamayadım bir süredir.Kendisine epey bağladı ama her güzel şeyin bir sonu var işte. Umarım indirime girer ama şöylede bir durum var.Horizon Zero Dawn bu oyuna göre teknik anlamda daha sorunlu bir çıkış yapsada çıkalı 1 yıl olacak en fazla % 40 indirim almış.Days Gone'da Horizon'a göre hem teknik açıdan daha iyi hemde Steam'de % 92 lik bir beğeniye sahip olduğu için en iyi ihtimalle Horizon kadar indirim görebileceğini düşünüyorum.Oyun yaz indirimlerinde dahi indirim almadı.Bu nedenle en uygun Epic indirimlerinde kuponla birlikte olur ve Steam'de uyguna gelmesi için bir süre daha geçmesi gerekir gibi görünüyor. |
Days Gone PC [Ana Konu] (10. sayfa)
-
-
Valla haklisin horizon u ben ilk ciktiginda 75 tl den falan almistim. Epic kupon paklar bunu...
-
Oyun Steam'de ve Epic Games mağazasında ilk indirimini aldı ve her iki mağazada 5 Ağustos'a kadar % 20 indirimle 223 TL den satılıyor.Oyunun yorumları çok olumlu olunca haliyle indirim oranıda fazla olmamış.Yinede paylaşalım.
-
aldık bakalım. umarım güzel bir deneyim yaşatır.
-
Anca alabildim Far Cry 5'ten sonra başlamayı düşünüyorum güzel vakit geçirtir umarım.
-
Oyunu ilk oynayışımda Zor zorluk seviyesinde bitirip tüm yetenekleri ve silah özelleştirmelerini açmıştım.Haliyle bu seviyede sürüler hariç çok zorlayıcılık kalmadı.Bu nedenle biraz daha zor ve hayatta kalmaya yönelik bir zorluk seviyesi olan Hayatta Kalma II yani oyunun en üst zorluğunda New Game + ile tekrar başladım.New Game + a önceki oynayışınızdan elde ettiğiniz tüm yetenekler,karakter gelişimleri,motor özelleştirmeleri,toplanabilirler ve silahlar aktarılıyor.Bunun dışındakiler yani envanterdeki üretim malzemeleri aktarılmıyor.HUD arayüzü,sağlık ve dayanıklılık barları,minimap kapalı ve herhangi bir güvenli noktaya hızlı seyahat yok.Üretim malzemeleri daha zor bulunuyor çünkü afetzede görüşünü kullandığınızda etrafınızdaki toplanabilirleri göremiyorsunuz sadece görüş aktifken minimap kısa süre aktif kalıp geri kapanıyor.Önceki oynayışınızda temizlediğiniz pusu kampları,hastalık sahaları ve sürülerde sıfırlanıyor.Survival II modunda oyun çok daha keyifli fakat ilk oynayışta Survival II de başlanırsa epey zor olur çünkü geliştirmeler vs açık olmalı ki hayatta kalma daha kolay olsun.Uzun bir soluklu oyuna normalde 2.kez başlamam ama oyun çok keyifli olunca açıkçası bitirdikten kısa süre sonra tekrar başladım.Bu sefer öyle kamp vs ile uğraşmayacağım çünkü getirisi yok,sadece hikaye görevlerini tamamlayıp Survival II de bitirmeye çalışacağım.
-
Bnde en zorda tekrar başladım fakat düşmanların zor ölmesi dışında bir zorluğu yokk bide bnm oyunun New game + değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu harita ve oynanış bakımından çok beğendim.Oynadığım en iyi oyunlardan biri.
Ama oyunun zorluk ayarı kapalı bence çok saçma birşey.Oyuna hard 2 olarak başladım ve yer yer oyunu daha zorlaştırmak istiyorum veya bir yerde takılsam oyunu basitleştirmem gerekecek bu ayarı kapatan oyunları anlayamıyorum.
Bir eleştirilecek nokta ise oyunun fast travel sistemi böyle bir harita için yetersiz.Göreve gidiyoruz tekrar aynı yolu dönmeliyiz.Fuel sistemi de bir süre sonra can sıkıcı bir hal alıyor.Her yerdede yok.Haritayı keşfetmek için biraz sıkıntı olmuş.
Onun dışında oyun çok kaliteli bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 7 Ağustos 2021; 14:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun un tasarımları, mekanlar ve atmosferi çok şahane... kendini izleten oyunlardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Ağustos 2021; 17:50:30 >
-
çok güzel wallpaper yapılıyor oyunda
Birde karaktere güzel kıyafet modları buldum o şapşal şapkadan kurtuluyoruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Eylül 2021; 0:26:33 >
-
arkadaşlar bu arada oyunda video sürücü hatası verip atma olamaya başlamıştı 1.06 yamayı yükleyince sanırım sürücü son nvidia sürücüsü eski sürücülere mi dönmek lazım acaba bilgisi olan var mı
-
-
Yeni bitirme fırsatı buldum,gerçekten harika bir oyunmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 27 Eylül 2021; 7:42:21 >
-
Goruntuler nefis vallaha indirime girmiyor pek pusudayim...
-
Oyunu bitireli bi kac ay oldu.
Bu oyundaki horde'lari yok etmek kadar eglenceli bi olay kolay kolay yok oyun dunyasinda. Bu kadar guzel bi sistemleri var ama horde olaylarina taa oyunun sonlarina dogru anca giriyorsun. Horde haritasi oyunun sonunda tamamen aciliyor. Direkt ellerindeki altin degerindeki firsati iyi kullanamamislar.
Onun disinda yan gorevler asiri tekrara dusuyor. Ama cidden cok buyuk tekrar var yan gorevlerde.
Oyun fena degil guzel ama gercekten cok daha iyisi olabilirmis. Ellerindeki firsati kacirmislar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 28 Eylül 2021; 10:43:21 > -
Son yıllarda oynadığım gore ve aksiyon öğeleri en iyi birleştiren oyun diyebilirim, çatışmalar, düşmanların parçalanması ve vuruş hissiyatı çok üst düzey olmuş, kimi nasıl imha ettiğinizi an ve an yaşatıyor oyun, koskoca sürülerin içinde bile öyle harala gürele kaynamıyor gerçekten onları taradığınızı hissettiriyor, patlamalar alev almalar bunlarda çok iyi dizayn edilmiş frame olarak ta en ufak bir stutter vs yaşatmadan oyuncuya sunmuşlar ... Not: oyun için birde extra gore mod yapılmış bunu da kullanırsanız çatışmalarda düşmanlar büyük oranda parçalanma uzuv kopması yaşıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Ekim 2021; 11:45:47 >
-
hocam karakter görünümü için mod mu kurdunuz? yardımcı olabilir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7 Yıllık Ps4 Serüvenimde Bana En Keyif Veren Oyun "God Of War" Ve "Days Gone" Oldu.
Sakın Oyun Kötüdür
Berbattır
Vasat Vs Diyenlere İnanmayın...
Oyun Hikaye,Karakterler Mekanlar,Yalnızlık Hissi,Yok Olmuşluk Gerçekten Size Hissettiriyor
Garfikler İç Mekanlar Muazzam ,Bu Oyuna Her Zaman Üvey Evlat Muamelesi Gördü Asla Haketmiyor Bunu Rahatlıkla Söyleyebilirm.
-
Kardeşim nexus mod da oyun un sayfasında bir çok mod var, basit şekilde yükleniyor bir bak istersen yapamassan detaylıda anlatırım 👍
Ben özellikle şu şapkadan kurtulmak için kullandım, sonradan susturucu görünümü ve hardcore gore gibi modlarıda ekledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzin tüketimini azaltıp,hız arttırma modunuda tavsiye ederim,dinamizm katıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X