Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (299. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu en son oynarken 2013-2014 yılıydı sanırım iyi kötü 2-3 kişilik ekiple sabahlara kadar oynuyorduk. Hava alanındaki hapishaneye girip kapıyı ilk açacak kişiye "surprise mf" yapıyorduk. Zombiler duvarlardan falan geçiyordu ama sorun etmiyorduk derken millet duvarlara girmeye başladı, herkes dupe yapıyordu arkadaş çevremiz evlendi, başka oyunlara yöneldi. O zevki başka oyundan alamadım.

Şuanda oyun düzeldi mi durum nedir?.
  • Dun gece biraz denedim fakat uykum geldigi icin cherno ve elektrodaki fps durumuna bakamadim. 2 saat sonra evde olacagim deneyimlerimi paylasirim. Ama cok uzun suredir girmiyordum update sonrasi inanilmaz farkli geldi. Sahura kadar DayZ li geceler baslar :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayz güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz @HalilAltun beyler

Ayrıca @habip72 habip kardeşimiz yine abi sıkıyorlar diyecek mi?

Teşekkürler cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Muhteşem olmuş oyun. Her ayar fullde 90 100 fps arası alıyorum. GTX 970 ile 4690k var

Aynı ekran kartı mevcut bende de, bazı yerlerde fps yüksek olmasına rağmen takılmalar yaşıyorum, acaba nedendir sence?
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    Abi bırakalı 2 yıl oldu Dayza başladığımda çocuktum şimdi Üniveristeye gidiyorum
  • Size söylüyorum bu oyun adam olana kadar en az 2 yıl daha geçmesi lazım. 0.60 stable oldu ama experimentaldan bir farkı yok. Oyun ve server çökmeleri gördüm yayınları izlerken. 0.60 ile gelen tek önemli şey FPS artışı başka bir şey değil. Diğer tüm buglar, saçma animasyonlar, berbat ses sistemi ve grafikler, loot sorunu duruyor ve benim için en önemlisi; hala koskoca haritaya rağmen ve fps artışına rağmen server slot sayısını artırmadılar. Hala server başına en fazla 60 oyuncu... Ne zaman server slotunu en az 85'e veya daha fazlaya çıkarırlar ve loot'u artırırlar o zaman dönerim belki. Ama şu an dönmeye değmez. Çünkü eski verdiği hazı kaybedeli yıllar oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Size söylüyorum bu oyun adam olana kadar en az 2 yıl daha geçmesi lazım. 0.60 stable oldu ama experimentaldan bir farkı yok. Oyun ve server çökmeleri gördüm yayınları izlerken. 0.60 ile gelen tek önemli şey FPS artışı başka bir şey değil. Diğer tüm buglar, saçma animasyonlar, berbat ses sistemi ve grafikler, loot sorunu duruyor ve benim için en önemlisi; hala koskoca haritaya rağmen ve fps artışına rağmen server slot sayısını artırmadılar. Hala server başına en fazla 60 oyuncu... Ne zaman server slotunu en az 85'e veya daha fazlaya çıkarırlar ve loot'u artırırlar o zaman dönerim belki. Ama şu an dönmeye değmez. Çünkü eski verdiği hazı kaybedeli yıllar oldu.

Oyun ilk çıktığı zaman millet FPS sorununa rağmen oynuyordu katlanma eşiği yüksekti deli gibi zevk aliyorduk ama zaman geçtikçe resmen soğuttular oyundan ne eski zevki kaldı ne tadı..şimdi istiyorlarsa şehir içi 200 FPS alalım ne fark eder hevesimizi kırdılar..

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Evet ben de arada yasiyorum o takilmalari cozerler insallah, dert edilecek kadar olmuyor ama. Cherno ve elektroda 70 lere dustu fps. Gayet stabil olmus oyun bayildim

• anlamıyorumki bu oyunun asıl sorunu fps miydi ? herkes fps artmış çok güzel olmuş diyor zaten bilgisayarı olan yine yeterli fps ile oynuyordu kaç senedir düzelte düzelte fps i mi düzeltebildiler ne büyük başarı şimdi yükleyip girsem allah bilir yine görünmez zombiler evin duvarından alt kattan yukarıya bacağımı kırar yarım saatte bir server falan kapanır girdiğimde bi zombi beni öldürmüş olur yada karakter resetlenmiş olur falan
    edit: şimdi buna verdiğim parayı bankaya atsam faizi ile bmw almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Haziran 2016; 22:39:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Dayz güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz @HalilAltun beyler

Ayrıca @habip72 habip kardeşimiz yine abi sıkıyorlar diyecek mi?

Teşekkürler cevap için

kesinlikle çatışma yaşanıcak ve habip: '' abi mosinle sıkıyorlar'' diyecektir.

• stabilin durumu hala rezalet çernoya girdim ya lanet gittim girdiğime takılmaktan oynanmıyor bir süre sonra oyun kökten donuyor yapacağınız patchı bilmem ne yapayım
  • Donma/FPS ile alakalı sorununuz şuradan da kaynaklanıyordur muhtemelen, expert sürümünde öyle idi stabile geçince düzeltmediler sanırım. Belgelerimden dayz klasörüne girin, cfg uzantılı dosyayı not sayfası olarak açın, alttaki fotoğrafta gördüğünüz Resolution ve Render Çözünürlüklerinin aynı olması gerek. Muhtemelen Sizin render çözünürlüğünüz resolution çözünürlüğünüzden yüksekse haliyle fps yerlerde... Kullandığınız çözünürlüğü girip kayıt edin. Kendi kendine değişme gibi bir sorunu da var bunu önlemek için de kayıt ettikten sonra sağ tıklayın dosyaya özellikler diyip SALT OKUNUR u işaretleyerek uyguluyorsunuz. Mutlak fayda ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 19 Haziran 2016; 2:25:11 >

• hala it gibi takılma var oyunda fps 40 idi 60 oldu vysnc açık olduğu için takılma olunca gpu kullanımı yerlere düşüşyor haliyle birde en az 2 gb önerilen olarak 4 gb ram yazmışlar ya sistem gereksinimlerine zaten 4 gb ram var niye takılıyor aynısı arma 3 dede var bu bohemia kadar rezil bir şirket görmedim ben gerçekten insanları aldattıkları yetmemiş gibi sistem gereksinimlerini düşük tutarak milleti kandırıp para aklayalım derdindeler
  • 20 fps de 20 fps dir dostum :) zaten ne derlerse desinler cherno şehir içinde 40 50 fps hayalden ibaret, şişirme propagadanları işte bir furyadır devam ediyor ama şu da var ki eskisine nazaran epey iyi durumda. PİSİKLET İSTİYORUZ ULAN SOKAYIM FPS ye
  • bu surumde kalıcılık ne durumda cadır faln nekdar kalıyor bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_A_V_E -- 19 Haziran 2016; 21:32:05 >
  • isterse sabit 35 fps de oynayalım takılma olmasın istiyorum ben
  • Abi fpsyi geçtim ben.oyunda ne zombi var ne de loot.adam bile görmüyorum full serverda sizde de böyle mi ?

• Beyler bu yeni sürümde araç nasıl kullanılıyor? E'ye bastım ama çok yavaş gidiyor ama hızlanmıyor?
  • Arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum, 0.60 beni baya heyecanlandırdı. Şu an almalı mıyım ne dersiniz? Arma 3 Dayz modları daha mı iyidir yoksa ne dersiniz?

Her türlü öneriye açığım. H1Z1 düşünüyordum ama DayZ'nin o yalnız gezme hissini vermiyor gibi. Eskiden oynarken sadece ormanda gezip loop toplarken bile zevk alan biriyim
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.