Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (298. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-2 aya tekrar deneme zamanı gelmiş gibi görünüyor DayZ'yi
  • Oyunda toplam 212 saatim geçti. İlk çıktığında almıştım ve acayip zevk alıyorduk 7 kişi oynarken. Oyun işte bu demiştim. Sonrasında aşağısı gibi.

Uzun zamandır oynamayı bırakmıştım.Yaşanan Bug, Hack ve bunun gibi milyon tane sorunlarından dolayı. Yakın bir zamanda 0.60 Patch i geldi ve araştırdığım kadarı ile performans iyileştirmeleri içerdiğini gördüm. Başta inanması gerçekten zor gelmişti. :D fakat ilk defa dün gece 22:00 - 03:00 arası oyunu arkadaşımla oynadık ve gözlerimize inanamadık. Gerçekten bu sefer ciddi anlamda iyileştirme yapılmış. Ormanlık Alanlar, Şehirler arası koşma ve küçük kasabalarda 120-80 FPS arası, Cherno ve Elektro da 40-50 FPS arası veriyor Very High ayarlarda.

Exp serverlara girme zorluğu dışında oyun performans olarak çok iyi. En kısa zamanda Stabil olarak gelirse süper olur.
  • yaklaşık 1 senelik aradan sonra geçenlerde oyuna girdim. bir halt değişmemiş. zombilerle aksiyona gireyim dedim her zamanki gibi zombi saklandığım evin duvarın evinden geçti, fps yine düşüyor şehir merkezine gelince (i5-6600&r9380), hackler vs. daha neler neler.. daha ne yapalım uzay mekiği mi kuralım eve fps düşmesin diye. bir haltın değiştiği yok hala aynı rezalet devam ediyor yarım saat anca dayanabildim oyuna çıktığım gibi diskteki dosyaları sil demem bir oldu. haram zehir zıkkım olsun şu oyuna verdiğim para, oyunu yapan şahsiyetin çoçuklarından çıksın inşallah o para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 24 Mayıs 2016; 5:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

yaklaşık 1 senelik aradan sonra geçenlerde oyuna girdim. bir halt değişmemiş. zombilerle aksiyona gireyim dedim her zamanki gibi zombi saklandığım evin duvarın evinden geçti, fps yine düşüyor şehir merkezine gelince (i5-6600&r9380), hackler vs. daha neler neler.. daha ne yapalım uzay mekiği mi kuralım eve fps düşmesin diye. bir haltın değiştiği yok hala aynı rezalet devam ediyor yarım saat anca dayanabildim oyuna çıktığım gibi diskteki dosyaları sil demem bir oldu. haram zehir zıkkım olsun şu oyuna verdiğim para, oyunu yapan şahsiyetin çoçuklarından çıksın inşallah o para.

0.60'ı experimental olarak 2 hafta önce getirdiler. Onda bayağı bir fps artışı vardı. Oynamadım ama canlı yayınlardan izlediğim kadarıyla şehirlerde bile iyiydi. Ama geçtiğimiz cuma experimental serverlarını kapattılar. Çünkü millet serverlara zor giriyordu ve sürekli çöküyordu serverlar. Bir işi düzgün yapamadıkları için yine kapattılar serverları. Ne zaman açacaklar bilmiyorum ama bu hafta içinde açacak diyorlardı. Eğer sadece performansın artması seni oyuna geri döndürecekse 0.60'ı denemeliydin bence. Dediğim gibi çok ciddi performans farkı vardı. Ama onun dışında söylediğin her şeyde haklısın. Hala aynı ıvır zıvırlar, aynı buglar, aynı loot sorunu, saçma sapan animasyonlar, kötü grafikler duruyor. Bu oyun 2018'den önce adam olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

yaklaşık 1 senelik aradan sonra geçenlerde oyuna girdim. bir halt değişmemiş. zombilerle aksiyona gireyim dedim her zamanki gibi zombi saklandığım evin duvarın evinden geçti, fps yine düşüyor şehir merkezine gelince (i5-6600&r9380), hackler vs. daha neler neler.. daha ne yapalım uzay mekiği mi kuralım eve fps düşmesin diye. bir haltın değiştiği yok hala aynı rezalet devam ediyor yarım saat anca dayanabildim oyuna çıktığım gibi diskteki dosyaları sil demem bir oldu. haram zehir zıkkım olsun şu oyuna verdiğim para, oyunu yapan şahsiyetin çoçuklarından çıksın inşallah o para.

0.60'ı experimental olarak 2 hafta önce getirdiler. Onda bayağı bir fps artışı vardı. Oynamadım ama canlı yayınlardan izlediğim kadarıyla şehirlerde bile iyiydi. Ama geçtiğimiz cuma experimental serverlarını kapattılar. Çünkü millet serverlara zor giriyordu ve sürekli çöküyordu serverlar. Bir işi düzgün yapamadıkları için yine kapattılar serverları. Ne zaman açacaklar bilmiyorum ama bu hafta içinde açacak diyorlardı. Eğer sadece performansın artması seni oyuna geri döndürecekse 0.60'ı denemeliydin bence. Dediğim gibi çok ciddi performans farkı vardı. Ama onun dışında söylediğin her şeyde haklısın. Hala aynı ıvır zıvırlar, aynı buglar, aynı loot sorunu, saçma sapan animasyonlar, kötü grafikler duruyor. Bu oyun 2018'den önce adam olmaz.

Biz 2013 de oyun ilk çıktığında oynarken 2015 gibi biter bu oyun diyorduk 0.10 versiyon falandı.

0.60 oldu yıl 2016 sorun sayısı 1 milyondan biraz az bitmiyeceğini herkes biliyor oyunun.

• twitterden 060 serverlerinin açıldığı twitini attılar oyuna girdik hala sw ler yok geri baktığımda twit silinmiş şimdide haftalık rapor paylaşacaz demişler altına what about servers dedim ve ban yedim beceriksiz şerefsiz haysiyetsizler sizi
  • mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

2018 de adam olsa oda bir şey bende o umutta yok verdiğim parayı bankaya yatırsam şimdi trilyonerdim

• arkadaşalr ben dayz'ye başlamayı düşünüyorum. oyunu alalı baya uzun zaman oldu o zaman bilgisayar kaldırmamıştı geçensene pc topladım ama sonrada elim değmedi. geçenlerde bu oyuna başlayayım dedim headsetim yoktu gittim onuda aldım. biraz zaman sıkıntım var ama oynamak isteyen arkadaşlar eklesin beni oynayalım. steam hesabım imzamdayazıyor.
  • Yeni render geldi mi sabit sunuculara? Yoksa hala deneyselde mi sadece?
    Etkisi var mı? (2013 Aralık-2104 Şubat arsı oynayan kesimdenim, sonrası yok bende)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

arkadaşalr ben dayz'ye başlamayı düşünüyorum. oyunu alalı baya uzun zaman oldu o zaman bilgisayar kaldırmamıştı geçensene pc topladım ama sonrada elim değmedi. geçenlerde bu oyuna başlayayım dedim headsetim yoktu gittim onuda aldım. biraz zaman sıkıntım var ama oynamak isteyen arkadaşlar eklesin beni oynayalım. steam hesabım imzamdayazıyor.

Eminim konudaki birçok kişi sizin gibi düşünüyordur. Ben de adam akıllı başlamak istiyorum ama oyun adam olmuyor malesef.
  • www.oyunmio.com // Editör olmak isteyenler mail atabilir info@oyunmio.com

DayZ [ANA KONU]
  • Adamın reklam yapmadığı konu kalmamış
  • dayz pişmanlıktır. zehir zıkkım olsun verdiğim para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraber oynamak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir.
  • 2 aydır hala çıkmadı stabil gerizekalı andavallar anca ordan burdan banlamayı bilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

2 aydır hala çıkmadı stabil gerizekalı andavallar anca ordan burdan banlamayı bilirler

sadece 4 kişi yaptıkları için oyunu burada deliriyoruz.

Not: Tasarım, yazılım vb bölümleri okuyan arkadaşlara buradan sesleniyorum, staj için bohemia'ya gidin
  • 0.60 stable yayınlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

0.60 stable yayınlandı.

Oyunu tekrardan yüklemeden önce deneyimlerini paylaşacak var mı sürüm hakkında ?
  • Muhteşem olmuş oyun. Her ayar fullde 90 100 fps arası alıyorum. GTX 970 ile 4690k var
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.