Şimdi Ara

DayZ Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vaktinizi alıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Son iki gündür DayZ hakkında pek çok araştırma yaptım ve bugün oyunu almaya karar verdim. Steam'da $29.99 fiyatında ve 2 arkadaş oyunu alacağız.
    Benim sormak istediğim Dayz Standlone - Dayz arasında fark nedir? Ben dayz aldığımda standlone olanı da oynayabilecek miyim? steamda sadece dayz var. Bu paket tüm hepsini içeriyor mu?

2 kişi almamızın sebebi oyunda tek oynamak zor sanırım. Hayatta kalmak için 2 kişi oynamayı düşünüyoruz.

• 29.99 olan dayz standalone zaten. Dayz mod alırsan oynamak icin arma2 ye ihtiyacın olur. Dayz standalone tek basına bir oyun onu aldıgın zaman baska bir seye ihtiyacın yok. Ancak dayz standalone un alpha asamasında oldugunu unutma suan oyun cok cok eksik durumda , bir sürü bug mevcut daha kat edicek uzun bir yolu var. Kendini oyuncu degil game tester olarak kabul edebileceksen al. Sonra buralarda dert yanıp durursunuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolar'ı seyrettığımde gayet iyi duruyor. Standlone oynayan kullanıcı sayısı fazla sanırım. Bu oyunu açıkcası yeni keşfettım ve oyunlarla pek aram yok. Sen Dayz oynuyorsan önerir misin peki?
  • Bence dayzfan.net i bir incele oyun hakkında daha çok bilgi edinmiş olursun ondan sonra oyunu alırsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok fazla hevesim kırılmasın dıye bakmıyorum ama oturup detaylı anlatan yok. Ayrıca oyunu 30 TL gibi ucuz fıyata steam buldum 2 arkadaş alacağız. Satın alma işlemi yapıldıktan sonra memnun kalırsam size de öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.