Eskisini kullanmayacaksın zaten o indirdiğinle gireceksin artık.
genovanın anlattığı doğru o manual indirdiğini yapıp girersen başlar pharoahmon 3-2-3-0 alıyor diyim ben f2 1 unit f3 all unit ve lunacy trait var.
digimon keeping center slotu fazla olan varsa verebilir mi?veya gereksiz crestleri????
quote:
Orijinalden alıntı: mewtwo_1010
digimon keeping center slotu fazla olan varsa verebilir mi?veya gereksiz crestleri????
Keeping Center Wechas itemi olduğu için takas edilemez.
nee? ben eskiden satin aliyodum kalkti mi? off...
saol
quote:
nee? ben eskiden satin aliyodum kalkti mi? off...
Kalktı.Trade edilmiyo artık Wc itemleri
@-_GHoST-_-MaCHiNe_-
O event için char kasmaya başladım da hangi levelde tam olarak ne veriyor yazarmısın?
15 lvl olunca
10 Excalibur, 1 mystery box, 10 teleport ve 1 günlük %30 exp booster verdi.
nasil yani o verileenler trade ediliyo mu?
verilenlerin tam olarak ne zman olduğunu hatırlamıyorumda 45 e kadar toplamda 5 gachapon 15-25 te 1 er mysterious box 5 civarı %30 ex boost 45 ve 65 te 1 günlük deva 35 te 1 net 20-30 gold drill 10-20 excalibur 55 ve 65 te evulator 55 te ud box 65 te md box 55-65 te 1 er günlük att booster 65 te bide defans bosoter veriyor.hatırladıklarım bu kadar
quote:
nasil yani o verileenler trade ediliyo mu?
Shopa geliyor.Asıl charla girip alıyorsun.
güzel char oyuna gelsem veemon yakalamamı sağlar mısınız?
yaa yeni stupu yükledim ama oda tam oyun açılacağnda siyah ekran oluyo ya o srada hata verio..
Bu oyunda sağlam sayılmak için ShineGrey şart galiba.
Doru , Imp var ama yinede kendimi ezik hissediyorum.
shinegrey güzel bi digi de illa o olmasına gerek yok imperialdramon Pm- fuijinmon - bunlarda güzel
Kardeşim PMleri niye cevaplamıyorsun ?
serverda 140 Tlye sattığım mala 90 tl çok dediğinden beri bakmadım pm e.zaten şuanda da char kasmam çok zor çünkü üni. çalışmalarından dolayı eve sadece pazartesileri gelebileceğim
tamam para sıkıntısını çözmüştüm sen cevap vermemeye basladın
quote:
Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-
valla bende çok sallamıyorum ne düşündüğünü
bu konuyu açma amacın nedir o zaman madem görüş almak istemiyorsun amacın sadece gösteriş.
quote:
Orijinalden alıntı: qqahmetqq
quote:
Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-
valla bende çok sallamıyorum ne düşündüğünü
bu konuyu açma amacın nedir o zaman madem görüş almak istemiyorsun amacın sadece gösteriş.
herhalde ahmet göstermeli niye göstermesin ki (bn karışmıyom genede olaya)