Şimdi Ara

DBO Charım(Son Hali) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bari eski niki sileydin

Lucides >>>>>>>>eski nick : qqahmetqq
    United States of America >>>>Eski kullanıcı adı: qqahmetqq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

la ahmet ne adamsın ya
    bari eski niki sileydin

Lucides >>>>>>>>eski nick : qqahmetqq
    United States of America >>>>Eski kullanıcı adı: qqahmetqq

çalındı bu üyeliğim başkası yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucides

quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

sanırım mihirada bi kaç türk var antylada fazla yok 5-6 kişi çıkar en fazla aktif oynayan ama server olarakta antyla en iyi bakıom ben diğer serverlara hep eleman yolluyorum noluyor falan die kontrol için ölü o serverlar antylaya göre ama suda var antylada şuanda acaip bi hack oldu bende dahil 200 kişiyi sırf mudta durmak gibi bi salaklık yaptıkları için hacklediler şuandaki extra maintaince in sebebide o ticketı düzgün atanların itemler geri verilecek büyük ihtimalde işte bekliyoruz neyseki yedekde +7 var +8-+9 crest seti yapacak kadarda bu +10 ları almassam oynayacağımı pek sanmıyorum arkadaş var ona satacam hesabı 500$ a alamazsam itemleri geri

hangi enayi 2d bir oyuna bu kadar para verirki haddinden fazla saçmalıyosun o çara verecegi o parayla wecash çekip o çarın daha iyisini bile yapar, ben açıkca söyliyeyimki senden hiç hoşlanmıyorum çünkü yaptığın tek iş gösteriş sadece gösteriş ayrıca mihirada en az 15-20 türk var bizim guildimizde sadece 10 türk'E yakın var bişeyden çaktığın yok bari sus.

bebeğim kıskanıyorsan gelme bir 2.si b.k yapar 500$ a böyle char amele gibi konuşacağına itemlerin digilerin shopwarehouse un halini bi sor sümsük sümsük benim günde kastığım charla takılıp anca kıskançlıktan laf atarsın ayrıca banane isterse 250 adam oynasın galiba beyni aldırmışın okuma bilmiorsun orada yazmışım mihirada bi kaç türk var oyunu zaten binlerce kişi oynuor bi kaç kişide 10-20 yapar 5-6 kişi antylada oynayan
    ayrıca anlatayım sanada hebe hübe etmeden =>charın bütün digileri tfu yada card evo (special evo var 5-6 tane) bi tane gidip yakalya bileceğin digi yok hesapta kıyafetler siyah takım elbise seti zaten itemlerde geldi suanda hesapta 5 tane +10 crest var 1 tanesi hediye geldi wemadeten itemleri geri yollarken verdiler shop warehouse ta 6 tane 30 günlük 40 tanede 1 günlük deva var 4-5 tane %50 30 günlük exp booster 2 %30 30 günlük 70 civarda 1 günlük %30 olmasi lazim gene 6 tanede d-ark var bu saydıklarımda söle zamanında tamer açıp kasarak öncekileri yaptım bu %30 indirimde de deva ve d-arkları satın aldım hesaptaki kalan wclerle kasanın tamamı açık ve 1-2-3 cardlarla dolu 600 tane sx-dx 200 gold drill vede dieğr %100 ve %120 att kartları dolu kasa he bide diğer bişeler varda bu senin ağzını kapamaya yeter
    Not:diğer serverları bilmem ama antylada bi +10 coc yada coh 100$-120$ arası fiyatı var vede ben satmadım başka arkadaşım sattı şuanda benim yerime satan arkadaş LordJank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 29 Haziran 2011; 2:04:05 >

• Ee bu kadar uzun yazdında ne oldu? kapak falanmı yaptığını sanıyorsun ee ne yapalım yani o kadar itemin varsa boş yere elini yazıp bi ton şey yazıyosun bu oyunda o kadar kartım olsa d-arkım auram olsa kaç yazar zevk alamadıktan sonra? ben bu oyuna para yatırmam çünkü para yatırılacak bir oyun değil bunun digimon sevgisiylede hiçbir alakası yok. sen sürekli yatırıyorsan demekki sen zenginsin zenginsin diyede burada gelip hava atmanın manasıda yok bizde çekemiyoruz değil çekmiyoruz wc bizimde Tfulu digilerimiz var ama biz neden hava atmıyoruz tamam 1 kere olur iki kere olur ama sürekli bu salaklığı yapmaya luzum yok burada seni kıskanan olmaz olursada onlar yenilerdir bunu bil çünkü o saydığın itemlerin hepsini korede yan çara atıyoduk biz.

(üyeliğimi geri aldım)
  • tamam beyler Veletçe bir tartışmaya girmeyelim Hoşt deyin gitsin :D Digimon severim fakat DBO gibi Aslında rpgdir 2002 yapımı bi oyuna bu kadar para vermek akıl karımı ki oyun Güzel tmm ama kısıtlamalar yüzünden oyun Sıfırdan başlıyan ve en azından Digi lvli için 92 görmek isteyen biri için sınırlı yani bence amele gibi kasmak dan ziyade çevre yapmak ve online kalma oyunu He veya paran warsa kingsin oyunlarından ki bu tarz oyunlar sadece oyuncuları tarafından oynanır Yeni gelip sıkılıp bırakanlarla dolup taşacal tarz oyunlar olmuştur battle de böyle bi oyundur

DMO da kısıtlamaların çok az olması Geçen onca süreye rağmen oyuncuların heycanını Yüksek tutuyor DBO da bir item için ki itemler çok önemlidir +4 veya 5 için bir gün uraşıyorsunuz DMO da ise item işi 2. planda digimonlar daha ön planda tutulmuşlar digimon yakalama (yumurta) olayı sıkıntılı olabilir fakat kasarken zaten çıkıyor DBo da yakalama işide zor ben DBo yu sevmiyo değilim ki orda 5 MEga digili Full 4-5 Egg Crest falan char war fakat DBO hem Grafik hemde Kısıtlama azlığı bakımından daha hoşuma gitti

• çok doğru söylüyorsun tyux, 1,5 senedir oynuyorum neredeyse daha 1 tane digi bile yapamadım
  • Valla hacı senin Oyunda çevreen war herhalde ben oynadığım zamanlarda Çok arkadaşım wardı beleşe drop verirdik bir birimize İtem Crest egg Falan werirdik ortamı güzel diye oynuyodum sonra Veemon Oyunda sadece Satılan bi digi olarak çıktıya heh o gün bıraktım oyunu işte ve tüm arkadaşlarımda aynen böyle yaptı

nOt : 1k Cash bile olsa Cash CAshdir bana direk Veemon için gerekli item werilse oyuna geri dönerdim açıkçası o zaman ama şimdi DMO oynuyorum ve hemen hemen istediklerim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyux89 -- 29 Haziran 2011; 14:03:30 >
  • Hocam Yeni bir event var 500 tane kupon toplayıp +8 CoC alıyorsun onlar upgrade ediliyor mu?
  • ona tam bakmadımda tavsiye coc+8 e gitme yani şapkayı al o şapka çok önemli vede daha sonra bulanabileceğini sanmıyorum he yok istemiyorum dersen bile bak benim serverda 300 coupona coh+8 dom+7 veren var yani 500 coupona coc+8den cok veren oluor o couponla alacağına satarsan daha karlı olursun öyle crestede satabilirsin yada tanesini 200k dan satarsan güzel kazanmış olursun 170k dan aşağı satarsanda değerinden aşağı etmiş oluor (bu değerler antyla için kendi serverında coc+8 kaç paraysa ona göre coupon başı para belirlersin yada direk toplu200-300 satarsin bi +7 ve +6 crest verirler kesin
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    @aqqqahmetqqqayrıca edit: gene silinmiş ahmetcan lafı yedikçe sildiriyormu ne :D gene yazam aynısından
    yavrum sümsüğüm şimdi uydurarak kafandan hikaye üretmekle olmuyor ben zaten bu oyunda sadece 10k lık bi wecash almışımdır ordaki itemlerin hepside elimizle kastık ayrıca korede vardi dedğin zaten dupe len 500 tane gene yaptığnı item tabikide yan charda olur ki yoktur ayrıca burda göremedik hiç yani öyle vardı yada varmış la olacak olay değil hani gösterebilionmu yok bitti sus he önceki mesajlara bakarsak nası amele gibi kendi kendine gelin güvey olduğunu görüyoruz ilk biz güzel güzel sohbet ederken topluluğun ağzını açtığında yumruk yiyen amelesi gibi bi cümle kurup char güzel seni beğenmiom gibi bi laf etmişsin bende böyle bi cevaba vereceğim tek cevabı verip bende zaten ne düşündüğünü sallamıyorum yazmışım sende hemen atlamışın tabi görüş sormayacaksan niye geldin die o dediğimden ziyade en başta veletcan bi yazdığınla bi yazdığın tutmuyorki hadi ben görüş sormaya gelsem char hakkında görüş sorarım kişiliğim hakkında yorum yapabilecek kadar bilgiye ne ara sahip oldun o yazıyı yazmanın iki sebebi olur zaten ya kıskançlıktan kırınman yada öyle bi gerizekalı triplerle dur şuna bi laf atayım şeklinde olur he zaten ondan sorada kendi kendine bi senaryo geliştirip oynamışın yok ben oyundan zevk almıyorum yok ayda 5bin dolar yatırıyorum süt kuzusu para yatırdıysak bile yatırdıgımın 10katı wecash kazanmışımdır oyundan item satarak ve de itemlerin hepsini elimle yaptım senin gibi olan adama laf atarak değil he ayrıca benim yatırdğım o 100$ ları yatırmadan böyle char yapan arkadaşlarım var.he demekki illa para yatırmak yada ben şöyleyimdir demekle olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 30 Haziran 2011; 2:54:24 >

• Kupon biriktirmek için deva alayım mı ?

7 günlük aura alsam 1 haftada 1,000 adet kupon kasabilir miyim?

Serverdekiler kuponun çok zor droplandığını söylediler .
  • couponlar gerçektende şansa bağlı ben mesela ezik bi digi alıp o lvldekieri seri keserek kasıyorum bazen oluyor 30dk çıkmıyor bazende kesiyorsun ard arda 2 şer li 2şerli 10-20 tane çıktığı oluyor ama bildiğin her kestiğinden düşüyor yani o belli olmaz ama aura almakla fazla uğraşma +1-2-3 crestler le 1 lvl char açıp ona aktarırsan onunla kasarsan öylede coupon droplarsın sonrada ana chara aktarırsın para harcaman gerekmez yani. önceliğin biriktirebildiğin kadar biriktirip onlarla crest satın almak olsun aura elbet bulunur sonra eğer charın çok iyi değilse bu dediğimi yaparsın he varsa +7 crestlerin şapkayı almanı öneririm. ama +7 crestlerin yoksa şapkadan önce crest almayı düşün
    edit:ahmetsu da 2 mesajıda sildirmiş lafları yedikçe cevap vermediğinden öncedende bi şikayet etmiş gerçekten atakta bakıyorum onada noldu la kıskandınmı bacaksız yazmışım yedirememiş sübyancan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 30 Haziran 2011; 2:56:25 >

• sırf araya girdin konuyu kirlettin dedin diye sildirdim mesajları kimn alt seviyede olduğu açıkça ortada veya kimin üste çıkmaya çalıştığı.
  • anladım ben seni aynı yazıları yukarı yazmıştım gene
    edit: burda senden büyüklere laf atmaya çalışan sensin bu 1, 2. si bizde liseyi okuduk meslek lisesine giripte üst seviyeyim gezmende çok komik doğrusu hani meslek lisesine laf atmaktan değil bizim bütün meslek lisesinde okumuş arkadaşlar her türlü pisliğe bulaşan insanlar hiç elinde kitapla gezen meslek liseli adam görmedim. zaten alt seviyesin üst seviyesin tartışmasına anca mahalle karıları girer gene canavar gibisin abim devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 30 Haziran 2011; 17:17:53 >
  • oyunun adı ne başlamak istiyorumda
  • Digimon Battle Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyux89

Digimon Battle Online

öğrenip indirdim hata verdi D:
    Patch process failed Please try again.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

anladım ben seni aynı yazıları yukarı yazmıştım gene
    edit: burda senden büyüklere laf atmaya çalışan sensin bu 1, 2. si bizde liseyi okuduk meslek lisesine giripte üst seviyeyim gezmende çok komik doğrusu hani meslek lisesine laf atmaktan değil bizim bütün meslek lisesinde okumuş arkadaşlar her türlü pisliğe bulaşan insanlar hiç elinde kitapla gezen meslek liseli adam görmedim. zaten alt seviyesin üst seviyesin tartışmasına anca mahalle karıları girer gene canavar gibisin abim devam et.

ben senin yaşını bilmiyorum öğrenmekte istemiyorum benden büyük olman bişeyi değiştirmez ayrıca ben liseliyim veya meslek lisesinde okuyorum diye birşey söylemedim.

• yok ama ben öğrendim çokta güldüm öğrenince
    edit:http://forum.donanimhaber.com/m_50296277/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50296449

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 3 Temmuz 2011; 12:48:37 >
  • ÖFF Ghost Yaş kaç Hacı senin bu kadar büyüklük tasladın şimdi
  • 20 yaşındayım ban yemeyek simdi sadece 20 yazdık die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 3 Temmuz 2011; 17:07:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.