DC++ ın Revconnect modunu kullanıyorum. Şimdiye kadar bi sorun çıkmadan orta halli bir şekilde film indiryordum.Bugün başıma gelen olay beni dumur ett!Bilgisayar açıkken aniden elektrik gitti yeniden açtığımda queue yani sıra listesi sıfırlanmıştı.Ne yaptıysam eski temp dosyaları üzerine kaydetmedi her deneyişimde sıfırdan başlıyor.Üç tane film nerdeyse bitmek üzereydi (Stealth CD2 %99,2, Redeye %90,3 ve Bewitched %85,5 en son halleri buydu özellikle stealth için içim acayip yanıyor!Onca emek boşa gitti).Şimdi sormak istediğim bu dosyaları kaldığı yerden devam ettirmek mümkün mü yoksa üzerine bir bardak soğuk sumu içeyim?Ha şunuda söyleyeyim akşamdan beri baya aradım pek bi çözüm bulamadım internette; bu olayla daha önce karşılşan varmı ve karşılştıysa nasıl çözdü bi zahmet söylesin!Şunu söyleyecek arkadaşları şimdiden uyarayım sıfırdan başlatım eski dosyayla yenisini değiştirsem de sorun çözülmedi ayrıca dosyayı farklı yere indir seçeneğiyle eski dosyayı göstersemde pek kar etmedi.Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bari konu açılmışken son bişey daha sorayım.DC++ da bir türlü aktif olamadım.Port açtım Ip yazdım olmadı şu no ip olayınıda denedim maalesef sorun yüne hüsran oldu.Acaba nasıl aktif olabilirim bi bilen varsa cevap versin?