Arkadaşlar sadece bizim guild'de mi oluyor bilmiyorum ama sormak istiyorum istiyorum. Sizin de başınıza özellikle raidlerde bol bol hattan düşme sorunu geliyor mu? Bizim TT hatları kötüdür diye ilk başlarda düşünüyordum ama DC yiyen sadece biz değiliz, guild'imizde diğer ülkelerden de elemanlar var. Onlar da bazen takır takır düşüyorlar. SorunBlizzard'da mı acaba?
Bir de çocuklar şubat tatiline girdiği zaman hatlara aşırı yüklenmeden dolayı byağı bir lag çektik. Okullar açılınca düzelir dedik ama birşey değişmedi. Okullar açıldı, çocuklar okullara gidiyor bizde hala lag var. Özellikle raid saatlerinde lag iyice artıyor. Sizde de bu sorun var mı?
bizde de var bazen dc bazen de donup kalıyo ekran bir bakıyosun os de firewall da sürf yapıyosun
Tabi bu tür yerler ortalık cıvıl cıvıl olduğundan paket sıkışması yaşıyoruz bu tip durumlarda veya donmalarda oyun bizi bağlantı dışı bırakabiliyor. Bu sadece internetten değil aynı zamanda bilgisayar donmaları ve yavaşlamalarındanda kaynaklı bir çok sebebi olabilir. Kısacası bu sorun Türkiyeye has bir sorun olmasada çok yaşayanlardanız denebilir. Bilgisayar güvenlik sistemi ateş duvarınız varsa bütün bağlantınızı süzgeçlediğinden bazı sıkışmalar yaratabiliyor (nadiren) Buda bağlantıdan kopmanıza neden olabilir. Tavsiye olarak ateş duvarlarımızı her ne sebeple olursa olsun kapatmayalım 1 hızlanacağım derken 3 zararlı yememiz kesin :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme