Bildirim
dc motor yardım!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar yardım edebilecek kimse yok mu ben bu motoru hidrolik yag bastırmak için kullanacam yardım edin -
quote:
Orijinalden alıntı: goldenasas268
arkadaslar yardım edebilecek kimse yok mu ben bu motoru hidrolik yag bastırmak için kullanacam yardım edin
PDF açılmıyor! -
hocam kusura bakma yeniden yukledim yardımcı olursanız cok sevinirim iyi aksamlar -
Motorunuz 250 wat imiş öyle yazıyor
250 wat / 12v= 20,833 Amper çeker kullanabilirsiniz ancak kaç dakika çalışacak yazmamışsınız ?
12 v-24 v çalışacağını yazıyor eğer 24v ile çalıştırırsanız,
250 wat /24 v =10,416 Amper çeker.
İlk çalışmada [soft] yavaş kalkış ile çalışıtırırsanız sizin için iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egealtay -- 13 Aralık 2014; 0:30:54 > -
cok tesekkür ederim yardımlarınız için peki soft kalkısı nasıl yapmalıyım motor sürücü olarak sadece lektronikde ugrastım buyuk bi motor sürücü mü almalıyım -
quote:
cok tesekkür ederim yardımlarınız için peki soft kalkısı nasıl yapmalıyım motor sürücü olarak sadece lektronikde ugrastım buyuk bi motor sürücü mü almalıyım
Hazır sürücüler çok pahalıdır ve gerek yok bence ,
1 ad zaman Role si alın
nb
1 ad ütü rezistansı alın
1 ad kontaktör alın
Start yaptığınızda zaman rolesi devreye girip kontaktörü çekecek kontaktör kontaklarına bağlı rezistans üzerinden motor soft kalkacak zaman rolesinin zamanı bitiğinde rezistansı devreden çıkartıp max hızda motoru devreye alacaktır hepisi bu kadar.
Siz yapmaya karar verir iseniz rezistans hesabını size yapar veririm.
Kolay Gelsin -
quote:
cok tesekkür ederim yardımlarınız için peki soft kalkısı nasıl yapmalıyım motor sürücü olarak sadece lektronikde ugrastım buyuk bi motor sürücü mü almalıyım
istediğin sürücü elimde mevcut 24 volt 20 amperlik elektrikli bisiklet kolu takıp calıştır .
motor + devre var -
sagolun simdilik arastımr yapıyorum bitirme projem için kesinleşince buraya yazcam herkese koaly gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X